Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
suni

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот suni » 14 сеп 2015 10:47

mikata написа:За новият спонсор който ще престават в сряда,някой чул ли е нещо?

Рекламодател
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 сеп 2015 10:58

blue avalanche написа:
vaskonti написа:
Tommi написа:
vaskonti написа:Вие не сте изолиран случай. Има един куп клубове, чийто стадиони се управляват от въпросната фирма и никой не се е оплакал, че му е блокирано сериозно перо на приходи.

Може да се оплачат на Арменския поп, ако сами са приели такива условия. :) Но аз нямам представа какви са договорките им с въпросната фирма, а просто коментирам твоите думи. И е доста важно какво се дава на клуба като процент от приходите, за което спомена.

Викаш, всички те са се прецакали, ама вие сте усетили навреме, че...егати киселото грозде, а? :)

Скоро не си питал откъде взехме парите за НАП.

Като знам какво ще отговориш, що да питам? Обърни внимание - какво ще отговориш, а не как е в действителност.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 сеп 2015 11:57

vaskonti написа:
Tommi написа:
vaskonti написа:Вие не сте изолиран случай. Има един куп клубове, чийто стадиони се управляват от въпросната фирма и никой не се е оплакал, че му е блокирано сериозно перо на приходи.

Може да се оплачат на Арменския поп, ако сами са приели такива условия. :) Но аз нямам представа какви са договорките им с въпросната фирма, а просто коментирам твоите думи. И е доста важно какво се дава на клуба като процент от приходите, за което спомена.

Викаш, всички те са се прецакали, ама вие сте усетили навреме, че...егати киселото грозде, а? :)

Няма как да го викам, след като нямам представа при какви условия са стигнали до споразумение. А мога да ти гарантирам, че условията не са еднакви за всеки проект.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 14 сеп 2015 13:07

Пиове, мен ми намерисва на остава на спортния директор, под предтекст умора и негативно отношение, а реалата причина най-вероятно ще е провал при входящи и изходящи трансфери.

Аз лично ще съм доволен ако Боримиров е спортен. Мисля, че има повече акъл от Гонзо, а и си мислех, че е по-голям мъжкар.
Смятам и че Боримиров има повече връзки във футбола, кто цяло.

Иначе с тая куца селекция и тия младеци, пак сме добре. Ще ги видим срещу Берео, които ще скочат на нож.
Лошо че Боби беше в добра форма и след всеки мач стаеаше по-добър и си чистеше грешките.
Краев обаче... Много брак, много безсмислени отигравания. Предполагам за това и Стойчо го извади.
Мики пък ебаси дупката. Тоя втори жълт си беше от серията тъпи, в стил Веско Минев...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 сеп 2015 14:17

blue avalanche написа:
vaskonti написа:
Tommi написа:

Скоро не си питал откъде взехме парите за НАП.

Смятам, че отговорът е ясен, за какво да ви пита ... Татяна Дончева го каза ясно по телевизията ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 сеп 2015 14:22

Левски е на път да привлече дългоочакваното крило. Става въпрос за французина Линел Китамбала, който има опит в елитната Лига 1 в родината си, научи Gong.bg и Дарик радио.
Въпросният футболист е роден през 1988 година и се очаква до края на деня трансферът му да бъде финализиран. Футболното му обучение преминава в Оксер, където прави и първите си стъпки като професионалист.
Линел Китамбала е преотстъпван от Оксер на Дижон преди да бъде трансфериран в Лориен за 1 500 000 евро. Тъмнокожият футболист прогресира и следва нова стъпка напред. Той е продаден за 2 500 000 евро на Сент Етиен.
Там той играе три сезона, а в един от тях е даден под наем на немския Динамо Дрезден, който тогава играе във Втора Бундеслига. Конкуренцията във френския тим е жестока, защото там Китамбала се конкурира с Обамеянг, който в момента е звезда на Борусия Дормунд.
Следва завръщане в Оксер, но отново под наем, за да се стигне до лятото на 2014 година, когато Линел Китамбала преминава в белгийския Спортинг Шарлероа. Тимът завършва на пето място, а очакваното ново попълнение на Левски изиграва 28 срещи и бележи пет гола.
Последният мач на Китамбала датира от 24 май тази година, когато влиза като резерва срещу Стандарт Лиеж. Фланговият футболист има зад гърба си участие с националните гарнитури на Франция до 20 и 21 години.

Full name Lynel Darcy Kitambala
Date of birth October 26, 1988 (age 26)
Place of birth Creil, France
Height 1.77 m (5 ft 10 in)
Playing position Left winger

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 сеп 2015 14:54

Къв е тоя брикет?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 14 сеп 2015 14:55

Пак по-добре от Орачев!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 14 сеп 2015 14:58

W84me написа:Къв е тоя брикет?

Някой, който явно не си е намерил отбор все още и идва при нас. :)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 сеп 2015 14:59

tevez написа:Пак по-добре от Орачев!

Той и Слори е по-добре от Орачев. :mrgreen:
А Матондо е направо Гаринча в сравнение с него.

Върни се в “Левски”