groti написа:MagicMoments написа:groti написа:MagicMoments написа:В пъти по-добра игра отколкото при Мурсия
ти сериозно ли?![]()
Поредния идиотски мач. гонзо трябва да си вдигне жълт картон,ако има някакви принципи. Не мога да разбера защо махнахме Блажевич и докарахме 2ма на негово място. Това да махаш титулярен вратар по този начин е пълна аматьорщина... Както и всичко,което се върши в Левски в последните месеци. руслан михайлов няма място на Герена,но незнайно защо гонзо също го търпи. Сигурно заради перуката.
Толкова селски и слаб Берое и ти да си по-слаб от него е ненормално.
Гледах и двата домакински мача на Мурсия на стадиона + дербито по Тв и в сравнение с тези мачове играем в много по-добре и ако не беше Кунчев си биехме без проблеми.Повече положения,повече настървеност,извършени ранни смени- в пъти по-добре отколкото при испанеца.Махане на Бедоя от титулярния състав+ налагане на двойка дефанзивни халфове Прохазка-Велев и ще побеждаваме.
Сега ще хвалим гонзо,че е сменил контузения Минев ли? Той Минев сам поиска смяна малко преди края на полувремето. Или да го похвалим за смяната гаджев - божи 86? Иначе за настървеността съм съгласен. Нашите балкански говеда не могат да работят с европеец. Нормално образи като жадното,Кокала и гонзо успяват да ги надъхат.
Лично аз видях 2 положения всичко на всико (може и да греша). Иначе бедоя е откровенно менте и се чудя дали не трябва да бъде пробван на мястото на сърмов.
Освен гола си имахме 3 положения и няколко добри атаки провалени заради грешки във завършващия пас.Похвала,че смени капитана и то след поредния мач в който си изкара жълт картон- в последните 3 мача 100% има жълти,не знам срещу Локо Пд,като влезна смяна дали успя,ама на мач има поне 5-10 нарушения,а в атака е пълна 0.Бедоя трябва да бъде пробван на скамейката,вместо него Мисяк/Огнянов по-добре,аз смятам че вместо Крумов трябва да почва Р.Димитров,Аниете да застане като централен нападател-а Цонев да бъде зад него,при постоянните картони на Гаджев и слабия мач на Сърмов Прохазка-Велев в центъра ще бъде добре,както и налагането на Наумовски/Любенов като вратари и пращането на Кунчев някъде на майната си.Гонзо ще успее стига да не чете мненията на повечето от потребителите тука.