mikata написа:Да не са от VTB
Казва ли ти някой, явно ще бъде "бомба" както при смяната на собствеността, никой "журналист" не е и надушил нищо все още...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Rivaldo10 написа:Тепърва ще става интересно около Левски.Дано тръста си наложи някои идеи, определено ще се харесат, а ще донесат и някакви пари за клуба.
PFC Litex написа:mikata написа:Да не са от VTB
Не е ВТБ, става дума за БТК чрез марката си Виваком.
Tommi написа:zlatan написа:http://gong.bg/bg-football/a-grupa/levski-uvelichava-kapitala-s-13-miliona-350267
може ли някой който е в час да коментира тази новина.За какво иде реч.
Изненадващо поне за мен. Щеше да е по-добре и по-очаквано да се направи обратната процедура - да се намали капиталът и да се изчисти загубата от минали години. Но ако се е появил голям акционер, който дава пари, няма да го връщаме.![]()
Обаче при мен тези 13 млн. лв. увеличение навяват едни асоциации, но няма да споделям, защото може да няма нищо вярно.Ще изчакаме 1 месец (или по-малко ако журналистите разкрият нещата) и ще разберем.
седемнамалко написа:PFC Litex написа:mikata написа:Да не са от VTB
Виваком като ЮЛ ще бъде и собственик, а не само спонсор? Откъде имаш тази информация? Малко ме съмнява, по-скоро ще е техен (или нечий друг) представител, но като ФЛ.
petko.h.markov написа:Tommi написа:zlatan написа:http://gong.bg/bg-football/a-grupa/levski-uvelichava-kapitala-s-13-miliona-350267
може ли някой който е в час да коментира тази новина.За какво иде реч.
Изненадващо поне за мен. Щеше да е по-добре и по-очаквано да се направи обратната процедура - да се намали капиталът и да се изчисти загубата от минали години. Но ако се е появил голям акционер, който дава пари, няма да го връщаме.![]()
Обаче при мен тези 13 млн. лв. увеличение навяват едни асоциации, но няма да споделям, защото може да няма нищо вярно.Ще изчакаме 1 месец (или по-малко ако журналистите разкрият нещата) и ще разберем.
По-голям от тримата-едва ли.
PFC Litex написа:седемнамалко написа:PFC Litex написа:mikata написа:Да не са от VTB
Виваком като ЮЛ ще бъде и собственик, а не само спонсор? Откъде имаш тази информация? Малко ме съмнява, по-скоро ще е техен (или нечий друг) представител, но като ФЛ.
Посещавай по-често сайтове икономически сайтове, поне в тях се пише само за икономика без да се наместват фенски истории
седемнамалко написа:PFC Litex написа:седемнамалко написа:PFC Litex написа:mikata написа:Да не са от VTB
Посещавай по-често сайтове икономически сайтове, поне в тях се пише само за икономика без да се наместват фенски истории
Не знам даже дали е възможно според правилата за ФФП една и съща компания да е основен спонсор и най-голям акционер, съмнително ми е да го направят точно така, дори да е възможно, много по-вероятно ми се вижда някой представител да се нагърби с отговорността да бъде собственик.
Tommi написа:седемнамалко написа:PFC Litex написа:седемнамалко написа:PFC Litex написа:mikata написа:Да не са от VTB
Не знам даже дали е възможно според правилата за ФФП една и съща компания да е основен спонсор и най-голям акционер, съмнително ми е да го направят точно така, дори да е възможно, много по-вероятно ми се вижда някой представител да се нагърби с отговорността да бъде собственик.
Просто няма да бъде спонсор.Парите няма да се дадат като спонсорство, а като вноски на акционера в капитала.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта