За Левски, Истината, Свободата! 15:02 | 14:45 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: За Левски, Истината, Свободата! 15:02 | 14:45 часа

Мнениеот metodito » 15 фев 2020 21:29

Не е грижа това, че беше прекалено наситена с халфове средата, а какви функции изпълняваха футболистите?[offtopic]Ако и след този мач продължат сравненията с Роси... :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 15 фев 2020 21:37

koisa написа:
popokutepetel написа:
Хъм един счупен нос, Славчев съвсем окуця, Нашименто с извадено рамо, ще видим и по другите какви поражения ще има и ти обясняваш, че излезли да се поразходят за 0:0 :oops:

Това си е твое тълкуване на написаното от мен... Аз друго имах предвид. Но така или иначе поне аз не съм виждал в световен мащаб отбор да излиза за победа без нападател при наличието на двама такива... Може и да е имало такива, кой знае...

Мисля, че преекспонираш нещата. Какво значи без нападател? В съвременния футбол чистия централен нападател е фикция и доста отбори играят без такъв, особено когато нямат. Нападатели ако отчитаме вкараните голове през сезона и на подготовката имаше бол. И Ст. Иванов игра, и Паулиньо и Нашименто (който се отчете в контролите с голове). Сега да изкараш, че основната грешка е, че Ст. Костов който няма официален мач от не знам си кога този сезон не е бил на терена от първата минута и ако е бил сме щели да мачкаме не е сериозно. Алар също има един ли два ли мизерни гола за сума мачове дотук. Просто ни е подгонил як карък и всичко гадно което може да се случи се случва. Вкл. и днес освен, че не можахме да вкараме и да спечелим като гледам май сме с трима футболисти аут за неопределено време като двама са основни футболисти, а третия взет за такъв. Въпреки всичко не можеш да кажеш, че отбора не е играл и не се е хвърлил.

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 15 фев 2020 21:41

vvessel написа:
popokutepetel написа:
vvessel написа:
popokutepetel написа:
Замисълът беше ясен - да се насити средата не терена и на припоците да не се даде възможност да владеят и разиграват спокойно. Първото полувреме в някаква степен се получи. Както се видя за 20 мин. след влизането на Костов вместо Мазурек ние загубихме за нула време контрола над средата на терена. Да, вярно не можахме да вкараме въпреки, че имахме някакви полуположения, но срещу дефанзивен противник който спира всяка твоя по-бърза атака с незабавно нарушение това не е чак такава изненада.

Май забрави, че преди да пуснат Костов ни бяха натиснали и гола висеше на косъм, въпреки "контрола" ни в средата на терена. 10 мин. не знаеха нашите кво се случва и след влизането на Костов изравнихме играта. Освен това въпреки наситената среда ни скъсаха с пробиви по фланговете и първото и второто полувреме. Не заради друго, а защото няколко играча или не си бяха на мястото или изобщо не трябваше да бъдат пускани. И за пореден път, повтарям се, Хубчев показа, че е слаб тактик и не може да реагира в движение и да коригира играта и губи второто полувреме.

Голът висял, натиснали :lol: Явно сме гледали някакви различни мачове. Имаха там някакви едно-две полуположения в началото на второто полувреме от наши грешки при изнасяне и това значи натиснали ни. Играеха през целия мач на контра и оттам са им пробивите по крилата. И толкова. Не Хубчев и тактиката му са виновни, че не можаха да вкарат, защото положения имаше. Не е виновен и Хубчев, че Миятович днес беше под всякаква критика и заради него останахме с 10 човека.

Ами пусни си първите 10 мин на второто полувреме и виж какво се случва. Дори самия Хубчев, който явно боготвориш, си призна че сме играли слабо. Пусни интервюто му след мача, за да сравниш дали и с него сте гледали различни мачове. Ама щом за теб Миятович е виновен, че не сме били, дискусията е безполезна.

Абе няма ли да спреш да сереш по хубчев и отбора?

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 15 фев 2020 21:41

vvessel написа:
popokutepetel написа:
vvessel написа:
popokutepetel написа:
Замисълът беше ясен - да се насити средата не терена и на припоците да не се даде възможност да владеят и разиграват спокойно. Първото полувреме в някаква степен се получи. Както се видя за 20 мин. след влизането на Костов вместо Мазурек ние загубихме за нула време контрола над средата на терена. Да, вярно не можахме да вкараме въпреки, че имахме някакви полуположения, но срещу дефанзивен противник който спира всяка твоя по-бърза атака с незабавно нарушение това не е чак такава изненада.

