Elliah написа:delqnski47 написа:metodito написа:Баш в лицето го нацелва.
Баш в зоната при рамото и гушата го нацелва.Или по точно избутва,за да се освободи.А он после,че се хвана за лицето,за к**а,за не знам си къде и т.н. е отделен въпрос.Е виж зоната където нашия го избутва и тоя после къде се хвана...кристално се вижда. Ойде работата,върза му.Не е много честно,но е част от играта.Аз ако съм ще направя същото.Това е,такъв е животът.И все пак не знам кво толкова го сучете.Побутнаха ви леко,и на нас са побутвали.Има го в зара.Радвайте се,честита победа.Добър гол вкарахте.
Делянски, мани го съдията и картоните и т.н. Днеска ще ни побутнат, утре ще ни порежат... сефте. И с вас е същото.
Кажи ми как видя играта на отбора си. Според мен, откак е Любослав Пенев начело играете ужасен футбол. Не просто, че играчите не спазват тактическите указания или още се учат, а самата тактика липсва. В трите мача от подновяването отбора ви деградира игрово. На какво се дължи това?
Нищо не играха и на двата отбора,но победата си е победа.С автогол,с гъз,с кур,със съдията,няма значение.Но тая година шампион пак ше е зеленото Л.