КБ Литекс (Ловеч) - Левски (София) / 3:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

В следващия кръг продължава...

Анкетата завърши на 10 дек 2015 09:26

Литекс
40
50%
Левски
40
50%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: КБ Литекс (Ловеч) - Левски (София) / 3:0

Мнениеот W84me » 09 дек 2015 13:38

sirius123 написа:Забележете внимателно на видео реакцията на страничния съдия след като вдигна засада след гола на Гаджев. В първият момент никаква реакция , но след като видя , че Гаджев излиза на голова позиция и развя байряка. Продажен педал!

Доколкото разбрах и когато Киткабяла вкара топката в мрежата пак е нямало засада?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 09 дек 2015 13:57

Абе нямам думи , ''Левски'' бележи редовни голове , страничния съдия - педал ги отменя , Литекс бележи втори гол от засада 1 метър и повече , същия педал го признава. Я вижте повторението на втория на Литекс , колко некадърно е направено.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 дек 2015 14:03

Жълто-черен Пловдив написа:Нема да се плашите. Сега ще обигравате отбора. И догодина пак в надпреварата :)

Oф то верно стана повод за гавра тоя лаф. Но.. освен да се надяваме какво ни остава?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
BurnX
Контакти:

Мнениеот BurnX » 09 дек 2015 14:35

Стига оправдания със съдията. Вземете пример от Клоп и Ливърпул - и тях ги резнаха с един редовен гол , но човека го прие с чувство за хумор. Вие ревете на умряло при положение , че са ви надупчили хралупата 3 пъти , засадата била виновна :D

Сега другия мач като ви опукат пак , кой ще е виновен - тревата по терена ли ? :D

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 09 дек 2015 15:05

BurnX написа:Стига оправдания със съдията. Вземете пример от Клоп и Ливърпул - и тях ги резнаха с един редовен гол , но човека го прие с чувство за хумор. Вие ревете на умряло при положение , че са ви надупчили хралупата 3 пъти , засадата била виновна :D

Сега другия мач като ви опукат пак , кой ще е виновен - тревата по терена ли ? :D

Вчера беше мач - елиминация , затова съдията - подажник така постъпи. За шампионата е друга бира.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 дек 2015 15:33

Браво, страхотни сте.

Спортната зала в Ловеч.
Вижте галерията :arrow:

http://lovechtoday.eu/%D1%83%D0%BB%D1%8 ... %BD%D0%BE/

http://lovechnews.eu/%D0%BF%D0%BE%D0%B3 ... %BA%D0%B8/
Изображение

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 09 дек 2015 15:38

След паузата домакините претендираха за дузпа. Таско Тасков явно знаеше за бруталната грешка през първата част и започна на свой ред да бърка. Снажният рефер уцели само в една ситуация, когато изгони Елтон. Вече е доказано, че Левски няма лоби. БФС не брои софиянци за живи.

Аз не мога да разбера за уважавана медия (гонг) как е възможно да се правят такива малоумни изказвания. Тук не става въпрос кой какво си мисли във форум или в кръчмата на по бира, а че ти формираш мнение на другите по един или друг начин. За такова изказване е нужно да имаш някакви доказателства. Как може да говориш такова нещо, да настройваш хората и после да се скача да се говори глупости. да се трошат стадиони и да има побоища с полицията. Тук дори нямам предвид собственото си мнение, че Левски е сред най-подпираните отбори изобщо. Но говорим че е едно аз тук да си кажа мнението, друго е медия да разправя тъпотии и да създава настроения. Бива тъпотия ама няма на къде.

Иначе моето лично впечатление е, че страничния греши, а главния опита да компенсира с недадената дузпа. Но това е каквото аз мисля, не може да го напишеш ей така в коментарна статия, а най-голямата простотия е да намесваш БФС, което не брояло Левски за живи. Ало, така бодалкахте ЦСКАрите няколко години и се видя резултата. Медиите трябва да се научат, че носят отговорност за това , което пишат, то бива тъпотия,ама всичко си има граници.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 дек 2015 15:42

PFC Litex написа:Браво, страхотни сте.

Спортната зала в Ловеч.

Мерси.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 дек 2015 17:58

Чета мненията на някои хора тук и направо не мога да повярвам на очите си. Говори се за оставки на треньора и всчкакви деструктивни глупости. Добре бе, хора, селекцията ни е слабичка, никой не може да го отрече. Обаче защо забравяте, в какво положение бяхме тази пролет? Та ние без малко да останем без лиценз и да станем за срам на цяла България, досущ като беконите. Сетне, подготвителния летен лагер, играчите, които дойдоха по никое време, никаква резервна скамейка и т.н. и т.н. Опомнете се малко и гледайте по-реалистично на нещата, да - загубата е неприятна, но ако не беше същият този щаб вероятно изобщо нямаше да стигнем дотук, да не говорим на кое ли място в таблицата щяхме да посрещнем Коледа.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 дек 2015 18:00

PFC Litex написа:Браво, страхотни сте.

Спортната зала в Ловеч.

По принцип никога не съм одобрявал трошенето и вандализмите, но пък това тук си направо изкуство, не може да се отрече. 8-)

Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”