Марек (Дупница) - Левски (София) 1-1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Марек и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Марек (Дупница) - Левски (София)

Мнениеот CSKA 78 » 04 окт 2014 20:19

santiliana написа:В заключение ще кажа следното: Не ви ли прави впечатление голямата машинация, която става в А група? От страна на някои собственици на клубове и т.нар. "букмейкъри"? Какво имам в предвид? Само през последните два кръга се получиха резултати, които меко казано са нелогични...Нека конкретизирам:
Берое играе в Стара Загора, където просто няма начин да загуби...Освен всичко друго е и в прекрасна форма...А какво се получи- заралии приемат ЦСКА и без да си дадат никакъв зор, спортсменски загубват от т. нар. армейци...Без да пуснат "кръв", както го правят винаги срещу водещите отбори... В другият дерби мач от този кръг лъкатушещият и непостоянен отбор на Левски приема хегемона в последните 3 години в България- шампиона Лудогорец. И го "убива" само за 45 минути...Същият Лудогорец в сряда надигра кралския клуб от Мадрид... Вчера Берое получава свръхестествени сили и громи Локо Сф насред Надежда, а днес Левски едвам се добра до спасителен хикс в Дупница...Сега очаквам Локо Пд да ударят категорично Литекс, независимо, че смърфовете са "умрели" отвсякъде по принцип...Но защо ли? Ами следващото гостуване на Левски е именно на Лаута... Няма нищо случайно просто...
А иначе, ние тук си се хапем по форумите един - друг, а други прибират парата ;) Също е положението и с мачовете на Славия, Черно море... Може би единствени Ботев Пд до този момент не влизат в заверите на "тото играчите", но има време и те да се включат в играта...
Погледнете мачовете от последните кръгове и ще се убедите в тези мои размисли...
Затова, не е необходимо да се ядосваме за каквото и да било...Всичко е нагласено както трябва...

Направихте равен с Марек и вече всички мачове са уредени! Защо не го написа това миналата седмица, когато взехте че бихте?! ;)

ПП Играта на Левски и в миналия кръг не беше цвете, но нали бихте "големия" Лц, та треските за дялане останаха незабелязани! 8-) ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

ribara999
Контакти:

Мнениеот ribara999 » 04 окт 2014 20:21

От Дупница съм и бях на мача.Изчетох всичките 40 и няколко страници и повечето,казват,че сме лежали много.Марек се бори за оцеляване и всяка точка ни е важна.Ясно е ,че футболистите ни не са от най-висока класа,но го компенсират с борба.След като поведохме е нормално да лежим по терена и да бавим време,защото просто не можем да издържим нито физически,нито психически.Също така,ако сравним бюджетите на двата отбора,ще видим голяма разлика,но днес тази разлика не пролича на терена.Според мен не е редно отбор с претенциите на Левски,да се оправдава с лежане и бавене на време,и то срещу отбор,който се бори за оцеляване.Бяха ви нужни две дузпи,за да вземете точка.Гледах положенията и според мен има една дузпа,вие преценете коя.Колкото до охраната,полиция нямаше,защото се оправдаха с изборите.Просто не е нормално това...Имаше 3-4 полицая на входа,които като видяха няколкото човека от Левски,които незнайно защо решиха да влязат през централния вход,избягаха..Безредиците станаха,защото фенове на Левски минаха от външната страна,покрай сектора с феновете на Марек и започнаха да тропат по оградата и да хвърлят шишета и камъни.След това някой от нашите взе шалче на Левски и другото се вижда по клиповете.
Искам да кажа,че изгубих и малкото уважение,което имах към някои,така наречни ултраси на Левски.Според мен не е нормално да хвърляш камъни и стъклени шишета по 14-15 годишни момчета,а и най-вероятно доста от вас са на това мнение,въпреки че сте фенове на Левски.Не знам,кой мъж би направил подобно нещо....... :x

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 окт 2014 20:25

santiliana написа:Питаш "Докога?"... Докато Батков е собственик на контролния пакет акции и им бави плащанията на тези... Те са взаимосвързани елементи от една схема, която превърна Клуба в посмешище... Всичко е тотално объркано и не виждам изгледи да се оправи...