Май забрави, че преди да пуснат Костов ни бяха натиснали и гола висеше на косъм, въпреки "контрола" ни в средата на терена. 10 мин. не знаеха нашите кво се случва и след влизането на Костов изравнихме играта. Освен това въпреки наситената среда ни скъсаха с пробиви по фланговете и първото и второто полувреме. Не заради друго, а защото няколко играча или не си бяха на мястото или изобщо не трябваше да бъдат пускани. И за пореден път, повтарям се, Хубчев показа, че е слаб тактик и не може да реагира в движение и да коригира играта и губи второто полувреме.

Голът висял, натиснали :lol: Явно сме гледали някакви различни мачове. Имаха там някакви едно-две полуположения в началото на второто полувреме от наши грешки при изнасяне и това значи натиснали ни. Играеха през целия мач на контра и оттам са им пробивите по крилата. И толкова. Не Хубчев и тактиката му са виновни, че не можаха да вкарат, защото положения имаше. Не е виновен и Хубчев, че Миятович днес беше под всякаква критика и заради него останахме с 10 човека.

Ами пусни си първите 10 мин на второто полувреме и виж какво се случва. Дори самия Хубчев, който явно боготвориш, си призна че сме играли слабо. Пусни интервюто му след мача, за да сравниш дали и с него сте гледали различни мачове. Ама щом за теб Миятович е виновен, че не сме били, дискусията е безполезна.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 15 фев 2020 21:46

skitnik32 написа:

Той Хубчев осра всичко. За мен остана тъжната констатация.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 15 фев 2020 21:48

popokutepetel написа:Какво се случи? Имаха някакъв териториален превес някакви 10 мин. Не извращавай какво каза Хубчев.

"Изиграхме едно добро първо полувреме и недобро второ полувреме. Ако знам защото сме изиграли слабо второто полувреме, нямаше да допуснем да се стигне. Може да си смучем от пръстите с контузените футболисти и напрежение. ЦСКА бе по-добър през втората част. Няма нищо лошо да го признаем", заяви Хубчев.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 фев 2020 21:58

Ще си позволя да изкоментирам тактиката на отбора в днешния мач.
Замисленото от Хубчев вероятно беше опит за изненада на противника. Замислете се, кога за последно Левски е излизал в такава тактическа формация под негово ръководство? Аз се сещам за два мача - гостуването на Ружомхумжом и това на Дунав, непосредствено след мача с първите. Разликата, е че тогава се разчиташе на пасове из дълбочина към пъргавите ни футболисти - Иванов, Павлин и в онзи момент Мариан. В такава формация не сме играли и 10 минути от зимната подготовка...
Когато си на стадиона е лесно да проследиш движението на играчите по терена, на живо няма отрязани кадри. Та, Хубчев явно пробва (идея 1) да държи разиграването на топката в центъра, по-конкретно в противниковата половина, и да "изстрелва" Иванов напред с цел да надбяга отбраната или да я изненада с рязко включване, само дето и двата опита в началото на мача не минаха, затова премина към идея 2, за която след малко... Проблемът на идея 1 е, че би сработила само ако противникът има класически профил на централен защитник, като испанския хандбалист примерно, но Крушич излезе с двама нетипични защитници на този пост. Ловешкия Занев и супермегаталанта с жабешко изражение, които са доста по-пъргави и повратливи от профилите на класическите централни бранители.
Затова логично се мина ккъм план 2, който включваше бързи и къси разигравания, с техника и импровизация на сравнително малък "квадрат" с добавка по фланговете и от страна на опорните халфове. Не е лишено от логига в присъствието на техничари като Павлин, Нашиментов и Мазурев. Само дето, за тая идея се изисква да се печелят много от първите, и най-вече от вторите и спорните топки и играта да върви по земя. А това днес не стана, по ред причини - нападачите ни нямат физиката за подобно нещо, а борбата в центъра на практика рядко позволяваше топката да върви само по тревата. Според мен това ни изяде главата. Не, че не могат момчетата, не че не искаха и нямаха агресия, но при някакви карамболи, докато "свалиш" топка с непредвидим фалц, тактическата идея отива по дяволите, защото вече имаш двама на гърба, като единият ти е вкарал лакът в гърба, а другият ти е стъпил на ахилеса.
Не знам защо никой не коментира, че почти всички наши статични положения завършваха с удар или друга опасност пред вратата на Брусаров, или както там се казваше вратарчето им. Явно някои хора с Л на анцузите добре са си написали домашното по този предмет.
За мен е голямо щастие, че имаме гладиатор като Холмар в отбора, за мен винаги е било удоволствие да следя движението, биткаджийството и цялостната игра на това момче, определено е най-добрият и подготвен централен защитник в клетата ни ЕфБем лига.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 фев 2020 22:16

