Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот blue avalanche » 15 ное 2011 13:15

metodito написа:
george_speed75 написа:Тва ако е от Меридиан мач...

Нали трябва да има напрежение.
Всички медии лятото бяха убедени, като разбира се го знаеха от "сигурни източници", че Дарко напуска...
Много са зле тея парцали...
А аз предполагам, че пътици са Арш, Калво, Цветков и Грийн. Дарко се съмнявам, че преди лятото ще напусне. Зимата големи пари не дават отборите, а той едва ли ще е малко.
...ако пък Тара му е сложил цена под милион евро ...значи е идиот.

Така или иначе,ако се абстрахираме от вестника,ОЧЕВИДНО Мюлдер,Тасевски и Грийн се назлъндисват с преподписването и това е ФАКТ!Който поставя под въпрос оставането им в отбора!Ако искаха да го направят,досега да са го направили!Или поне да индикират,че ще стане!А не да "извиват ръцете" на клуба,в очакване на "последната оферта"!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 ное 2011 13:21

Абе аз подозирам, че са им предложили нови договори, с намалени финансови параметри и за т'ва се е размирисала работата ...
А вероятно замисъла на ръководството е- Ако преподпишат, супер, по-малки разходи, а са стабилни играчи ...
Ако не - ще ги продадем и ще вземем малко пари ...

Със сигурност се въртят подобни мисли из Батковата кратуна ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 ное 2011 13:28

THE G.A.M.E написа:Абе аз подозирам, че са им предложили нови договори, с намалени финансови параметри и за т'ва се е размирисала работата ...
А вероятно замисъла на ръководството е- Ако преподпишат, супер, по-малки разходи, а са стабилни играчи ...
Ако не - ще ги продадем и ще вземем малко пари ...

Със сигурност се въртят подобни мисли из Батковата кратуна ... :lol:

Както и да го "гледаме",тримата(ЗАСЕГА) са по-скоро "пътници",отколкото оставащи!Така,че вестникът може и да послъгва тук-там,ама не чак толкоз...
ПС.Всички отбори в света гледат да минат евтинко!

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 15 ное 2011 13:34

Македонецът вече официално преподписа за 1 година...Да видим другите...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 ное 2011 13:46

gri6ata1914 написа:Македонецът вече официално преподписа за 1 година...Да видим другите...

"Списъкът" намалява... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 15 ное 2011 14:55

gri6ata1914 написа:Македонецът вече официално преподписа за 1 година...Да видим другите...

След като подписа Македонецът, да вземе да помисли как да си подобри играта, защото в последно време по-скоро наблюдава отблизо играта на Левски!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 ное 2011 15:19

Много се радвам, че Дарко е преподписал! Трябва да задържим четиримата асове поне до лятото, а от останалите ми е все едно кой ще остава и кой ще напуска. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 ное 2011 15:55

Горките журнали! Като наближи трансферният прозорец и почват с първа страница "Дарко отива в...". Откакто е дошъл в България, вестниците всякак година го продават. Просто това е най-конвертируемият футболист на Герена от няколко години насам. Когато Домо беше в отбора, те през няколко часа пишеха "от сигурен източник..." как продавали Домо и всъщност не познаха, че отива в Херта. Друг е въпросът, че при равностойна оферта от ПСВ поне за мен бе по-логично да беше отишъл в Холандия...
Сега очаквам да подпише и Дъстли.

Дарко каза няколко пъти в интервюта, че той ще отиде в друг отбор само, ако е по-добър от "Левски". Журналистите не го ли помнят това?!
П.с. Но това, че е подписал до 2013 само, може да значи, че на лято се маха. :?
Иначе, подпишат ли Грийн и Дъстли, браво на Гонзо. За Грийн съм скептичен обаче...
Едната златна рибка - Дарко подписа.

Батков! Плоскочел мустак такъв!!! Да беше запазил Дембеле и Жо, да влезем в ЛЕ сега щеше да имаш пари!!!
Копенхаген благодарение на един Н'Дойе играят трета година в евротурнирите.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 ное 2011 16:26

Това,че Дарко е преподписал,не значи,че няма да бъде трансфериран.Така,че би трябвало да сме умерени в ентусиазма около "предподписванията".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 15 ное 2011 16:26

който и да си замине от холандците , аз лично не бих съжалявал . Както писах преди време :
1-дъстли е бърз и техничен (сносно) , но за сметка на това е доста слаб тактически , оголва редовно зоната си , в дефанса не го бива изобщо , в нападение -същата работа. За нашето първенство става , но за футбол в ЕКТ е трагедия
2-каквото казах за дъстли , същото важи и за грийн само , че с инвертираното значение на първите две неща.
3-арс -все още ми е загадка . дали е слаб защото няма кой да му я даде тази топка , или той не е свикнал да се движи правилно по терена си е направо дилема . При нег има мегдан за развитие , при всички положения .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Левски”