Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот rhaegar » 16 ное 2011 16:06

THE G.A.M.E написа:
rhaegar написа:Някой ако дойде да го вземе и извади 300к евро да го пускат и да излита.

Ами .... Въпроса е, дали да му се вземат едни пари ( колкото и малко да са те ) ... Или да го оставят, за да помогне в борбата за титлата ... А не се съмнявам, че сега вече като имаме треньор, ще помогне доста.

Обаче договора му е за една година ... И лятото би могъл да напусне без пари.
За това вторият вариант е рискован, но пък, пак да си го напиша ... Би могъл да помогне доста на Левски !

Или би могъл 6 месеца да се търкаля и да седи на пейката, лапайки дебелата заплата и после да си тръгне без пари. Ако е тая класа, която го изкарват, трябва да блести в нашето умряло първенство, ако ще не Гонзо, ами аз да съм му треньор.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 16 ное 2011 18:09

"Юношата на Левски Георги Стоичков бе привикан в първия отбор от старши треньора Николай Костов. Освен съфамилника на Камата, още три момчета от набор `94 тренират с Христо Йовов и компания – Жак Коен, Пламен Илиев и Михаел Кисьов.

Споменатият Жоро Стоичков играе като опорен халф и централен защитник, Коен е централен нападател и ще е постоянно при мъжете, Кисьов също е опорен полузащитник, а Пламен Илиев е десен халф.

Тези футболисти направиха впечатление на Костов по време на мача с ЦСКА за Купата на БФС, който „сините“ спечелиха с гръмкото 6:0. Очевидно добрите им изяви са провокирали интереса на треньорския щаб.

На този етап най-близо до пробив в първия тим е Коен, който преди време бе на проби в Тотнъм." (Гонг)

Ето това вече е хубава новина.Убеден съм, че в нашите юноши има не по-малко перспектива и "хляб" от разните там измислени чужденци с напомпани заплати. Това е бъдещето и приветствам подхода на Ники Костов, този човек за много кратко време спечели симпатиите ми.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 ное 2011 19:50

santiliana написа:"Юношата на Левски Георги Стоичков бе привикан в първия отбор от старши треньора Николай Костов. Освен съфамилника на Камата, още три момчета от набор `94 тренират с Христо Йовов и компания – Жак Коен, Пламен Илиев и Михаел Кисьов.

Споменатият Жоро Стоичков играе като опорен халф и централен защитник, Коен е централен нападател и ще е постоянно при мъжете, Кисьов също е опорен полузащитник, а Пламен Илиев е десен халф.

Тези футболисти направиха впечатление на Костов по време на мача с ЦСКА за Купата на БФС, който „сините“ спечелиха с гръмкото 6:0. Очевидно добрите им изяви са провокирали интереса на треньорския щаб.

На този етап най-близо до пробив в първия тим е Коен, който преди време бе на проби в Тотнъм." (Гонг)

Ето това вече е хубава новина.Убеден съм, че в нашите юноши има не по-малко перспектива и "хляб" от разните там измислени чужденци с напомпани заплати. Това е бъдещето и приветствам подхода на Ники Костов, този човек за много кратко време спечели симпатиите ми.

И друг път юноши са били "привиквани" в мъжкия отбор и с това си остават.Затова оставам резервиран,докато не ги видим "в действие".Междувпрочем,какъв по-добър момент от лесните мачове срещу Видима,Банско и Светкавица!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 16 ное 2011 20:35

[quote="santiliana"]"Юношата на Левски Георги Стоичков бе привикан в първия отбор от старши треньора Николай Костов. Освен съфамилника на Камата, още три момчета от набор `94 тренират с Христо Йовов и компания – Жак Коен, Пламен Илиев и Михаел Кисьов.

Много хора "плачат" за времето на Мъри...
Моята надежда е ,че при Костов и в тази криза,ще се върне времето на Шпайдела!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 16 ное 2011 20:48

чул те Господ, фифи. Шпайдела беше човека, който лично за мен е в челото на вечната ми класация за треньори на любимия отбор.Не само заради незабравимите мигове, които съм имал, когато е ръководил Левски, а затова, че той успя да наложи и да развие качествата на доста сини юноши, превърнали се по-късно в идоли за синята агитка- Боби, Ники, Кокала, Краси Коев, Наско, Гиби и т.н.
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 16 ное 2011 20:56

blue avalanche написа:И друг път юноши са били "привиквани" в мъжкия отбор и с това си остават.Затова оставам резервиран,докато не ги видим "в действие".Междувпрочем,какъв по-добър момент от лесните мачове срещу Видима,Банско и Светкавица!

Точно това и на мен ми е идеята, лавино. Именно в такива мачове би трябвало да бъдат пускани някои от най-перспективните ни юноши. Да не забравяме, че имаме и Тошко Чаворски, Асен Георгиев, близнаците Ради и Боби Цоневи, Тонев... Въобще, имаме добри момчета, просто трябва да им се дава повечко шанс и да им се гласува доверие. Убеден съм, че някои от тях са дори по-добри от някои настоящи играчи в първия отбор...
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 16 ное 2011 21:29

Говорите за Калво... ми аз да ви кажа не очаквам чудеса от него... Нека си говорим реално.... до момента трябваше да е показал какво може! Имаше достатъчно време да се адаптира и т.н... Ама ако трябва да сме честни, ако Калво беше някакъв фантастичен футболист нямаше да дойде да играе в България... :oops: Обиколил е толкова отбора, не е показъл никъде кой знае какво и накрая дойде при нас.... щом преди години е тренирал със звездите на Барса, а сега е в ЛЕВСКИ сами си направете изводите какъв талант е ... :oops:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 16 ное 2011 22:05

TodorT написа:Говорите за Калво... ми аз да ви кажа не очаквам чудеса от него... Нека си говорим реално.... до момента трябваше да е показал какво може! Имаше достатъчно време да се адаптира и т.н... Ама ако трябва да сме честни, ако Калво беше някакъв фантастичен футболист нямаше да дойде да играе в България... :oops: Обиколил е толкова отбора, не е показъл никъде кой знае какво и накрая дойде при нас.... щом преди години е тренирал със звездите на Барса, а сега е в ЛЕВСКИ сами си направете изводите какъв талант е ... :oops:

Ами,колега,той и Дембеле такъв и такъв юноша,после все провали,пък кво стана миналата година?Как мислиш?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 16 ное 2011 22:15

Дембеле попадна на точното място в правилния момент! :) Вярно, че Калво има проблем с контузии и това се отразява много, ама все пак е тренирал в Барса! От това, което съм гледал... ми само техника притежава! Нито има кой знае какъв удар, нито има добро центриране :roll: :oops: Поне такъв е моят поглед върху нещата... За момента си мисля, че Тошко Христов е по-добрият вариант за крило :roll: Ти какво мислиш ? :)

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 16 ное 2011 22:17

Дембеле е рядък случай. ИЗКЛЮЧЕНИЕ. Потвърждаващо правилото...Иначе пича е прав, че ако е бил някакъв кадърен футбалер Калво (тук включвам и сериозността му към ангажиментите спрямо дадения отбор), той изобщо нямаше да се озове тук.

п.п. Тошко Христов го "бие" по себераздаване в мача
и направил небето синьо!

Върни се в “Левски”