Левски София - ЦСКА - 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА 08.03.2014, 16:15

Мнениеот svence » 08 мар 2014 18:53

Трите неща дето направи Ангелов са нарочно. нямаше да го кажа, ако не беше на тази възръст, ами беше примерно като Цонев! Първо това което направи с даването на топката е недопустимо за футболист с неговия опит, но ако все пак се случи, най-глупавото е да тръгнеш да правиш фаул, за който със сигурност ще бъдеш изгонен, още повече че има жълт, съдията трябва да е луд за да не свири дузпа, която е почти сигурно, че ще е гол. С това което направи, изравни силите и даде почти сигурен гол преднина на цска! Силва можеше да се омота и да не вкара гол, а и да беше вкарал силите на терена щяха да са други.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 08 мар 2014 18:54

Tommi написа:Абе тоя Сухия още ли не си е подал оставката :shock:

Ква оставка ти луд ли си,де токова акъл?
Изображение
Изображение
Изображение

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 08 мар 2014 18:59

KellyB написа:....А че съдията си мислеше за следващия мач на сините си е ясно.... Интереса клати феса!

А кой е следващия противник на опонента ви, че и тях ги нашари колкото вас? 8-)

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 08 мар 2014 19:04

Бях на мача и хич не съм доволен по обясними причини. Затвърди се мнението ми, че имаме леко по-добри футболисти, но те имат по-обигран и сплотен отбор.

След края много хора казваха, че е имало дузпа срещу Макриев. Така ли е? И ако може линк към ситуацията.

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 08 мар 2014 19:05

От футболистите до Батков всичко в ''Левски'' е мърша само името ни остана :(
Изображение
Изображение
Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 мар 2014 19:06

PFC Litex написа:
honda написа:Мач абсолютно опропастен от главния съдия. 3 несвирени дузпи,повтарям 3 несвирени дузпи за Левски. Първата още в самото начало срещу Туре,когато беше фаулиран на 2 метра от голлинията, втората когато А.Попов спря с ръка удар на Генков в същата ситуация имаше и поваляне с ръце на Макриев от Менди,но го броя за една ситуация . Третата ситуация когато М'Боли удари без топка Туре. Не може да покажеш директен червен картон на вратаря за нарушение ,което станало на границата на малкия пенал и да не маркираш самото нарушение ,най-малкото е техническо нарушение. Тук дори има и формално нарушение- съдията не свири нито фаул за ЦСКА,нито фаул за Левски(което значи дузпа), а аут- без топката да е напуснала терена.

Стига с този съдия, тотално осра мача и в двете посоки, сподели ни що с човек повече играхте като параолимпийци?
При третото положение което си описал има фал в полза на ЦСКА, тъй като Туре пръв рита топката и чак след това вратаря го тресна по главата.

Никъде не съм писал ,че няма фаул за ЦСКА преди това-има. През 2005 имаше заседание на съдийската комисия на УЕФА в България и едновременно с това се игра квалификационен турнир за ЕП за юноши до 18 години, на мача с Беларус (или Финландия ,но съм почти сигурен ,че беше Беларус ,но това не е най-важното) Н.Михайлов направи абсолютно същото като М'Боли само дето удари нападателя с ръка ,а не с топката . решението на съдията беше дузпа за Беларус, червен картон за Н.Михайлов и жълт картон за нападателя. За решението си съдията беше поздравен от шефовете на СК на УЕФА като абсолютно точно.
Иначе Левски сами са си виновни,не може с човек повече да играеш по този начин,но това ни най-малко не значи,че като има нарушение в наказателното поле не трябва да се свири.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 мар 2014 19:08

От 2005 до сега футболните правила са претърпели редица промени, а в конкретната ситуация има нарушение срещу вратаря, вратаря удря с топката при спряла игра.
Вместо да се засрамите от това което показва отбора сега ще носите от девет кладенеца вода в опит да измиете срама си.
Изображение

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 08 мар 2014 19:11

Съдията така накъса мача второто полувреме ,всяко единоборство даваше фал ,обикновено обратни фалове ,крайно спорни жълти картони ,сякаш искаше да изравни играчите на терена и се случи по най- нелепия начин и тази грешка на Ангелов ,който между другото щеше да допусне такава и първото полувреме.За мен имаше дузпи в 87мин в наказателното даже можеше да си избере коя от двете да свири едната ръката,и в същия момент фал срещу Макриев на едната чернилка,който види повторението ще се увери.
След гръмките фрази на Тройчо очаквах някаква супернападателна игра от ЦСКА И ДА СМАЧКАТ Левски, но такова нямаше ,страхливо ,плахо ,изчаквателно ,а още повече като изгониха играч.Второто полувреме постоянно накъсваха играта което е нормално за отбор с 10 футболисти и ги оправдавам,после вкараха и изравниха играчите и се бетонираха отзад. Къде видя сталинградска битка Стойчо Левски да играе,по скоро неговия отбор се беше окопал последните 15-20 минути пред вратата си и не посмя една свястна атака да направи ,както и целия мач между другото .Казах го и първото полувреме, ако Левски имаше свестни нападатели, а не тези пародии ,щяха да водят 3:0 още първото полувреме.Аз очаквах нещата да са много по-драматични ,но за мен с тези футболисти Левски надхвърли моите очаквания ,така че доволен съм ,и ако не беше безумието което направи Ангелов може би мача щеше да завърши наравно ,като се има в предвид какви ялови нападатели имаме.Оптимист съм за следващия мач, влезем ли така мъжката няма да загубим,и ако назначат по адекватен съдия ще се справим с червените и НАДУТИЯ стойчо.
Последна промяна от grasiani на 08 мар 2014 19:15, променено общо 1 път.

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 08 мар 2014 19:11

цялата ситуация в края на мача беше най-вярно отсъдената от съдията на фона на останалите му груби грешки-стига сте се упражняявали в опити да измиете срама от поредната загуба.има фал на туре срещу мболи.жълти картони и за 2-мата-дадени съвсем правилно и нарушение в полза на ЦСКА-също отсъдено и изпълнено-съдията е отсъдил фал на туре и това беше изпълнено а не удар от вратата
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 08 мар 2014 19:12

Няма да се притеснявате,остават само 17 победи. :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Върни се в “Левски”