Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Levski 1914 » 18 ное 2011 18:31

turbogena написа:
Sisi 1914 написа:
Levski 1914 написа:Шведският защитник на Левски Ларс Рисп продължава да се чупи. Бившият футболист на турския Трабзонспор постоянно има здравословни проблеми, откакто е дошъл на Герена през лятото.

Шведът беше привлечен преди началото на сезона, но на този етап приносът му към Левски практически е нулев. От щаба на сините вече вдигнаха мерника на бранителя и почти сигурно няма да му предложат нов договор, разбра "7 дни спорт".

Треньорът на Левски Николай Костов имаше намерение да използва Рисп във всички оставащи срещи на тима до края на сезона, от които да добие представа дали ще има нужда от шведа през пролетта и да му предложи нов договор.

Рисп има контракт с Левски до лятото на 2012 г., но ако до края на декември не преподпише, ще може да си търси отбор, в който да заиграе след края на юни догодина.

Откакто носи синия екип, защитникът има едва пет изиграни мача - 2 в Лига Европа и 3 в "А" група. Постоянните контузии най-вероятно ще костват нов договор на Рисп.

Вчера бранителят отново не тренира, тъй като страда от мускулен проблем и се готви във фитнеса, докато колегите му тренираха на официалния терен на стадион „Георги Аспарухов".

Рисп ще пропусне срещата с Видима, а като титулярна защитна двойка срещу севлиевци се очаква да започнат Йордан Милиев и Иво Иванов.

"7 дни спорт"

Ако Рисп си тръгне ще е пак грешка на синьото ръководство.
:evil:

Е каква грешка? Тоя има ли 2 поредни седмици в които да е здрав? :?

Зависи...ако има нещо вярно в това, че са форсирали с подготовката му, за да може да е на линия за мача с Търнава, то тогава вина носи ръководството! Но, ако продължава с тези контузии, по-добре да го разкарат...защото е факт, че на него не се разчиташе есента! Факт е, че всички мачове имаше въртележка на защитниците ни...няма как по този начин да има синхрон между тях. Няма да се учудя, ако това е причината и за спада във формата на Милиев!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 18 ное 2011 21:41

turbogena написа:
Sisi 1914 написа:
Levski 1914 написа:Шведският защитник на Левски Ларс Рисп продължава да се чупи. Бившият футболист на турския Трабзонспор постоянно има здравословни проблеми, откакто е дошъл на Герена през лятото.

Шведът беше привлечен преди началото на сезона, но на този етап приносът му към Левски практически е нулев. От щаба на сините вече вдигнаха мерника на бранителя и почти сигурно няма да му предложат нов договор, разбра "7 дни спорт".

Треньорът на Левски Николай Костов имаше намерение да използва Рисп във всички оставащи срещи на тима до края на сезона, от които да добие представа дали ще има нужда от шведа през пролетта и да му предложи нов договор.

Рисп има контракт с Левски до лятото на 2012 г., но ако до края на декември не преподпише, ще може да си търси отбор, в който да заиграе след края на юни догодина.

Откакто носи синия екип, защитникът има едва пет изиграни мача - 2 в Лига Европа и 3 в "А" група. Постоянните контузии най-вероятно ще костват нов договор на Рисп.

Вчера бранителят отново не тренира, тъй като страда от мускулен проблем и се готви във фитнеса, докато колегите му тренираха на официалния терен на стадион „Георги Аспарухов".

Рисп ще пропусне срещата с Видима, а като титулярна защитна двойка срещу севлиевци се очаква да започнат Йордан Милиев и Иво Иванов.

"7 дни спорт"

Ако Рисп си тръгне ще е пак грешка на синьото ръководство.
:evil:

Е каква грешка? Тоя има ли 2 поредни седмици в които да е здрав? :?

Марти, не мислиш ли, че тези контузии може да са от непроведена добра подготовка?
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 ное 2011 22:36

tevez написа:Батков: Аз ще се оправям с холандците, мениджърът на Арс искаше ключа от спалнята

Собственикът на Левски Тодор Батков сподели, че той лично ще води преговорите с холандците Дъстли Мюлдер и Сержиньо Грийн, които все още не са подписали нови договори със „сините”. Контрактите на твърдите титуляри в отбора изтичат през лятото, а „сините” държат те да останат.

