Мнениеот Shaka » 09 дек 2015 15:38
След паузата домакините претендираха за дузпа. Таско Тасков явно знаеше за бруталната грешка през първата част и започна на свой ред да бърка. Снажният рефер уцели само в една ситуация, когато изгони Елтон. Вече е доказано, че Левски няма лоби. БФС не брои софиянци за живи.
Аз не мога да разбера за уважавана медия (гонг) как е възможно да се правят такива малоумни изказвания. Тук не става въпрос кой какво си мисли във форум или в кръчмата на по бира, а че ти формираш мнение на другите по един или друг начин. За такова изказване е нужно да имаш някакви доказателства. Как може да говориш такова нещо, да настройваш хората и после да се скача да се говори глупости. да се трошат стадиони и да има побоища с полицията. Тук дори нямам предвид собственото си мнение, че Левски е сред най-подпираните отбори изобщо. Но говорим че е едно аз тук да си кажа мнението, друго е медия да разправя тъпотии и да създава настроения. Бива тъпотия ама няма на къде.
Иначе моето лично впечатление е, че страничния греши, а главния опита да компенсира с недадената дузпа. Но това е каквото аз мисля, не може да го напишеш ей така в коментарна статия, а най-голямата простотия е да намесваш БФС, което не брояло Левски за живи. Ало, така бодалкахте ЦСКАрите няколко години и се видя резултата. Медиите трябва да се научат, че носят отговорност за това , което пишат, то бива тъпотия,ама всичко си има граници.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!
:D :D