Стига мустаката демагогия!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Тодор Батков да продаде клуба?

Да
133
57%
Не
100
43%

Общо гласове: 233

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: Стига мустаката демагогия!

Мнениеот Der Schmarotzer » 14 ное 2014 11:29

Red joker написа:
valkaredgi написа:
Red joker написа:
valkaredgi написа:
Кировец написа:Откак съществуваш да играеш на един стадион и да ти казват махай се. Ама е лесно да си галеник на всяко правителство и да ти зачислят стадион по милиционерски.

откакто го откраднахте и избихте истинските собственици , е ваш .
от 1948 година до 1989 година за 41 години ,управлението на бкп ви подари 25 титли.
през това врене всички други отбори имат общо 16 титли.
не ви ли е срам да пишете ,че други са галеници на властта.
верно "Левски" дръпна напред с титлите,но когато му сложиха пагони,защото някой си големец искаше да СИ има отбор, история, публика.

Ми що не се откажете от титлите спечелени под пагон-така ше си поисчистите досието,кво толкоз :roll: ... :lol:

нашия "взривен" стадион , все някога ще се построи,но вашия,вашият стадион просто не е ваш.

Да бе, за това си имаме нотариален акт за него.... ,а вашият де го :( ,а ти кво ше кажеш за титлите ви по време на соца :?

А като си имате нотариален акт що плащате (т.е. не плащате) наем?
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 ное 2014 11:34

Red joker написа:Да бе, за това си имаме нотариален акт за него....

Нотариален акт за какво бе, червендалест? За собственост ли? :roll: :lol: :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 ное 2014 11:35

Der Schmarotzer написа:
eddie написа:
svetli-lz написа:Армията та Армията като сте толкова отворени нека общината ви отреди имот в покрайнините на София както са постъпили с Левски/за по късопаметните стадиона на Левски също е бил в центъра на столицата/ и си построете стадион. Спукахте ни ушите как не сте комунсти и т.н , но ако може на готово да вземете имотите на БНА без да сте дали и стотинка. Базата в Панчарево на кой е? или може би там е било учредителното събрание 1948г. в нивата на Вуте от Панчарево.

Хайде да не прекаляваме, има военни авиационни снимки от онова време.. така наречения "стадион" представлява една ливада с 2 реда пейки и една съблекалня, дадени ви за ползване от общината.. ;)

Гошко, преди да пишеш глупости, първо се информирай! Стадионът на Левски е един от най-големите в България по това време. С по-голям капацитет е бил само стадион Юнак, който по съвместителство играе ролята и на национален стадион. Така, че мантрата за двата реда пейки можеш да си ги разправяш на останалите ваши чичкови червенотиквеничковчета, но тя няма нищо общо с реалността.
http://levskifc.hit.bg/stadium.html

Да бе ,само дето има да давате не знам си колко десетки хиляди златни лева за него, на „Слава“ 8-) -докога да ви чакаме ,а шмароцер :? :?:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 ное 2014 11:37

Der Schmarotzer написа:
Red joker написа:
valkaredgi написа:
Red joker написа:
valkaredgi написа:
Кировец написа:Откак съществуваш да играеш на един стадион и да ти казват махай се. Ама е лесно да си галеник на всяко правителство и да ти зачислят стадион по милиционерски.

откакто го откраднахте и избихте истинските собственици , е ваш .
от 1948 година до 1989 година за 41 години ,управлението на бкп ви подари 25 титли.
през това врене всички други отбори имат общо 16 титли.
не ви ли е срам да пишете ,че други са галеници на властта.
верно "Левски" дръпна напред с титлите,но когато му сложиха пагони,защото някой си големец искаше да СИ има отбор, история, публика.

Ми що не се откажете от титлите спечелени под пагон-така ше си поисчистите досието,кво толкоз :roll: ... :lol:

нашия "взривен" стадион , все някога ще се построи,но вашия,вашият стадион просто не е ваш.

Да бе, за това си имаме нотариален акт за него.... ,а вашият де го :( ,а ти кво ше кажеш за титлите ви по време на соца :?

Айде де и аз това се питам :(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 ное 2014 11:42

Red joker написа:
TristaNNN написа:

А ти за кво си мислиш ,син език :!: :?: ;)

Айде сега да ми обясниш как така стадионът, на чиито трибуни никнат млади дръвчета, е собственост на МФВС, а в същото време чеврените имат нотариален акт за собственост :?: :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 ное 2014 11:51

TristaNNN написа:
Red joker написа:
TristaNNN написа:

А ти за кво си мислиш ,син език :!: :?: ;)

Айде сега да ми обясниш как така стадионът, на чиито трибуни никнат млади дръвчета, е собственост на МФВС, а в същото време чеврените имат нотариален акт за собственост :?: :shock:

Айде ти да ми го обясниш,аз не мога да си го обясня освен с погазване на закона,а как така твоят отбор„ притежава“ стадион без да има нотариален акт за него или някакъв друг документ за собственост и как така се стигна до там Хранов да прави наколенки пред министъра на ВР и да казва,колко е разбран и точен та да не си иска наем за стадиона и то със задна дата :roll: :!:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 ное 2014 12:23

Red joker написа:Айде ти да ми го обясниш,аз не мога да си го обясня освен с погазване на закона,а как така твоят отбор„ притежава“ стадион без да има нотариален акт за него или някакъв друг документ за собственост и как така се стигна до там Хранов да прави наколенки пред министъра на ВР и да казва,колко е разбран и точен та да не си иска наем за стадиона и то със задна дата :roll: :!:

....В акт за държавна собственост №00642 от 12 февруари 1998-а четем, че имотът е "частна държавна собственост" и той е предоставен безвъзмездно с отстъпено право на ползване на ФК "Левски" на основание на писмо на Министерството на финансите от май 1997 година...

