ППЛ / Левски (София) - ЦСКА-София (София) /1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Победа за Левски
187
62%
Равен
37
12%
Победа за ЦСКА-София
78
26%

Общо гласове: 302

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ППЛ / Левски (София) - ЦСКА-София (София) /1:0 FT

Мнениеот delqnski47 » 25 фев 2019 01:59

Elliah написа:
delqnski47 написа:
metodito написа:Баш в лицето го нацелва.

Баш в зоната при рамото и гушата го нацелва. :lol: Или по точно избутва,за да се освободи.А он после,че се хвана за лицето,за к**а,за не знам си къде и т.н. е отделен въпрос.Е виж зоната където нашия го избутва и тоя после къде се хвана...кристално се вижда. Ойде работата,върза му.Не е много честно,но е част от играта.Аз ако съм ще направя същото.Това е,такъв е животът.И все пак не знам кво толкова го сучете.Побутнаха ви леко,и на нас са побутвали.Има го в зара.Радвайте се,честита победа.Добър гол вкарахте. :lol:

Делянски, мани го съдията и картоните и т.н. Днеска ще ни побутнат, утре ще ни порежат... сефте. И с вас е същото.

Кажи ми как видя играта на отбора си. Според мен, откак е Любослав Пенев начело играете ужасен футбол. Не просто, че играчите не спазват тактическите указания или още се учат, а самата тактика липсва. В трите мача от подновяването отбора ви деградира игрово. На какво се дължи това?

Нищо не играха и на двата отбора,но победата си е победа.С автогол,с гъз,с кур,със съдията,няма значение.Но тая година шампион пак ше е зеленото Л.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 25 фев 2019 02:11

NOMER14 написа:Люпко Петрович не е ли дал указания на Чичовото за тактика преди мача?

И Чичовото като го чуе и разбере !?!

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 25 фев 2019 02:24

delqnski47 написа:
Elliah написа:
delqnski47 написа:

Баш в зоната при рамото и гушата го нацелва. :lol: Или по точно избутва,за да се освободи.А он после,че се хвана за лицето,за к**а,за не знам си къде и т.н. е отделен въпрос.Е виж зоната където нашия го избутва и тоя после къде се хвана...кристално се вижда. Ойде работата,върза му.Не е много честно,но е част от играта.Аз ако съм ще направя същото.Това е,такъв е животът.И все пак не знам кво толкова го сучете.Побутнаха ви леко,и на нас са побутвали.Има го в зара.Радвайте се,честита победа.Добър гол вкарахте. :lol:

Делянски, мани го съдията и картоните и т.н. Днеска ще ни побутнат, утре ще ни порежат... сефте. И с вас е същото.

Кажи ми как видя играта на отбора си. Според мен, откак е Любослав Пенев начело играете ужасен футбол. Не просто, че играчите не спазват тактическите указания или още се учат, а самата тактика липсва. В трите мача от подновяването отбора ви деградира игрово. На какво се дължи това?

Нищо не играха и на двата отбора,но победата си е победа.С автогол,с гъз,с кур,със съдията,няма значение.Но тая година шампион пак ше е зеленото Л.

Наще си ги знам що не играят. От 2 месеца фалираме всеки ден, заплати не бяха взимали, треньора им смениха, собственика и половината ръководство също. УЕФА ни гони за некви пари, фирми завеждат дела за фалити. Ако за българските ни футбалери това са си нормални неща, за чужденците, които играят в отбора тези неща са си стрес. Няма как да не им се отрази цялата патардия покрай смяната на собствеността. Спада в играта е неминуем при това положение. Отделно, че новия ни тренер изповядва коренно различна тактическа постройка и начин на игра от Славиша. Вижда се, че се мъчат да си подават на къси разстояния, да стоят близо един до друг и да пресират на тласъци. За момента грам не им се получава, но поне се опитват. Ако не го нагонят Чичо Гошо лятос, може и да започне да ни се получава.
При вас, обаче, какво се случва ми е много непонятно.

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 фев 2019 06:26

delqnski47 написа:

Изгледай увеличеното повторение. На вашия футболист не му издържаха нервичките просто. Горанов беше малко по-настойчив и този си показа рогите. Между другото, докато футболистите на "Левски" бяха глътнали по едно време бастуна, вашите бяха побеснели. Ритаха, блъскаха, като каруцари. Трябваше да завършите с три червени картона.

Веднага ти обяснявам това с Горанов. Джеси направи нещо нормално за маалата. Знаеш онези досадни защитници, дето те пазят на два сантиметра от теб, ръгат се леко, бутат ти се постоянно и аха-аха да те онодят. Като конски мухи, ама по-големи. Ако си играл футбол сигурно си срещал такива. И ти е идвало да им сръчкаш един лакът, ей тей лекичко, нали? Е, тука не беше с лакът. Горанов си се хваща баш за там де го е заболяло.

С тая кръв в очите де бяха излязли - сиропчета най-вероятно. Аз се учудвам как Кабрал и Паулиньо въобще оцеляха.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 25 фев 2019 07:42

Някой има ли гифче на автогола ?

Sisi 1914
Контакти:

Re: ППЛ / Левски (София) - ЦСКА-София (София) / 24.02 / 13:00

Мнениеот Sisi 1914 » 25 фев 2019 07:58

miro_rz написа:
Sisi 1914 написа:
miro_rz написа:
Sisi 1914 написа:Честита победа!
Казвам ви Наздраве, защото с приятелки сме в 1 заведение и поливаме победата! 8-)

Принцесо ориентирай се към следващия мач, че там нашият отбор трябва да бие !

[offtopic]Качи снимка с приятелките , че
се размечтах ![/offtopic]

Миличък, твоят любим отбор ще бие само център.

Стига с тоя Левски , за отбора от север Лондон ти говоря. Ти па си мислиш за Славия ! :mrgreen:

Сега видях, че сме били.
И другият мач е наш.
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 25 фев 2019 08:58

1914.1902 написа:Някой има ли гифче на автогола ?

:mrgreen:
Изображение
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 фев 2019 09:00

Elliah написа:
delqnski47 написа:
Elliah написа:
delqnski47 написа:

Наще си ги знам що не играят. От 2 месеца фалираме всеки ден, заплати не бяха взимали, треньора им смениха, собственика и половината ръководство също. УЕФА ни гони за некви пари, фирми завеждат дела за фалити. Ако за българските ни футбалери това са си нормални неща, за чужденците, които играят в отбора тези неща са си стрес. Няма как да не им се отрази цялата патардия покрай смяната на собствеността. Спада в играта е неминуем при това положение. Отделно, че новия ни тренер изповядва коренно различна тактическа постройка и начин на игра от Славиша. Вижда се, че се мъчат да си подават на къси разстояния, да стоят близо един до друг и да пресират на тласъци. За момента грам не им се получава, но поне се опитват. Ако не го нагонят Чичо Гошо лятос, може и да започне да ни се получава.

Какво му е непонятното.Продадохме си най добрите играчи,за да не фалираме...пак. :lol: Това стана.Как мислиш,че се издържа български отбор според тебе...ей така капат парички отгоре без последствия след това ли?!Пълен фарс и глупости.Тая тема и преди съм говорил по нея,няма смисъл.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 25 фев 2019 09:06

specter написа:
1914.1902 написа:Някой има ли гифче на автогола ?

:mrgreen:
Изображение

Благодаря Ви !

Върни се в “Левски”