Не съм казвал нищо против бизнес интересите, напротив! Левски е доста интересен на голям процент хора от населението, тоест апетитен е за много спонсори, вие това го свързате с политиката, не аз...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Rivaldo10 написа:Левскарка, но Ганчев и е работодател. Не случайно каза точните думи в точното време, леко поръчкови ми идват.![]()
Не съм казвал нищо против бизнес интересите, напротив! Левски е доста интересен на голям процент хора от населението, тоест апетитен е за много спонсори, вие това го свързате с политиката, не аз...
Rivaldo10 написа:Или наистина изобщо не си запознат с авантюрата на "не просто банкера, а родолюбеца", или отказваш да разбереш, за какво всъщност ти говоря.
Когато ти пратят човек, пряко и сериозно обвързан с политическа партия е леко по-различно от това, някой да се рекламира чрез теб.
Преди на вас така ви пратиха Титаните, клуба ви вършене към Кремиковци, дори Томов е в политиката... При нас си признавам, че Иво Тонев ми е леко в сянка, поне официално не е политическо лице. Аз поне не знам да е бил в разни парти, листи и т.н. Обаче да ми свързвате днес човек с ДПС, а той да е в клуба от над 10 години... Не се ли сетихте леко късно, то и обосновките са ви слаби в случая де?
Rivaldo10 написа:Ботев едва успяха да влязат в "А" група и то след бараж, до който имаше доста реален шанс изобщо да не стигнат. Влизат в "А" група и вадят някакъв луд бюджет за бази, играчи, заплати, премии... Дори един Лудогорец в първите си две години имаше далеч по-скромни финансови възможности. Левски взе само свободни агенти, тавана на заплатите беше намален, а сектор "А" трета година не е завършен. Това за теб не са ясни разлики?
Rivaldo10 написа:Или наистина изобщо не си запознат с авантюрата на "не просто банкера, а родолюбеца", или отказваш да разбереш, за какво всъщност ти говоря.
Когато ти пратят човек, пряко и сериозно обвързан с политическа партия е леко по-различно от това, някой да се рекламира чрез теб.
Преди на вас така ви пратиха Титаните, клуба ви вършене към Кремиковци, дори Томов е в политиката... При нас си признавам, че Иво Тонев ми е леко в сянка, поне официално не е политическо лице. Аз поне не знам да е бил в разни парти, листи и т.н. Обаче да ми свързвате днес човек с ДПС, а той да е в клуба от над 10 години... Не се ли сетихте леко късно, то и обосновките са ви слаби в случая де?
boabbb написа:Rivaldo10 написа:Или наистина изобщо не си запознат с авантюрата на "не просто банкера, а родолюбеца", или отказваш да разбереш, за какво всъщност ти говоря.
Тоньо е човек на Бойко, това го знаят и малките децаВ днешно време, ако риташ топка с Бойко, спокойно ставаш областен управител или шеф на някой отдел, няма смисъл да се коментира даже това
Колкото до вашия адвокат - да, човека може и да е от 10 години в клуба, но дали е случайно, че чак сега излезе на първа позиция
Делчо не е силен от вчера, просто трябваше време и "други начини" , за да се пребори Батков ... Сега само да не кажете, че ГЕРБ и ДПС не играят партийно
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта