Амиииии .... предполагам, защото след 3 години мъки ...... откривахте сектор А.
Тържества, ленти, министри .....
+ мега PR-а по медиите (от около месец и кусур )...., а и изхвърлянията преди мача, че едва ли не стадионът е продаден 3 дни преди мача.
Аз никога не съм се заяждал на тема "посещаемост" - безпредметно е при 3-4к средно на мач!
Когато обаче Киро Гела е атакуван за 40-50 празни седалки при откриване на трибуна "Моци", а при полупразен А онзи ден и журналята мълчат, ми мирише яко на мърша.
А група: Левски (София) - Лудогорец (Разград) /0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: А група: Левски (София) - Лудогорец (Разград) /0:0 FT
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:Амиииии .... предполагам, защото след 3 години мъки ...... откривахте сектор А.
Тържества, ленти, министри .....
+ мега PR-а по медиите (от около месец и кусур )...., а и изхвърлянията преди мача, че едва ли не стадионът е продаден 3 дни преди мача.
Аз никога не съм се заяждал на тема "посещаемост" - безпредметно е при 3-4к средно на мач!
Когато обаче Киро Гела е атакуван за 40-50 празни седалки при откриване на трибуна "Моци", а при полупразен А онзи ден и журналята мълчат, ми мирише яко на мърша.
Ще ти отговоря само, защото не си от "Теовците", на които акъла им достига само да повтарят едни и същи простотии и да си го мерят, като децата в 3-ти клас.
Нямаше да е лошо медиите да повдигнат въпроса за посещаемостта на сектор А - може би има проблем при ценоопределянето, може би при системата за разпространение, може би нещо съвсем друго. Една такава дискусия би могла да бъде само от полза за Левски, защото е очевидно, че проблем има.
Но за трибуната в Разград, медиите бяха длъжни, подчертавам ДЛЪЖНИ, да държат сметка на Домусчиев за всеки един детайл, защото тази трибуна я платихме аз и ти от джоба си. Левски ще изплаща своята трибуна поне десетилетие, с билетите на своите привърженици. Лудогорец получи своята подарък от моите данъци. За това дали трибуната на Левски е пълна или не - е основно проблем на Левски, както и на фирмата-изпълнител, а трибуната на Лудогорец - на всеки един от нас!
Трибуната на Левски отдавна е платена по други канали ...... обществени и държавни поръчки най-вече. Другото са приказки от Хиляда и една нощ, за да се потули истината.
Нали не мислиш, че някоя компания ще седне да строи на принципа/договора "абе, вие постройте, па някой ден ще си получите парите" ??!
Ти виждаш, за откриването беше полупразна, представи си за още по-безсмислените мачове каква ще е ..... живеем в България, знаем как стават нещата, да не се лъжем. 
Нали не мислиш, че някоя компания ще седне да строи на принципа/договора "абе, вие постройте, па някой ден ще си получите парите" ??!

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
В сектор Б, имаше повече от 6к.Освен многото сгъчкани по средата имаше и много най-горе, където никой не брои. Поне 15к си имаше. Едва ли някога е имало по-скъпи билети за мач от родната ни група. Само за шампионатният мач на Лудогорец с ЦСКА, в последния кръг за първата им титла не съм сигурен. Но това с тия цени за първенството ни, няма да мине. За ЕКТ и много повече може, но за срещи с пиринци, локомотиви, моряци, заари и прочие, няма да стане. Заради сефтето да бяха пуснали 10 лева навсякъде в А сектор и щеше да е изкупен за часове. Така щеше да е пълен за историята и смимките които ще останат за спомен. А сега е едно леко горчиво. Сектора се прави за хората, а не за печалбарство само. Футбола не трябва да е само бизнес. Не може без него, но това е и социален и културен феномен и трябва да са застъпени и тези му функции.
Последна промяна от Player на 25 апр 2016 01:07, променено общо 1 път.
1982 написа:Трибуната на Левски отдавна е платена по други канали ...... обществени и държавни поръчки най-вече. Другото са приказки от Хиляда и една нощ, за да се потули истината.