„Грийн беше готов да подпише още през лятото в Правец, но тогава мениджърът му нещо се скри. Имаше претенции по договора на Арс, аз реагирах много бурно, защото той едва ли не поиска ключа от спалнята”, отсече в свой стил Тодор Батков.

Адвокатът обаче не скри, че е оптимист и ще се стигне до договорка с двете тъмнокожи „лалета”.

„Първата реакция на Дъстли не беше приемлива, но аз ще разговарям с тях. Мисля, че те ще останат, трябват ни за поне още една година, а защо не и две. С Милиев и Гаджев сме близо до разбирателство. Трябва да проведем още малко разговори и с Божидар Митрев”, разкри президентът на Левски София.

Тогава защо държим ГИ в Левски след като и това не му дават да прави,защото е добър баща ли.
Батков да си припомни кога за последно се договаряше с някой играч- Кабат...и всики помним какво се случи

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 19 ное 2011 08:11

Tака ще, докато Батков и Гонзо дърпат конците. Но изглежда и няма кой да купи Левски. Иначе Грийн ни е страшно необходим и дано поне него го убедат да остане. ;)
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 19 ное 2011 10:32

Легендата на Левски Наско Сираков не скри, че е доволен от решението на ръководството да назначи Николай Костов за старши треньор. Припомняме ви, че той замени Георги Иванов на поста, след серията от неубедителни резултати, които сините записаха.

„С Ники Костов сме приятели от 30 години. Желая му успех, защото това е успех и за мен, и за всички левскари. Няма да му е постлано с рози, чака го много и трудна работа. Има качества да води европейски отбор. Той е изключително скромно и работливо момче. Много работи, в Кипър преди 4-5 години присъства на всяка тренировка на Левски, води си записки, коментира след това с нас. Добро попадение е, ако не му се пречи“, каза Сираков.

Наско Сираков посочи като основна причина за слабите изяви на Левски, невъзможността на ръководството да развива играчите си. По думите на синята легенда дори чужденците, които имат потенциал, са развалили играта си.

"Проблемите на Левски са управленчески. Как да обясня какво се случва, когато всеки месец се пуска нова лъжа в публичното пространство. Карат, карат и излезе собственикът и каже, че последните години той им прави стратегията. А е такъв бардак в последните години, че... Селекцията? За 2, 5 години се взеха 30 футболисти и има само един продаден - Гара Дембеле. И разпродаден целият отбор, заварен преди това", казва Сираков.

"Не мога да разбера какъв е най-големият проблем в Левски. Има не лоши футболисти, но те в Левски само деградират. Има ли един, който тази година да играе по-добре от миналата? Прост е проблемът, но не е да го осъзнаят прости хора. Холандците, като дойдоха миналото лято, прескачаха отборите, а сега аз ако съм в Левски, Сержиньо няма да го пусна да влезе в съблекалнята. Владо Гаджев дойде от Гърция с преса, с движение, беше готов за националния. Сега го забелязвам само като ходи да се разправя със съдиите. Всеки сезон обявяваме, че правим най-добрата селекция от най-добрите отбори в България. Е, кой от тях го развихме? Двама централни защитници от година и половина се надпреварват да правят грешка след грешка и никой не ги научи на нещо, не ги разви", казва Наско пред "7 дни спорт".

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 ное 2011 11:21

tevez написа:Легендата на Левски Наско Сираков не скри, че е доволен от решението на ръководството да назначи Николай Костов за старши треньор. Припомняме ви, че той замени Георги Иванов на поста, след серията от неубедителни резултати, които сините записаха.

„С Ники Костов сме приятели от 30 години. Желая му успех, защото това е успех и за мен, и за всички левскари. Няма да му е постлано с рози, чака го много и трудна работа. Има качества да води европейски отбор. Той е изключително скромно и работливо момче. Много работи, в Кипър преди 4-5 години присъства на всяка тренировка на Левски, води си записки, коментира след това с нас. Добро попадение е, ако не му се пречи“, каза Сираков.