Тези са по-вредни и от батков. Но иначе, да, явно показват на батков да им плати заплатите. И тия се наричат фенове......
Ама то и Тонев си ги къткаше, така че и батков да се махне, те пак ще си останат.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 04 окт 2014 20:38

Stahlgewitter написа:
Живко6461 написа:...
Без да сравнявам вредите, нанасяни на клуба от обсъжданата група привърженици и от собственика Батков, без да използвам, скала с мерни единици за оценяване на действията им (признавам, че не познавам такава скала) изказвам мнението си. Поведението на споменатата група привърженици е просташко, вандалско, хулиганско, дори престъпно. Те уронват престижа на "Левски"!

Просто не поставяйте всички под общ знаменател,грозно е.

Не поставям всички под един знаменател. Имам предвид точно определена група привърженици.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 04 окт 2014 20:42

Тъкмо се прибирам вкъщи и съм пропуснал шоуто от днес... Чувам Гонзо се оплаква, че не са ви дали трета дузпа, та такива ми ти работи. :mrgreen:

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 04 окт 2014 20:44

RedeviL написа:Тъкмо се прибирам вкъщи и съм пропуснал шоуто от днес... Чувам Гонзо се оплаква, че не са ви дали трета дузпа, та такива ми ти работи. :mrgreen:

Голямо шоу си пропуснал,няма що.Единствените,които пропуснаха нещо днес са Левски,за мое голямо съжаление.
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 окт 2014 20:58

Така, за пореден път ще пиша по темата. Малко офтопик ще е този път. Поздрави за Синчеца и наздраве!
Честита победа над Каузта! Бий Домуса по главата - бий, бий, бий! Знам, че Тошко и кирчо са приятелки, ама от все сърце се надявам, че мача беше истински - греди, у-а.
Честито, Синчецъ!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 окт 2014 20:59

Синьо сърце написа:
Eminem написа:
d.milanov написа:Гратисчии! Толкова ли нямате пари за един билет?

Чувам, че наркотиците са скъпи.

А ти стана за смях като Милен циганина-антилевскар! Ти в Дупница беше ли? Инак, както казах в началото на темата, от такива мачове ме е страх, и не без основание...

За смях съм щото ми писна преди и след ВСЕКИ мач да има простотии заради тези ? За смях, защото ми писна тези да петнят името ни и публиката ни ? Левски с това безпаричие плаща десетки хиляди за глоби заради тези.
Браво, защитавайте ги. Естествено, че стадиона ще е празен, какъв да е.
Батков, не разбра ли вече. Това е сигнал да им платиш заплатите на "НЕ"платените "фенове". Нищо, че са докарали стотици хиляди от глоби.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 окт 2014 21:05

Eminem написа:За смях съм щото ми писна преди и след ВСЕКИ мач да има простотии заради тези ? За смях, защото ми писна тези да петнят името ни и публиката ни ? Левски с това безпаричие плаща десетки хиляди за глоби заради тези.
Браво, защитавайте ги. Естествено, че стадиона ще е празен, какъв да е.
Батков, не разбра ли вече. Това е сигнал да им платиш заплатите на "НЕ"платените "фенове". Нищо, че са докарали стотици хиляди от глоби.

Говориш откровени глупости, вземи се малко в ръце и се успокой! Отборът ни е зле и всички сме нервни, но да се търси под вола теле файда няма. Провокацията дойде от дупничани, да не говорим, че нямаше полиция и този мач не трябваше да се състои изобщо, а и нямаше даже някакво подобие на организация в тази селска кочина...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 окт 2014 21:06

Синьо сърце написа:
Eminem написа:
d.milanov написа:Гратисчии! Толкова ли нямате пари за един билет?

Чувам, че наркотиците са скъпи.

А ти стана за смях като Милен циганина-антилевскар! Ти в Дупница беше ли? Инак, както казах в началото на темата, от такива мачове ме е страх, и не без основание...

Пак ли?
Лоши хора.

Върни се в “Левски”