Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот W84me » 08 ное 2015 23:48

Serafim написа:Викате само едно нападателче на зима и най—много някой ЦЗ, ама сещате ли се, че вероятно Живко ще си иде на зима? Айде десен бек,титуляр, щот Сашку...
Белаид и той сигурно ще си тръгне. Трябва и централен. А впрочем, кой е подписал тоя договор.на Белаид, баш да приключи зимата? Тва никъде го няма посредата на сезона...

Гаджев сигурно пак ще почне сага с трансфер.

Да споменавам ли,че Наско и Диаби са гола вода до момента и може и поне един ще изхвърчи. От крилата Линел и ''Махмуд'' сигурно също.

Често казано малко ми е мътно кво ще става на зима и с къв отбор ще излезем на пролет.

Белаид го привлякохме през зимата, нормално е да приключи през зимата. Но нито един от тези няма да си тръгне на полусезона, бъди сигурен.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 09 ное 2015 03:02

а като искате голаджия Базил де Карвальо в момента е свободен агент, той направи много силен сезон в Ангола където треньор му беше Илиян Илиев и от няколко дена поддържа форма с отбор от Франция, но принципно е свободен !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
greenday
Контакти:

Мнениеот greenday » 09 ное 2015 08:51

Пичове, според мен трябва да се даде още време на махмудов- поне до лятото. Защо да не отиде под наем в Пирин или Монтана и ако там не се наложи да го махат лятото. Линел май не е лош, но му трябва подготовка. Диаби се нуждае от добър плеймейкър и остро крило- отваря добре пространства, а и от време на време пробва и да вкара( все някога ще му се получи). Курдов е типичен женски полов орган- тва момче се прави на голям левскар и като влезна да е играе се на*ра, па и нахалства да е титуляр.
Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 09 ное 2015 09:35

Serafim написа:Викате само едно нападателче на зима и най—много някой ЦЗ, ама сещате ли се, че вероятно Живко ще си иде на зима? Айде десен бек,титуляр, щот Сашку...
Белаид и той сигурно ще си тръгне. Трябва и централен. А впрочем, кой е подписал тоя договор.на Белаид, баш да приключи зимата? Тва никъде го няма посредата на сезона...Гаджев сигурно пак ще почне сага с трансфер.

Да споменавам ли,че Наско и Диаби са гола вода до момента и може и поне един ще изхвърчи. От крилата Линел и ''Махмуд'' сигурно също.

Често казано малко ми е мътно кво ще става на зима и с къв отбор ще излезем на пролет.

A, това инфо от къде, е? Щото в трансфермаркт е до юни, 2016-та. А ето и новината на гонг за привличането му:
16.01.2014

Защитникът Аймен Белаид от днес официално е футболист на Левски. Тунизиецът подписа договор със „сините” за срок от 2,5 години

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 ное 2015 13:16

Алекс Колев и Божидар Васев са си левскари и според мен стават за таран и крило .. :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 ное 2015 13:21

ЕМИЛ написа:Алекс Колев и Божидар Васев са си левскари и според мен стават за таран и крило .. :)

По-добре НЕ. Особено тоя втория да не припарва.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 09 ное 2015 13:28

Има ли нещо вярно в слуховете, че сме искали Тони Силва, а той е отказал заради голямата си "любов" към онези? :roll:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 ное 2015 14:07

korteneca написа:Има ли нещо вярно в слуховете, че сме искали Тони Силва, а той е отказал заради голямата си "любов" към онези? :roll:

Не знам, ама ми звучи много недостоверно. Все пак говорим за чужденец, минал през България, без почти да разбере.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 09 ное 2015 14:25

Не е ли по-добре в тия паузи на първенството да играем международна контрола с отбор от съседна държава :?:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 09 ное 2015 14:45

Трябва да си върнем Вутов през лятото :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко