Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Кашчей » 19 окт 2015 23:22

Кировец написа:
Rivaldo10 написа:Вие не протестирате срещу някого! Вие протестирате, за да ви извади държавата за пореден път от калта, да ви измие отново насраните задници!
Защо не протестирахте, когато излизахте с по 8-9 чужденци, имахте над 15 чужденци общо, а в отбора имахте близо 30 души? Тогава се надявахте на титли и купи, сега си сърбайте попарата! ;)
Нали се радвахте, когато титаните крадяха играчи от малките отбори? Нали се радвахте, когато се допингирахте, а ви налага смешни наказания?
Нали обявявахте за враг всички, които пишеха, че дължите пари и ви съдят наляво-надясно? Нали не приемахте насериозно информацията, че няма да вземете лиценз? Нали много му се радвахте на Лупи, особено като ни биехте? Тогава Левски избра да плаща, за да може сега да е в "А" група! Вие си показвахте комплексите с победи, сега пак биете, ама при аматьорите! Нямам какво друго да кажа, може да продължите да пишете тъпотии! ;)

Значи МОЖЕ да спасява вашите задници, да спасява баскетболния ревльо Тити, а нас не може?!
Кво ми намигаш?!
По-добре да си беше мълчал!

И що трябва да ви спасява вас?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 окт 2015 23:27

И за какво да мисля отговор? Аз му говоря, че мълчи като риба за кръг Кой той ми говори за Лупита и как сме се молели на държавата - и какво като се молим - ефект 0?
Що не говориш ти за новия баскетболен Левски - КОЙ плати 12-те милиона дългове? Що не говориш за общинския съветник Минев в листа на ГЕРБ, що не говориш за всички спонсори на Левски дето са свързани с Премиера и още по-тясно с Пеевски?
Аз да съм отговорел за титли и купи и за Лупи?!
Тука не се ли говори за Левски?

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 19 окт 2015 23:35

И какво очакваш да ти кажа за баскетболния Левски? Онзиден видях резултат между Левски 2014, които играеше без емблема и Лукойл. 12 милиона дългове на наш баскетболен отбор? Това ми звучи също толкова фантастично, колкото и "пътя към 32-та"... :lol:
Свързвал бил спонсорите с Бойко?! Собственик ви е Инджов, по-депесарски отбор от вас няма в момента... ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 окт 2015 23:43

Rivaldo10 написа:И какво очакваш да ти кажа за баскетболния Левски? Онзиден видях резултат между Левски 2014, които играеше без емблема и Лукойл. 12 милиона дългове на наш баскетболен отбор? Това ми звучи също толкова фантастично, колкото и "пътя към 32-та"... :lol:
Свързвал бил спонсорите с Бойко?! Собственик ви е Инджов, по-депесарски отбор от вас няма в момента... ;)

Пак ми говориш за ЦСКА...
Е, нормално де - то всичко свързано с Левски е фантастично, а с ЦСКА реалистично.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 окт 2015 09:31

"Левски избра да плаща" чух ... С какво плаща :?: Обясни ми откъде дойдеха тия милион и нещо дето сте ги били платили на НАП - това са пари над бюджета и заплатите :?: То не, че не важи за всички отбори в България, ама реално откъде идват парите :?: Дотука единствено на Гела може да му излиза сметката донякъде, ама като гледам как е тръгнал, може и да глътне вода ... На Тити му опростили 12 млн. ... тихо, кротко, както винаги, както когато ви дадоха стадиона безвъзмездно ... Аз искам да регистрирам ЦСКА 2250 и да играя в "А" група - става ли :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 окт 2015 11:42

Кировец написа:
Rivaldo10 написа:И какво очакваш да ти кажа за баскетболния Левски? Онзиден видях резултат между Левски 2014, които играеше без емблема и Лукойл. 12 милиона дългове на наш баскетболен отбор? Това ми звучи също толкова фантастично, колкото и "пътя към 32-та"... :lol:

Е, нормално де - то всичко свързано с Левски е фантастично, а с ЦСКА реалистично.

Да, затова сега сте у Вегрупата, никой не иска да даде пукната стотинка за харизмата, която е станала синоним на лъжа и мошеничество, а вождовете ви ви обявяват за лялящи фейсбук мишки пред цяла България! Всичко това е реалистично. Да, това сте вие. Да, правдата възтържествува и позорът заслужено ви прегърна с две ръце!
Колкото до това, кое свързано с Левски е фантастично, то реалността говори сама за себе си. Фантастиките са само във вашите красноармейски кратуни.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 окт 2015 12:27

TristaNNN написа:
Кировец написа:

Да, затова сега сте у Вегрупата, никой не иска да даде пукната стотинка за харизмата, която е станала синоним на лъжа и мошеничество, а вождовете ви ви обявяват за лялящи фейсбук мишки пред цяла България! Всичко това е реалистично. Да, това сте вие. Да, правдата възтържествува и позорът заслужено ви прегърна с две ръце!
Колкото до това, кое свързано с Левски е фантастично, то реалността говори сама за себе си. Фантастиките са само във вашите красноармейски кратуни.

[offtopic]Айде и ти говориш за ЦСКА... :mrgreen:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 окт 2015 12:31

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Да, затова сега сте у Вегрупата, никой не иска да даде пукната стотинка за харизмата, която е станала синоним на лъжа и мошеничество, а вождовете ви ви обявяват за лялящи фейсбук мишки пред цяла България! Всичко това е реалистично. Да, това сте вие. Да, правдата възтържествува и позорът заслужено ви прегърна с две ръце!

[offtopic]Айде и ти говориш за ЦСКА... :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Повечето сини колеги са си цесекари на ........ подсъзнателно ниво :) Още им е трудно да достигнат до прозрението, но един ден и това ще стане :) Сигурен съм, че дори сънуват в червено :)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 окт 2015 12:37

Тотално ли се предадохте, че толкова жалко извъртяхте нещата. Те знаят само да питат как, кой, какво, защо, но иначе не се интересуват от Левски, а им прави впечатление, че за тях се пишело. Като се прави сравнение, най-нормалното е да се пише и за друг. Левски с Левски ли да тръгнем да сравняваме? То вярно, че конкуренция в почти всички отношения у нас нямаме, но все пак... :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 окт 2015 12:44

Rivaldo10 написа:Тотално ли се предадохте, че толкова жалко извъртяхте нещата. Те знаят само да питат как, кой, какво, защо, но иначе не се интересуват от Левски, а им прави впечатление, че за тях се пишело. Като се прави сравнение, най-нормалното е да се пише и за друг. Левски с Левски ли да тръгнем да сравняваме? То вярно, че конкуренция в почти всички отношения у нас нямаме, но все пак... :lol:

Най-нормално при атака е да се задейства ''защитна реакция''. :lol: Разбираме. Има го в спорта. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”