peliforewer написа:Левскарите в България са най-много след християнитеhonda написа:peliforewer написа:honda написа:peliforewer написа:Тъй като Дамянов и Хондата ме предизвикаха за една анкета, намерих най-подробният анализ написан за тази анкета и го предлагам на вниманието ви,Дамянов да ме извинява ама в анкетата не са участвали 100хил.човека,а за Хондата само ще кажа че главния редактор на Нощен труд не е от ЦСКА, а от Левски. https://www.google.com/url?sa=t&source= ... 5857055556
Материала е писан от небезизвестния П.Суровянски- известен със своята безпристрастност.
Приятно или не преброяването и анкетата са нотариално заверени и това са резултатите.
Иначе не знам дали знаеш,че според анкетата на ФИФА Ф.Пушкаш е на 4-то място в света , но в родната му Унгария е на ....3-то място.
Съмнявам се дали някой от гласувалите в Унгария е гледал Ласло(Владислав) Кубала или ако има такива ,те определено са много малко по обясними причини. Но никой в Унгария не оспори второто място на Кубала или първото на Нандор Хидегкути. Нищо ,че определено Пушкаш е много по-известен и успешен и легенда на Реал(М), а също военния Хонвед ,а Хидегкути на вашите приятели от МТК.
Ето това не мога да разбера,бил го писал Георги Атанасов или Петко Суровянски,в материала се цитират точно определени интервюта,статии дават се къде,кога са публикувани и можеш да ги провериш ако имаш малко мозАк в главата си истина ли са или не.Ама сте свикнали на стадийното мислене,този е добър,а този винаги лош.
Онази анкета не съм я следил много внимателно и през ум не ми е минало да участвам в нея. най- малкото не съм следил футбол през целия 20-ти век и няма как да кажа кой е по-добър примерно М.Манолов или Гибона, Ст.Божков или Т.Иванов. Б.Ласков или Пл.Марков; Т.Диев или Н.Михайлов;Б.Михайлов или н.Цанев; Д.Якимов или Ем.Костадинов, Г.Аспарухов или Хр.Стоичков; Кр.Балъков или П.Жеков; Г.Соколов или Л.Пенев; Хр.Бонев или В.Спасов; Н.Котков или Ст.Младенов, Ч.Дерменджиев или Д.Миланов.
Аз на такива въпроси не мога да отговоря и не считам,че някой може да отговори обективно.
Защо са гласували повече ветерани,а по-малко действащи футболисти - много ясно действащите футболисти няма как да са гледали тези,които са играли повече от 10-15 години преди тях.
За мен миродавен трябва да бъде вота на привържениците - там победител е Гунди. Както е имало "наказателен" вот на левскари срещу Хр.Стоичков, така е имало и наказателен вот и в обратната посока- единственото ,което показа тази анкета ,че са гласували повече левскари.
Все пак левскарите са повече от цесекарите- 150][/size]има го в няколко представителни социологически проучвания., не съм го казал аз.Преди двадесетина дни имаше една анкета в Блиц която показа едни други резултати, но тъй като не са нотариално заверени няма да ги коментирам
. Снощи някои пак не сте спали.
Разбирам любовта ви към Д.Пеевски и неговите медии. Все пак съществувате благодарение на тях. Цял ми ти негов лейтенант ви е (съ)собственик.
Сега малко по-сериозно показал съм,че когато става дума за политика и игри на големите играчи почти не греша. Не е тайна, че зад част от протестиращите стои Цв.Василев - ако протестите успеят и постигнат целите си и с ГГ е свършено -той е част от А тима на ББ. Отделно дължи много пари на ЦВ.