Нали не мислиш, че някоя компания ще седне да строи на принципа/договора "абе, вие постройте, па някой ден ще си получите парите" ??!![]()
![]()
Ти виждаш, за откриването беше полупразна, представи си за още по-безсмислените мачове каква ще е ..... живеем в България, знаем как стават нещата, да не се лъжем.
Колега, всеки има право на мнение. Ти си имаш твоето, аз - моето.
Аргументи в полза на моята гледна точка - колкото искаш. От чисто икономическа гледна точка, трябва да си невероятен идиот, даже повече от идиот, за да откажеш проект, който в продължение на над 10 години, ще ти носи 6-7 цифрени суми годишно. На теб строителството ти отнема 3 години, а твоята инвестиция ще си я избил още за 2-3 години. После - чиста печалба, при това сериозна. Ще си позволя да ти подскажа, че сектор А само до този момент е изработил към 200 000 лева, за няколко дни от откриването си.
Освен това, колко стадиони мислиш, че се строят в България? Мислиш ли, че една фирма може да си позволи да подмине проект за 14 милиона, за да чака друг, по-платежоспособен? Ще чака, ама друг път! Защото такива проекти у нас не се правят през ден.
И последно - върху тези пари се плащат данъци. Както клуба, така и фирмите-изпълнители са вписани в ТР. Не знам какво ти е образованието, за това ще обясня, че самото вписване в ТР, предполага дадените юридически субекти да изготвят т.нар. ГФО (годишен финансов отчет). Тези данни са публично достъпни. Ако има движение на парични потоци от ПФК Левски АД към фирмата изпълнител, то това ще бъде отразено в ГФО. Много е лесно човек да провери.
А сега, би ми се искало да видя поне едно доказателство, в подкрепа на твоята теза. Ако имаш такова, разбира се.
1982 написа:Трибуната на Левски отдавна е платена по други канали ...... обществени и държавни поръчки най-вече. Другото са приказки от Хиляда и една нощ, за да се потули истината.
Нали не мислиш, че някоя компания ще седне да строи на принципа/договора "абе, вие постройте, па някой ден ще си получите парите" ??!![]()
![]()
Само че парите от билетите няма да влизат в касата на клуба, а ще отиват някъде другаде. Това означава, че на практика трибуната се изплаща от клуба.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Re: А група: Левски (София) - Лудогорец (Разград) /23.04./ 2
sin4ec написа:Днес си бях със семейството на мача. Във В, с Морето ще идем в А, че на малкия два пъти му се припика и го водих до долу.... Как пък на стадиона не чух някой да подметне нещо за Стоев, ама на клавиатурите и пред телевизора са все разбирачи и капацитети. Нейсе-важното е, че малкият се радваше на бомбите и фойерверките и пляскаше с ръце на скандиранията на Б сектор. И преди да заспи, попита кога пак ще играе Левски, та да ходим там...
Безценно!
Безценно си е!И аз си го пожелавам да ми се случи:)
Спора е безмислен .Сега лятото ще взривяват сектор Б .Синия фен ще неще ще пълни сектор А .....
Tommi написа:1982 написа:Трибуната на Левски отдавна е платена по други канали ...... обществени и държавни поръчки най-вече. Другото са приказки от Хиляда и една нощ, за да се потули истината.
![]()
Само че парите от билетите няма да влизат в касата на клуба, а ще отиват някъде другаде. Това означава, че на практика трибуната се изплаща от клуба.Другото са приказки от хиляда и една нощ.
Това е версията на дългогодишния общински съветник от ГЕРБ - Иво Тонев. Знам я. Но нали се сещаш, че и по-друга да е истината, никой няма да я каже ?!

В България така се "инвестира" в тотално губещо бизнес начинание като футбола - с натиск от горе. От властта.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
ЕМИЛ написа:Спора е безмислен .Сега лятото ще взривяват сектор Б .Синия фен ще неще ще пълни сектор А .....
Май-май В ще взривяват...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]