Player написа:За да сме в долната шестица трябва да стане трета поредна загуба на ЦСКА. Това някога ставало ли е в историята и дали феновете им ще са съгласни да изостанат от Лудогорец заради това кой ще бъде в шестицата?
Ставало е - 1983 г. есента
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Player написа:За да сме в долната шестица трябва да стане трета поредна загуба на ЦСКА. Това някога ставало ли е в историята и дали феновете им ще са съгласни да изостанат от Лудогорец заради това кой ще бъде в шестицата?
vratar4eto написа:За пореден път болните мозъци съчиняваха какви ли не сценарии. "Левски" играе честно и си пати от това за пореден път.
За съжаление една грешка реши мача, но и да не беше тя, хикса също не ни устройваше много, а реално нямахме кой знае какви опасни атаки, за положения да не говоря.
Петков написа:Какво трябва да се случи за да се покаже червен картон за Дяков, да се покаже втори жълт картон на Безяк? Какво трябва да се случи, че най-после да се разкара повлеканата Гаджев?
Разбирам да ни победят с футболни качества, но срещу съдия не става, не става и с Гаджев.
popokutepetel написа:Е видя се, че са два месеца зимна подготовка в Левски нищо ново не е научено. Тези нямат манталитет на победители. Не може да се играе така страхливо, бавно и да гледаш да хванеш Х или в краен случай да паднеш с по-малко. Не знам какво е мислел Стоев с този състав и тази схема, но се видя, че нещата в такъв вариант са жалки. И най-лошото за цял мач нито едно голово положение и нито един читав удар във вратата! Какво прави Аниете като дясно крило и какво прави Бедоя като дефанзивен халф пък хептен не знам. Както и да е да почват от сега селекция и подготовка за догодина. С подобна игра и при купата няма да направят нищо, а мисля, че по новия регламент дори и да се доберат до финал няма да имат право да играят в ЛЕ. То и за какво ли пък и ще им е.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта