Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 28 юли 2020 16:26

шивача написа:Соколов за Гунди, от първо лице!
Докато е жив, Жоро е убеден, че ако Гунди например притежава подобен актив, той няма да бъде подминат с лека ръка: ^Защо се търсят лъжливи кумири, а се пренебрегват уникални постижения? Защо рекордите ми не са вписани в книгата на “Ги-нес”?^

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/article/2321

На лъжливи кумири не ходят над сто хиляди души на погребението.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 28 юли 2020 16:31

Пичове, пак Ви е напекло слънцето, а анкетата показва колко са двулични левскарите гласували за 48!!!
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 юли 2020 16:35

damyanov1963 написа:
Докато е жив, Жоро е убеден, че ако Гунди например притежава подобен актив, той няма да бъде подминат с лека ръка: ^Защо се търсят лъжливи кумири, а се пренебрегват уникални постижения? Защо рекордите ми не са вписани в книгата на “Ги-нес”?^

Зависи кой ги организира....не подценявай шефа на милицията, другаря Солаков!!!!!!!!!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 28 юли 2020 16:41

Old_death написа:
damyanov1963 написа:
Old_death написа:Дамянов, пак по типично милиционерски маниер извиваш ръцете на историята. Солаков беше изгонен от властта не заради спортните му пристрастия, а заради изцепките му по време на среща във Владивосток, където в нетрезво състояние пред видни функционери отрича ролята на СССР в събитията от 1944-та година. Спортните му пристрастия са използвани като подправка в основното ястие.

Ами той Солаков сигурно не е бил шумкар, а горянин. А казвате, че Левски бил комунистически отбор :)

Това че нещо за тебе е сигурно, не значи че е факт. Във Владивосток Солаков е влязъл във физически сблъсък с Андропов. Да обяснявам ли кой беше той тогава и с каква власт разполагаше КГБ? Има извадени стенограми от въпросното заседание. Решението за отстраняването на Солаков е взето лично от Живков под натиска на КГБ. Това няма нищо общо с налаганите от вас митове за репресии. Пък и не помня Милко Балев или бай Добри Джуров да са прекратявали мач и да са изхвърлили някой отбор от А група. С две думи - репресии. Знаеш ли защо феновете на Миньор не могат да ви дишат? Защото докато гадните комунисти ви репресираха, изхвърлиха Миньор от А група заради вас.

Пак не ти се получиха опитите да се правиш на много информиран.
Юри Андропов е считан за ментор на А.Солаков. Министъра на ВР и шеф на ДС в България са се назначавали след одобрение от шефа на КГБ. Според запознати до кабинетите на на Министъра ма ВР и шефа на ДС( има периоди когато това е един и същ човек има периоди когато са различни) е имало кабинети на съветски офицери за свръзка ,които са имали директна връзка с Москва и никога българин освен министъра и шефа на КДС ,не е влизал вътре. Дали е точно така не мога да отговаря - опазил ме Господ не съм влизал във въпросните кабинети.
факт е ,че линията която следва Солаков в България е доста близка до тази на Андропов в СССР , то и няма как да бъде другояче.
Би ли посочил стенограми от въпросното заседание?- На мен лично не ми е известно архива на КГБ(НКВД) да е бил разсекретяван. :) .
За какъв физически сблъск с Андропов говориш?- ти добре ли си ,ясно ли ти е ,че Андропов беше на практика жив труп.
Явно не ти е известно,че Андропов имаше много сериозни здравословни проблеми- последните 15 години от живота си е на хемодиализа( посочва се като успешен пример на човек преживял толкова дълго на хемодиализа). Има тежка форма на бъбречна недостатъчност и всеки ден кръвта му се сменя. Има много съпътстващи заболявания. Практически парализиран .пътува изключително рядко . Със самолет само в изключителни случаи и то на кратки разстояния. Практически не се среща на живо с хора. Срещя се лице в лице само с най-приближените си. Страхува се от заразяване. За човек с неговите заболявания един грип може да бъде фатален.Та интерсно как е пътувал до Владивосток?
Между другото не е бил в никак добри отношения с Т.Живков. Злите езици твърдят ,че смъртта на Л.Живкова е предизвикана по заповед на Андропов(дали това е истина или само слухове едва ли ще излезе на бял свят). Но е факт,че в периода в който в генсек на КПСС никога не се среща с бай Тошо. Докато Т.Живков се среща по няколко пъти годишно с всеки един от останалите генсеци на КПСС.
Т.Живков никога не е бил човек на КГБ, с шутското си поведение понякога е успявал да спечели благорасположението и на Хрушчов, и на Брежнев , и на Черненко( т.н. днепропетрвска мафия) .
Сега малко по-сериозно. Историята с А.Солаков е малко по-различна . Наистина се скарва с висш офицер от МВД(МВР) ,но не Андропов ,а с зам.командващия граничните войски на СССР. И не на заседание, а на банкет на пияна глава. Руснака също пиян си спомня за кървави битки за освобождението на България по време на ВСВ и медал който е получил за участието си, а Солаков му казва,че никакви такива битки не е имало(и е прав ;) ). По-късно се оказва ,че руснака е объркал България с Будапеща .
Историята около погребението на Гунди и последвалото "разжалване "Хрушчов с Брежнев ,настъпва истински лов на хората на Хрусчов и бай Тошо (като един от най-близките на Хрушчов) се е опасявал ,че и на него му идва реда и много вероятен кандидат за неговото място е точно А.Солаков.. По-късно успява да влезне под кожата на Брежнев .Но това е съвсем друга тема.

Миньор беше изхвърлен от А група съвсем правилно. За прекъсване на мач с Левски при резултат 0:1 и перничани бяха с 9 човека на терена. Недоволни перничани започнаха да хвърлят каквото им падне по съдиите и играчите на Левски. Като веществени доказателства бяха запазени камъни и парчета бетон по над 1 кг хвърлени към терена. Това стана точно преди Великден. На есенния мач на Герена между двата отбора небезизвестния Киро Змея заплашваше ,"като дойдете в Перник ,ще ви убием"
Металург беше изваде от А група ,заради доказано договаряне с Литекс ( автентичността на СРС беше доказана), мача между двата отбора да завърши с ваша победа.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 юли 2020 16:45

шивача написа:
damyanov1963 написа:

Зависи кой ги организира....не подценявай шефа на милицията, другаря Солаков!!!!!!!!!

Вие го изкарахте Солаков Бог бе, аз ходих с брат ми, който е 6 години по-голям от мене и през цялото време се стискахме за ръцете да не ме изгуби в тълпата. Тогава даже не бях и чувал за Солаков, а и не съм чул от никой от моите познати, които са били да казва, че някой ги е организирал, сигурно Солаков накара и хората да плачат, вкл. и Христо Бонев. Гледал ли си изказването на Динко Дерменджиев за Гунди и каква е била реакцията с жена му, когато са били на морето и са чули за смъртта на Гунди?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 28 юли 2020 16:49

шивача написа:все все пак Гунди е бил агент на държавна сигурност и не било редно да играе навън.
Абе ти,освен глупав и лицемерен,си бил и лъжец!!!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 юли 2020 16:55

petko.h.markov написа:шивача написа:все все пак Гунди е бил агент на държавна сигурност и не било редно да играе навън.
Абе ти,освен глупав и лицемерен,си бил и лъжец!!!

Кажи си болката, дедо Петко, кое е лъжа, другарю прикрит милиционер?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 юли 2020 16:59

damyanov1963 написа:
шивача написа:
damyanov1963 написа:

Вие го изкарахте Солаков Бог бе, аз ходих с брат ми, който е 6 години по-голям от мене и през цялото време се стискахме за ръцете да не ме изгуби в тълпата. Тогава даже не бях и чувал за Солаков, а и не съм чул от никой от моите познати, които са били да казва, че някой ги е организирал, сигурно Солаков накара и хората да плачат, вкл. и Христо Бонев. Гледал ли си изказването на Динко Дерменджиев за Гунди и каква е била реакцията с жена му, когато са били на морето и са чули за смъртта на Гунди?

Има стенограма по случая, която е разсекретена. Тато го пита защо е организирал погребението и агитирал хоата да ходят на поклонението на Котков и Гунди. Иначе Солаков наистина се е мислил за Бог, но е само един хитър милиционер-пияница!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 28 юли 2020 17:02

ivo55 написа:
ПФК ЛЕЕВСКИ 1914 (2008)Е ПЪРВИЯТ ВЕДОМСТВЕН ОТБОР В БЪЛГАРИЯ. Докато доблестите синове и дъщери на България се сражават под знамената на Първа Българска армия и загиват в боевете срещу Хитлеристките дивизии в Югославия през септември 1944 г., в София тихо и потайно с благословията на комунистическия лидер Цола Драгойчева Левски "анексира” пощенския спортен клуб "Принц Кирил Преславски" и назначава всички свои футболисти на заплати и пълна издръжка към Министерството на пощите! Ето как още от първите дни на ерата на комунизма Левски става мамино отроче и суче здраво на гърба на българския народ.

ПФК ЛЕЕВСКИ 1914 (2008) Е ОТБОРЪТ, КОЙТО ОТВЛИЧА И ПРИСВОЯВА НАСИЛСТВЕНО ВСИЧКИ НАЙ-ДОБРИ ФУТБОЛИСТИ през есента на 1945-а и 1946-а от софийските отбори, включително Георги Пачеджиев и Иван Бачин (двамата от Чавдар при ЦДВ). Гочо Русев (Хаджиславчев Павликени), Арсен Димитров (Ацко) (Победа Красна поляна), Петър Москов (Устрем Захарна фабрика), Любен Петров (Победа Орлово). Спас Андреев (Коньовица), Георги Кардашев и много други.

В какви боеве точно е участвала Първа Българска Армия през септември 1944?- На мен лично не ми известно за такива :mrgreen:
Кой министър на пощите през септември 1944? :mrgreen:
Каква е съдбата на министъра на пощите през септеври 1944?
Този ,който е писал тези глупости ,въобще има ли някакви познания по история на България?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 юли 2020 17:17

honda написа:В какви боеве точно е участвала Първа Българска Армия през септември 1944?- На мен лично не ми известно за такива :mrgreen:

Е, няма лошо, няма как на човек да му е известно всичко.Пиши у чичо ти Гугъл :arrow: ''Трети украински фронт''
Последна промяна от delqnski47 на 28 юли 2020 17:18, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”