Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Rivaldo10 » 27 окт 2015 17:14

Левскарка, но Ганчев и е работодател. Не случайно каза точните думи в точното време, леко поръчкови ми идват. :)
Не съм казвал нищо против бизнес интересите, напротив! Левски е доста интересен на голям процент хора от населението, тоест апетитен е за много спонсори, вие това го свързате с политиката, не аз... ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 окт 2015 17:49

Rivaldo10 написа:Левскарка, но Ганчев и е работодател. Не случайно каза точните думи в точното време, леко поръчкови ми идват. :)
Не съм казвал нищо против бизнес интересите, напротив! Левски е доста интересен на голям процент хора от населението, тоест апетитен е за много спонсори, вие това го свързате с политиката, не аз... ;)

И както си доказа сам - пристрастието не може да бъде еталон. ;)
Колкото за Коматево - ти сега правиш някакви конспирации от които в същото време отричаш.Значи или ще е едното,или ще е другото.Някак си и двете.. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 27 окт 2015 18:24

Или наистина изобщо не си запознат с авантюрата на "не просто банкера, а родолюбеца", или отказваш да разбереш, за какво всъщност ти говоря.
Когато ти пратят човек, пряко и сериозно обвързан с политическа партия е леко по-различно от това, някой да се рекламира чрез теб.
Преди на вас така ви пратиха Титаните, клуба ви вършене към Кремиковци, дори Томов е в политиката... При нас си признавам, че Иво Тонев ми е леко в сянка, поне официално не е политическо лице. Аз поне не знам да е бил в разни парти, листи и т.н. Обаче да ми свързвате днес човек с ДПС, а той да е в клуба от над 10 години... Не се ли сетихте леко късно, то и обосновките са ви слаби в случая де?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 окт 2015 18:40

Rivaldo10 написа:Или наистина изобщо не си запознат с авантюрата на "не просто банкера, а родолюбеца", или отказваш да разбереш, за какво всъщност ти говоря.
Когато ти пратят човек, пряко и сериозно обвързан с политическа партия е леко по-различно от това, някой да се рекламира чрез теб.
Преди на вас така ви пратиха Титаните, клуба ви вършене към Кремиковци, дори Томов е в политиката... При нас си признавам, че Иво Тонев ми е леко в сянка, поне официално не е политическо лице. Аз поне не знам да е бил в разни парти, листи и т.н. Обаче да ми свързвате днес човек с ДПС, а той да е в клуба от над 10 години... Не се ли сетихте леко късно, то и обосновките са ви слаби в случая де?

Тонев беше общински съветник на ГЕРБ 4-5 години.Този вашия дет е от 10 години - признавам си за пръв път го виждам.Съмнявам се че даже някой го е виждал изобщо,ама окей,щом казвате.
Иначе няма лошо,че са ни ги пратили.Връзката с Кремиковци също е адекватна.Само че това си беше схема за източване на Кремиковци и ЦСКА.Не виждам що го даваме като пример - тва не беше полза,а вреда за клуба.За Титан много неща могат да се пишат,но аз коментирам резултатите - катастрофални.Съмняваме че тези примери могат да се приемат като помощ за ЦСКА.
Принципно доста връзки могат да се направят за Левски,за ЦСКА,Ботев,Берое и т.н. ама това са си вече предположения.Конспирациите тип ДПС и Коматево,както и ГЕРБ и Левски на мене са ми абсолютно еднакви.Но това си е мое мнение.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 27 окт 2015 18:52

Ботев едва успяха да влязат в "А" група и то след бараж, до който имаше доста реален шанс изобщо да не стигнат. Влизат в "А" група и вадят някакъв луд бюджет за бази, играчи, заплати, премии... Дори един Лудогорец в първите си две години имаше далеч по-скромни финансови възможности. Левски взе само свободни агенти, тавана на заплатите беше намален, а сектор "А" трета година не е завършен. Това за теб не са ясни разлики?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 окт 2015 19:16

Rivaldo10 написа:Ботев едва успяха да влязат в "А" група и то след бараж, до който имаше доста реален шанс изобщо да не стигнат. Влизат в "А" група и вадят някакъв луд бюджет за бази, играчи, заплати, премии... Дори един Лудогорец в първите си две години имаше далеч по-скромни финансови възможности. Левски взе само свободни агенти, тавана на заплатите беше намален, а сектор "А" трета година не е завършен. Това за теб не са ясни разлики?

