Ivanskiq написа:Пичове, от вечера главният въпрос е #КОЙ? #КОЙ направи така, че да не се отнемат точки на ЦСКА?
Този въпрос го задай в червения форум.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Ivanskiq написа:Пичове, от вечера главният въпрос е #КОЙ? #КОЙ направи така, че да не се отнемат точки на ЦСКА?
modor написа:[center]Аниете: Щастлив съм в Нефтчи, не е вярно, че се връщам в Левски
[/center]
Бившият ас на Левски Антонио Аниете опроверга информациите, че може да се върне на „Герена“. Той говори пред азербайджанското издание azerisport.com.
"Бях в България, защото имах да си оправям документи. Използвах случая, за да изгледам мач на бившия си клуб. Аз освен, че обичам да играя футбол, харесвам и
да гледам мачове. Това, което се е появило в българската преса, не отговаря на истината. Не знам, защо се появяват такива неща“, сподели испанецът.
"Искам да знаете, че съм щастлив в Нефтчи. Треньорите, ръководството и момчетата в отбора разчитат на мен. Искам да оправдая доверието на нашите невероятни фенове“,
заяви още Антонио Аниете в Азербайджан
korteneca написа:И сега кой лъже? Гонзо, Стойчо, Аниете или медиите? А може би всички заедно...
metodito написа:korteneca написа:И сега кой лъже? Гонзо, Стойчо, Аниете или медиите? А може би всички заедно...
Ми или е развален телефон, или нарочно са изкривили нещо. Лошото е, че това ще рефлектира на Аниете.
boabbb написа:Моето безпристрастно мнение е, че ИнжинерО пак прееба нещатаЛичен разговор с играч, който има действащ договор с друг отбор
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: ananas, Serafim и 29 госта