Наско Сираков посочи като основна причина за слабите изяви на Левски, невъзможността на ръководството да развива играчите си. По думите на синята легенда дори чужденците, които имат потенциал, са развалили играта си.

"Проблемите на Левски са управленчески. Как да обясня какво се случва, когато всеки месец се пуска нова лъжа в публичното пространство. Карат, карат и излезе собственикът и каже, че последните години той им прави стратегията. А е такъв бардак в последните години, че... Селекцията? За 2, 5 години се взеха 30 футболисти и има само един продаден - Гара Дембеле. И разпродаден целият отбор, заварен преди това", казва Сираков.

"Не мога да разбера какъв е най-големият проблем в Левски. Има не лоши футболисти, но те в Левски само деградират. Има ли един, който тази година да играе по-добре от миналата? Прост е проблемът, но не е да го осъзнаят прости хора. Холандците, като дойдоха миналото лято, прескачаха отборите, а сега аз ако съм в Левски, Сержиньо няма да го пусна да влезе в съблекалнята. Владо Гаджев дойде от Гърция с преса, с движение, беше готов за националния. Сега го забелязвам само като ходи да се разправя със съдиите. Всеки сезон обявяваме, че правим най-добрата селекция от най-добрите отбори в България. Е, кой от тях го развихме? Двама централни защитници от година и половина се надпреварват да правят грешка след грешка и никой не ги научи на нещо, не ги разви", казва Наско пред "7 дни спорт".

Първата част на изказването му ми харесва, но последният абзац - не!
Какво ще развиваш Милиев, бе Насе?! Гаджев е голмайстор на отбора. Къде видя двама централни защитници като се играе само с един такъв и един който го слагат там, но не е защитник (Сержиньо).
Имаме просто некадърни футболисти като Данчо, Старокин и Иво Иванов. Неадекватни футболисти като Калво, Арш и в много случаи Йовчо.
Иначе за анархията в управлението на клуба е прав.

а сега аз ако съм в Левски

Ей, Насе, спря цицката, нали? Няма откъде да се цоца, на сафари да се ходи, виличка да си строиш.
Ех, Наско, Наско...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 ное 2011 14:36

tevez написа: Сержиньо няма да го пусна да влезе в съблекалнята... казва Наско пред "7 дни спорт".

Друго си е,казваш,Демба-Нирен,Саша Зимонич,Шунейко,Елин Нешев,Гаучо,Бърканичков...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 ное 2011 15:08

Добре бе, Като беше "Гонзо" треньор, когато се виждаше, че Левски изнемогва, Наско не каза нищо !
Или почти нищо ...
Сега, когато има изгледи с Ники Костов да тръгнем нагоре и да заприличаме най-после на себе си, Наско , ни в клин, ни в ръкав излиза с тези изказвания ...
Ми немога да намеря връзка и т'ва си е !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 ное 2011 15:12

THE G.A.M.E написа:Добре бе, Като беше "Гонзо" треньор, когато се виждаше, че Левски изнемогва, Наско не каза нищо !
Или почти нищо ...
Сега, когато има изгледи с Ники Костов да тръгнем нагоре и да заприличаме най-после на себе си, Наско , ни в клин, ни в ръкав излиза с тези изказвания ...
Ми немога да намеря връзка и т'ва си е !

"Връзката" е,че Сираков НЕ ИСКА спокоен и стабилен Левски!Непрекъснато трябва да "разбъркваме" нещо!Не може да се примири,че може и да се намери по-добър треньор от Гуруто!И Гуруто да мине в "забрава"!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 ное 2011 15:19

blue avalanche написа:Не може да се примири,че може и да се намери по-добър треньор от Гуруто!И Гуруто да мине в "забрава"!

Абе то, ако на Наско му пукаше толкова за Стоилов, нямаше да му нарежда да не вика футболисти от Левски, когато Мъри беше нац. селекционер.
Тоест, нямаше да му се бърка в работата ...

Обаче явно става дума за нещо друго.
Критиките ( намеците, нападките ) срещу Батков мога да ги разбера, ама не мисля, че им е времето ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”