Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот blue avalanche » 19 ное 2011 15:21

THE G.A.M.E написа:
blue avalanche написа:Не може да се примири,че може и да се намери по-добър треньор от Гуруто!И Гуруто да мине в "забрава"!

Абе то, ако на Наско му пукаше толкова за Стоилов, нямаше да му нарежда да не вика футболисти от Левски, когато Мъри беше нац. селекционер.
Тоест, нямаше да му се бърка в работата ...

Обаче явно става дума за нещо друго.
Критиките ( намеците, нападките ) срещу Батков мога да ги разбера, ама не мисля, че им е времето ...

Не толкова за Стоилов,колкото за Сираков/Стоилов... :mrgreen:

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 19 ное 2011 15:24

Този човек от ден на ден ми пада все повече в очите! Не мога да разбера какво цели с тези си изказвания освен да всява интриги и напрежение в съблекалнята на отбора!

Има не лоши футболисти, но те в Левски само деградират.

Този цитат го вадя за всички, които защитават "незаменимия Наско" - това не е мнение на човек, наричащ себе си Левскар!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 19 ное 2011 15:30

blue avalanche написа:
THE G.A.M.E написа:Добре бе, Като беше "Гонзо" треньор, когато се виждаше, че Левски изнемогва, Наско не каза нищо !
Или почти нищо ...
Сега, когато има изгледи с Ники Костов да тръгнем нагоре и да заприличаме най-после на себе си, Наско , ни в клин, ни в ръкав излиза с тези изказвания ...
Ми немога да намеря връзка и т'ва си е !

"Връзката" е,че Сираков НЕ ИСКА спокоен и стабилен Левски!Непрекъснато трябва да "разбъркваме" нещо!Не може да се примири,че може и да се намери по-добър треньор от Гуруто!И Гуруто да мине в "забрава"!

Именно...и затова най-лесно е да всяваш интриги като се изтипосваш веднъж месечно в някоя медия!
Евала правя на Батков като каза, че "светът не се върти около тях." (Визираше Мъри и Наско)
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 ное 2011 15:32

Значи, има доста верни неща в думите му, ама не мисля, че сега е момента да се нагнетява напрежение !
Не го казвам това, само за неговата особа ...
Отнася се до всички, които от тук натам ще критикуват безпричинно Левски !

Къде бяха те, след отпадането от Търнава, когато трябваше всеки ден, по всички медии да се крещи, че има нещо сбъркано в Левски ??
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 19 ное 2011 15:35

THE G.A.M.E написа:Къде бяха те, след отпадането от Търнава, когато трябваше всеки ден, по всички медии да се крещи, че има нещо сбъркано в Левски ??

Ако не ме лъже паметта тогава се изреди куцо и сакато да критикува!...но е еднакво лесно да критикуваш и да си вееш задника в някоя савана в Африка по време на важен за Левски мач!

Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 19 ное 2011 19:56

Спортният директор на Левски Георги Иванов призна, че Дъстли Мюлдер и Сержиньо Грийн имат сериозни финансови изисквания относно новите договори със „сините“.

„Те двамата имат високи финансови претенции. Надявам се да влезнат в нормални рамки за българския футбол и стандартите у нас. Тези разговори ги водим от четири месеца, но нямах много време досега, за да ги завършим. В понеделник Гаджев ще подпише нов договор, а с Милиев предстои да уточним някои неща. Колкото до холандците, ако не се разберем, мога да кажа, че няма незаменими хора“, сподели Иванов.

Гонзо призна, че отборът не е играл много добре във фаза защита по време на двубоя с Видима Раковски.

„Сьорд Арс вкара гол и реши мача, но играта му не е идеалът ми за централен нападател. Можеше да вкара още два гола, но ги пропусна“, допълни спортният директор на Левски.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 ное 2011 20:34

tevez написа:Спортният директор на Левски Георги Иванов призна, че Дъстли Мюлдер и Сержиньо Грийн имат сериозни финансови изисквания относно новите договори със „сините“.

