Мнениеот santiliana » 19 ное 2011 23:31
Остават 3 мача до края на годината (тук включвам и евентуално втори мач за купата, което си е най-логично). И да заминава тая пустинска 2011, че с нищо добро няма да я помним, свързано с любимия ни клуб. Даже напротив- лично за мен тази година беше една от най-разочароващите и срамни, откакто сърцето ми бие с ритъма "за ЛЕВСКИ". А това са си 40 години... И сега, именно в края на отиващата си вече година, ще си позволя да изкажа мнението си относно играчите в клуба. Ясно е, че някои от тях трябва да си отидат от отбора още през зимата,защото е видно, че не са за Левски. Има и такива моменти- лидери в предишните си клубове, но не паснали в новия (в случая- в Левски). По една или друга причина нещо все не им се получаваше и затова е редно да освободят мястото си за други, много по-нахъсани момчета. Списъкът ми с разочарованията, които са за освобождаване/трансфериране е: Дъстли Мулдер, Йордан Милиев, Иво Иванов, Орлин Старокин, Сержиньо Грийн, Даниел Димов, хМариян Огнянов, Лъчезар Балтанов, Дани Младенов, Шюрд Арш. Едно пояснение относно Дъстли и Сержиньо- двамата са добри футболисти, за разлика от другите в списъка, но при положение, че искат възнаграждения от няколко десетки хиляди евра, е най-нормално да им се търси отбор. Нито нивото на футбола в България е толкоз високо, нито пък и самите играчи са чак пък такава висока класа. Що се отнася до третия холандец- и от самолет се вижда, че си е класическо "дърво"- без скорост, без техника. Нищо лично, но си е за втора холандска дивизия.
И в заключение ще кажа, че трябва да сме търпеливи- с магическа пръчка няма да се оправи отбора. Нужно е време след "урагана", ударил ни тази есен...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!NEVER BACK DOWN !