Тук има разлика,но ти сравняваш период на Левски,който аз изобщо не коментирам.Този период отмина вече,аз правя сравнение на периода на Ботев със сегашния ви.По скоро вашите са два - първият беше с ВТБ и Газпром,а ГЕРБ отново беше на власт,но тогава всички си спомняме как нещата се провалиха.Тогава и ГЕРБ изпита ''известни затруднения'' тъй като станаха масовите протести.А Борисов тогава сам си призна,че е довел ВТБ в Левски.
Сега малко се получава пак дежа вю с вас и ГЕРБ.Вашата хипотеза за наплива от спонсори е,защото Левски има име в България и маса фенове.Аз тая хипотеза не мога да я отрека,но има и други хипотези,които не мисля че трябва да се изключват от логиката.Особено когато става въпрос за ГЕРБ - а ГЕРБ е връзкарска партия.Силно в черно удебелено и вярно.Може и всичко,което да е писано срещу тая партия да я приемем за лъжа,но когато човек като мене е имал опит с гербаджийската община,значи тезата ми се потвърждава за ГЕРБ.Затова и другите твърдения си мисля,че не могат да се отричат ей така от раз отностно това какво се случва сега с Левски.Единственото то това което казах е факт е това за Тонев,за Борисов и ВТБ,както и това за ГЕРБ сега.Тва за ЦСКА и Кремиковци мисля че е почти вярно,защото самите обстоятелства го доказват.Конкретно сегашните ви спонсори и това как са дошли аз не се наемам да коментирам.Всеки си има мнение по тая тема,няма смисъл да се обсъжда.
Sofia.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 27 окт 2015 20:37

От магазина на нкп парите от артикулите в клуба ли влизат или са за нкп :?:

http://www.fanshop.nkp.bg/
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 27 окт 2015 21:51

Клубът получава процент от печалбата. Доколкото знам, договарянето е за всеки отделен артикул. Останалото остава за организацията. Всеки, който пожелае може да сключи подобен договор с клуба. Прави артикул, клубът одобрява, договарят се и продава.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 окт 2015 11:16

Rivaldo10 написа:Или наистина изобщо не си запознат с авантюрата на "не просто банкера, а родолюбеца", или отказваш да разбереш, за какво всъщност ти говоря.

Тоньо е човек на Бойко, това го знаят и малките деца ;) В днешно време, ако риташ топка с Бойко, спокойно ставаш областен управител или шеф на някой отдел, няма смисъл да се коментира даже това ;) Колкото до вашия адвокат - да, човека може и да е от 10 години в клуба, но дали е случайно, че чак сега излезе на първа позиция :?: Делчо не е силен от вчера, просто трябваше време и "други начини" , за да се пребори Батков ... Сега само да не кажете, че ГЕРБ и ДПС не играят партийно :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 28 окт 2015 11:37

boabbb написа:

Тоньо е човек на Бойко, това го знаят и малките деца ;) В днешно време, ако риташ топка с Бойко, спокойно ставаш областен управител или шеф на някой отдел, няма смисъл да се коментира даже това ;) Колкото до вашия адвокат - да, човека може и да е от 10 години в клуба, но дали е случайно, че чак сега излезе на първа позиция :?: Делчо не е силен от вчера, просто трябваше време и "други начини" , за да се пребори Батков ... Сега само да не кажете, че ГЕРБ и ДПС не играят партийно :lol:

Искаш да кажеш, че ДП преди 10г. е вкарал троянски кон в НС на Левски?
Бреееееййййй
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Върни се в “Левски”