„Те двамата имат високи финансови претенции. Надявам се да влезнат в нормални рамки за българския футбол и стандартите у нас. Тези разговори ги водим от четири месеца, но нямах много време досега, за да ги завършим. В понеделник Гаджев ще подпише нов договор, а с Милиев предстои да уточним някои неща. Колкото до холандците, ако не се разберем, мога да кажа, че няма незаменими хора“, сподели Иванов.

Гонзо призна, че отборът не е играл много добре във фаза защита по време на двубоя с Видима Раковски.

„Сьорд Арс вкара гол и реши мача, но играта му не е идеалът ми за централен нападател. Можеше да вкара още два гола, но ги пропусна“, допълни спортният директор на Левски.

"Сьорд Арс вкара гол и реши мача, но играта му не е идеалът ми за централен нападател."
А кой го доведе в отбора след дъ-ъ-ъ-ъ-лго "избиране" на нападател?
"...а с Милиев предстои да уточним някои неща."
Като му гледам играта,хич няма да плача,ако не ги "уточнят" тези неща!

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 19 ное 2011 22:00

Гонзо 3 месеца ни говори,че е избрал нападателя,са изведнъж не му е идеал ... То и на нас Гонзо не ни беше идеал за треньор ама :lol: Като гледам момчето почна да си вкарва,а Гонзо какво не му харесва да си го запази за себе си.. Не е Гарата ама в наказателното поле е хищник,има идеалното пласиране и днеска няколко пъти доста добре се беше пласирал и беше гърдирал доста топки,което мен ми харесва

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 19 ное 2011 23:31

Остават 3 мача до края на годината (тук включвам и евентуално втори мач за купата, което си е най-логично). И да заминава тая пустинска 2011, че с нищо добро няма да я помним, свързано с любимия ни клуб. Даже напротив- лично за мен тази година беше една от най-разочароващите и срамни, откакто сърцето ми бие с ритъма "за ЛЕВСКИ". А това са си 40 години... И сега, именно в края на отиващата си вече година, ще си позволя да изкажа мнението си относно играчите в клуба. Ясно е, че някои от тях трябва да си отидат от отбора още през зимата,защото е видно, че не са за Левски. Има и такива моменти- лидери в предишните си клубове, но не паснали в новия (в случая- в Левски). По една или друга причина нещо все не им се получаваше и затова е редно да освободят мястото си за други, много по-нахъсани момчета. Списъкът ми с разочарованията, които са за освобождаване/трансфериране е: Дъстли Мулдер, Йордан Милиев, Иво Иванов, Орлин Старокин, Сержиньо Грийн, Даниел Димов, хМариян Огнянов, Лъчезар Балтанов, Дани Младенов, Шюрд Арш. Едно пояснение относно Дъстли и Сержиньо- двамата са добри футболисти, за разлика от другите в списъка, но при положение, че искат възнаграждения от няколко десетки хиляди евра, е най-нормално да им се търси отбор. Нито нивото на футбола в България е толкоз високо, нито пък и самите играчи са чак пък такава висока класа. Що се отнася до третия холандец- и от самолет се вижда, че си е класическо "дърво"- без скорост, без техника. Нищо лично, но си е за втора холандска дивизия.
И в заключение ще кажа, че трябва да сме търпеливи- с магическа пръчка няма да се оправи отбора. Нужно е време след "урагана", ударил ни тази есен...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 20 ное 2011 09:23

santiliana написа:Остават 3 мача до края на годината (тук включвам и евентуално втори мач за купата, което си е най-логично). И да заминава тая пустинска 2011, че с нищо добро няма да я помним, свързано с любимия ни клуб. Даже напротив- лично за мен тази година беше една от най-разочароващите и срамни, откакто сърцето ми бие с ритъма "за ЛЕВСКИ". А това са си 40 години...

На мен пък годината си ми харесваше..... имаше майтапи, а и пак сме замесени в борбата за титлата
Изображение

Върни се в “Левски”