ЛЕ / Левски (София) - Сутиеска | 3:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Левски
342
62%
Равен
93
17%
Победа за Сутиеска
119
21%

Общо гласове: 554

Jordan1914
Контакти:

Re: ЛЕ / Левски (София) - Сутиеска |29.06|

Мнениеот Jordan1914 » 29 юни 2017 23:59

hue написа:Митов е голям пъзльо - ако в следващия мач не играе поне с 10 българи в състава, най-добре да си ходи. Аз съм родолюбец и никак не искам после да се говори, че българите не можем сами да се оправяме. Взимайте пример от Дунав и Ботев - поне те ни отсрамват с българщината си.

И според мен Дунав заслужават най-много да са на първа страница поне 24 часа.

Проблема е,че Сутиеска ни видяха макса и ще са много по-добре подготвени следващия мач.А ние според мен видяхме 50% от отбора им и ще трябва още разучаване.Дори и да вземем нови до следващия мач,не вярвам да са някаква класа,а и най вероятно ще са халфове,което означава,че ще се конкурират с Вутов,Васко и Прохи!!!Дай боже,някой от тях да е крило!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 30 юни 2017 00:04

W84me написа:
NOMER14 написа:Левски два пъти в историята си на участие в евротурнирите е постигал в първия си мач като домакин резултат 3:1 и след това ....... е отпадал:
- 1970 г. 0-3 Аустрия
- 1984 г. 0-2 Днепър

Може да е "трети път за щастие". :mrgreen:

Ако спазваме закономерността и паднем 0-1, да се радваме ли? :roll:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 юни 2017 00:04

hue написа:Митов е голям пъзльо - ако в следващия мач не играе поне с 10 българи в състава, най-добре да си ходи. Аз съм родолюбец и никак не искам после да се говори, че българите не можем сами да се оправяме. Взимайте пример от Дунав и Ботев - поне те ни отсрамват с българщината си.

И според мен Дунав заслужават най-много да са на първа страница поне 24 часа.

Ботев с чистите българи - Меледже и Косоко! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 30 юни 2017 00:13

Методи, помниш ли ми коментара за Мапуку. Аз празни приказки не говоря.. отново имаме централен нападател! Честито момчета, нека се зарадваме и ние малко. Васко Панайотов, Роман и Пиргата също направиха добър мач.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

fen1914

Мнениеот fen1914 » 30 юни 2017 00:21

kambata написа:Кондиционните ни треньори са жив та*ак. Толкова слаба физика и малко въздух (за около 55 минути) това ужасно много ни спъва играта. В Левски от много време не се залага сериозно на кондицията а там изоставаме зверски. Как не го виждат Боримиров и Митов просто не ми го побира акъла.

Съгласен съм, че физически бяха неподготвени за цял мач. Проблемът е, че няма добри доктори и специалисти по хранене, тъй като физическата подготовка в основата си предполага определен хранителен режим. Това обаче е наука, която е твърде далеч от представите на Митов и Боримиров за професионална работа във съвременен футболен клуб.

Мачът го взехме на емоция и с късмет. Късмет, че тези са на нивото на Локо Горна и не успяха да разкрият великия тактик Митов.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 30 юни 2017 00:29

Много жега и задух беше днес. Все едно сме в Сахара. Не знам как издържаха до края. Почти без почивка и подготовка. Почти нов състав и с този треньор, няма какво да се иска повече. Получи се всичко по-добре от очакваното. Митов както загуби от Иртиш с два гола, като нищо може да допусне и срещу тези два. Надеждата ми е, че има кой да вкара за нас. За едно полувреме вкарахме 3 гола. Това не ни се беше случвало от много време. А пък и счупихме рекорди тази вечер. Позитивна беше, каквато и гледна точка да се погледне. Реално сме още сме в подготовката, като време. Няма място за крайни оценки. Прекалено е рано. Дано имат едно на ум за реванша.
Последна промяна от Player на 30 юни 2017 00:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 30 юни 2017 00:34

Какво я "дъвчете" тази физическа подготовка на фона на покъртителната топлина днес.. въздуха не се движеше. Още повече, че говорим за първи официален мач след две седмици тренировки. Напълно нормално е все още да са леко тежки. Има си закономерности и в този аспект.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 юни 2017 00:44

Аз имам своите тревоги за реванша, докарали са ни до тук...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 30 юни 2017 00:51

Евала , всичко се получи над очакванията ми . Браво .
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 юни 2017 01:01

Sinite ot Sofia написа:Методи, помниш ли ми коментара за Мапуку. Аз празни приказки не говоря.. отново имаме централен нападател! Честито момчета, нека се зарадваме и ние малко. Васко Панайотов, Роман и Пиргата също направиха добър мач.

Помня го, човек. Радвам се за пореден път, че греша. (ако това е към мен, де... :roll: )

Харесва ми също, че повечето тук не се превъзнасят от победата. Левскарите винаги са били обективни в преценката си. Жалко, че с Хайдук сме на празен стадион. Има неща, които не ми харесаха и те са свързани с Митов (трябваше да ги убием в началото на вторто), но... Честита победа!

Върни се в “Левски”