popokutepetel написа:
Мисля, че преекспонираш нещата. Какво значи без нападател? В съвременния футбол чистия централен нападател е фикция и доста отбори играят без такъв, особено когато нямат. Нападатели ако отчитаме вкараните голове през сезона и на подготовката имаше бол. И Ст. Иванов игра, и Паулиньо и Нашименто (който се отчете в контролите с голове). Сега да изкараш, че основната грешка е, че Ст. Костов който няма официален мач от не знам си кога този сезон не е бил на терена от първата минута и ако е бил сме щели да мачкаме не е сериозно. Алар също има един ли два ли мизерни гола за сума мачове дотук. Просто ни е подгонил як карък и всичко гадно което може да се случи се случва. Вкл. и днес освен, че не можахме да вкараме и да спечелим като гледам май сме с трима футболисти аут за неопределено време като двама са основни футболисти, а третия взет за такъв. Въпреки всичко не можеш да кажеш, че отбора не е играл и не се е хвърлил.

В каръци и проклятия не вярвам... Че се хвърлиха - хвърлиха се, не съм го отричал.
Но да са играли нещо, поне аз не видях... Моите критерии за играта на Левски не са се променили, за разлика от на повечето хора, които забравиха как трябва да играе отбора и се задоволяват с кюскане и блъскане, наричайки го добра игра.
Особено трудно ми е да приема подобна игра като знам в какво състояние се намира отбора, а играчите на 20-ти си чакат заплатите, ама на терена едно голямо нищо... Добрата игра ще привлече повече хора на стадиона, което ще означава и повече приходи. А, тази еуфория от последната седмица рано или късно ще приключи, особено след още един-два подобни мача. ;)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 15 фев 2020 22:18

Абе зомбита заврете си тактиките някъде :!: Днес трябваше сектор Б да е армия от лъвове, 3 към 1 срещу оранжевите. един път не се запя ББПП, повечето време пееха 20% от присъстващите :?: София запад са гнусни герберски педали с онова арменче еврейче говорител, когато и да стане сапунерка му е късно :idea:

Мижав сектор Б с никаква подкрепа, всички ли сте приспани от бойковите коври, а. Тия от литекс са ясни, ами къде са сините, които трябва да са пример :?: Цялата държава е блато, защото си мълчат гнидите. Днес трябваше Б и А да са врящ котел, ама се примири тоя народ да гние под водачеството на едно гнусно гербаво еврейско лайно, наречено боклук борисов. Трябва борба, но народа е неадекватен, днес нямаше и намек 18 000 сини да отидат пред парламента, нямаше я синята преса, те от микре си бяха хиляда човека ами защо сините ги нямаше. Нашия народец е тотално сбъркан, тук боклука се търпи до 101, промити ссварени мозъчета.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 15 фев 2020 22:37

WPWW написа:Толкова бях ядосан от "липсващия" сектор Б, че не обърнах внимание на безобразната игра :!: За пръв път виждам този сектор пълен, а 2/3 от хората да не викат и пеят - и това е главно заслуга на герберастките мутроподобни софия запад и нпк :!: Много, много слабо разпяване, почти никакво въодушевление от феновете, чак до средата на второто полувреме някъде.

Беше изключително тъпо , че триото с микрофона са забравили (или може би не знаят въобще) рефрена печелил десетки мачове и не веднъж обръщал и загубени такива - Атака , атака , сините в атака!!!

Върни се в “Левски”