За всичките реконструкции, промени, ремонти, поддръжка и куп други неща "облагородяващи" стадиона няма да отварям дума, за да не те натъжа. Да обобщим обаче, че стадионът се ползва безвъзмездно и безсрочно, като футболния клуб се е доказал като много добър стопанин в годините. За ваш яд, това е зрънцето, преседнало в червените ви жлъчки Даже, ако се замислиш, е по-добре да не се заплаща наем, за сметка на поддръжката, така или иначе клубът ще плаща, нека поне парите да отиват в нещо.
А за отнетият навремето стадион нещо да споделиш? А да отвориш дума кой е построил сегашният стадион Георги Аспарухов?
Както надявам се знаеш, Народна армия никога не е била ваша, не е построена от вас, не се поддържа от вас, като след вас тъне в разруха. Кенефи няма, по секторите никнат млади брезички, кенефи никакви...абе гротеска и половина.
Като не ви е кеф да плащате(по документи, на практика май тц) наем на държавата, отидете да играете на ст. Славия и плащайте на Венци. Или на Гигов. Или си постройте стадион. За ваш ежедневен ужас и мое огромно удоволствие това е положението!
[offtopic]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 ное 2014 12:39

TristaNNN написа:
Red joker написа:Айде ти да ми го обясниш,аз не мога да си го обясня освен с погазване на закона,а как така твоят отбор„ притежава“ стадион без да има нотариален акт за него или някакъв друг документ за собственост и как така се стигна до там Хранов да прави наколенки пред министъра на ВР и да казва,колко е разбран и точен та да не си иска наем за стадиона и то със задна дата :roll: :!:

....В акт за държавна собственост №00642 от 12 февруари 1998-а четем, че имотът е "частна държавна собственост" и той е предоставен безвъзмездно с отстъпено право на ползване на ФК "Левски" на основание на писмо на Министерството на финансите от май 1997 година...

За всичките реконструкции, промени, ремонти, поддръжка и куп други неща "облагородяващи" стадиона няма да отварям дума, за да не те натъжа. Да обобщим обаче, че стадионът се ползва безвъзмездно и безсрочно, като футболния клуб се е доказал като много добър стопанин в годините. За ваш яд, това е зрънцето, преседнало в червените ви жлъчки Даже, ако се замислиш, е по-добре да не се заплаща наем, за сметка на поддръжката, така или иначе клубът ще плаща, нека поне парите да отиват в нещо.
А за отнетият навремето стадион нещо да споделиш? А да отвориш дума кой е построил сегашният стадион Георги Аспарухов?
Както надявам се знаеш, Народна армия никога не е била ваша, не е построена от вас, не се поддържа от вас, като след вас тъне в разруха. Кенефи няма, по секторите никнат млади брезички, кенефи никакви...абе гротеска и половина.
Като не ви е кеф да плащате(по документи, на практика май тц) наем на държавата, отидете да играете на ст. Славия и плащайте на Венци. Или на Гигов. Или си постройте стадион. За ваш ежедневен ужас и мое огромно удоволствие това е положението!

Гледай сега,тази тема за собствеността е предъвквана хиляди пъти по форумите, вече ми е станала банална и ми е писнала-хората ви изнасят документи,факти-вие си знаете вашето,вервате си на вашите митове и легенди,нема лошо!Относно вашия стадион -наистина си прав да слагаш думичката облагородяващи в кавички(само дано да не се срути сектор „В“ на някой мач,който играете пред публика,щото съм чувал,че трябва да се връзвате с въжета та да не паднете) и това би трябвало да те натъжи тебе :oops: ,а не мене :idea: За „отнетия“ стадион съм отговорил по-горе на шмароцер,само не знам от кой е построен стадиона ви,ти ми кажи ако знаеш-само не ми казвай,че е от феновете и че са събирани дарения от тях :lol:

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 14 ное 2014 12:41

Red joker написа:
Der Schmarotzer написа:Да бе, за това си имаме нотариален акт за него.... ,а вашият де го :( ,а ти кво ше кажеш за титлите ви по време на соца :?

Айде де и аз това се питам :([/quote]
Ами не се питай, а плащай!
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 ное 2014 12:45

Der Schmarotzer написа:
Red joker написа:
Der Schmarotzer написа:Да бе, за това си имаме нотариален акт за него.... ,а вашият де го :( ,а ти кво ше кажеш за титлите ви по време на соца :?

Айде де и аз това се питам :(

Ами не се питай, а плащай![/quote]
Това го кажи на Батков и на тръста :mrgreen:

Върни се в “Левски”