Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот BadBoy » 19 ное 2011 01:00

Цар си на изкривяване на думите и вадене на същите от контекста.
Когато Велев коментира въпросният мач:

1. Вече беше треньор на Локото
2. Не беше треньор на Локото

Г-н Велев, гледахте ли мача на Локомотив с Левски?
- "По принцип всичките мачове до сега съм ги гледал с изключение на един два. С Левски го гледах и просто може би се изпусна една готова победа, защото в такъв момент, мисля че беше 70-тата минута водехме 2:1, просто не може такъв мач да се изпусне"

като това го казва от позицията на СТАРШИ треньор, а не на някаква трета цигулка.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 ное 2011 08:35

BadBoy написа:Цар си на изкривяване на думите и вадене на същите от контекста.
Когато Велев коментира въпросният мач:

1. Вече беше треньор на Локото
2. Не беше треньор на Локото

Г-н Велев, гледахте ли мача на Локомотив с Левски?
- "По принцип всичките мачове до сега съм ги гледал с изключение на един два. С Левски го гледах и просто може би се изпусна една готова победа, защото в такъв момент, мисля че беше 70-тата минута водехме 2:1, просто не може такъв мач да се изпусне"

като това го казва от позицията на СТАРШИ треньор, а не на някаква трета цигулка.

Интересно защо,когато Костов коментираше мача с Локо Пд,не говореше:"играхМЕ"."спечелихМЕ"...Макар,че,за разлика от Велев,по време на този мач той НАИСТИНА беше вече треньор на Левски?Сигурно е забравил българския език след такъв престой зад граница... :oops:
ПП.Да очаквам ли изказвания от типа:"Когато,през 2004,станахМЕ шампиони...?" :shock:

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 22 ное 2011 12:44

Бивш играч на Левски обяви края на кариерата си

Бившият футболист на Левски Андвеле Слори напусна Аделаида Юнайтед и обяви, че слага край на футболната си кариера, съобщи АП. 29-годишният Слори, който има два мача за националния отбор на Холандия, взе решението след конфликт с наставника на австралийския клуб Рини Коолен.

Холандският специалист остави крилото извън състава за гостуването на Уелингтън Финикс през миналата седмица заради слаба форма.

Слори подписа с Аделаида през януари след неуспешен 4-месечен престой в Левски. Той обаче често беше преследван от контузии и изигра само 11 мача за австралийския отбор.

Слори възнамерява да се завърне в родна Холандия, където да започне бизнес.

"Искам да благодаря на всички в клуба за дадения ми шанс. Прекарах прекрасни месеци тук, но сега искам да тръгна по друг път. Взех решение да се върна в Холандия при семейството и приятелите ми. От доста време го обмислям и смятам, че това е най-доброто за мен", обясни Слори, който е играл още във Фейенорд и Уест Бромич Албиън
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 ное 2011 13:35

turbogena написа:Бивш играч на Левски обяви края на кариерата си
Бившият футболист на Левски Андвеле Слори напусна Аделаида Юнайтед и обяви, че слага край на футболната си кариера, съобщи АП. 29-годишният Слори, който има два мача за националния отбор на Холандия, взе решението след конфликт с наставника на австралийския клуб Рини Коолен.
Холандският специалист остави крилото извън състава за гостуването на Уелингтън Финикс през миналата седмица заради слаба форма.
Слори подписа с Аделаида през януари след неуспешен 4-месечен престой в Левски. Той обаче често беше преследван от контузии и изигра само 11 мача за австралийския отбор.
"Искам да благодаря на всички в клуба за дадения ми шанс. Прекарах прекрасни месеци тук, но сега искам да тръгна по друг път. Взех решение да се върна в Холандия при семейството и приятелите ми. От доста време го обмислям и смятам, че това е най-доброто за мен", обясни Слори, който е играл още във Фейенорд и Уест Бромич Албиън

Това показва,че съвсем правилно сме го изгонили от Левски.Червена точка за директора Г.Иванов.

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 22 ное 2011 16:53

blue avalanche написа:
turbogena написа:Бивш играч на Левски обяви края на кариерата си

Това показва,че съвсем правилно сме го изгонили от Левски.Червена точка за директора Г.Иванов.

Смешник и половина беше тоя Слори! Сега му намерих изказването след като подписа договора си с Аделаида:

"В Левски се чувствах нещастен, загубих радостта си от играта. Имам нужда да работя отново с холандски треньор, тъй като в Холандия сме учени да играем съвсем различен футбол и аз мога да играя и по двете крила" ... и там го разкриха!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 ное 2011 21:14

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Яската Петров е по диема,само ''гения на мисълта''-г-н Иванов липсва до него

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 22 ное 2011 21:18

milen.hristov написа::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Яската Петров е по диема,само ''гения на мисълта''-г-н Иванов липсва до него

Е какво му е на Яската? Човека си е доста интелигентен и възпитан. Нищо общо с Гонзо ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 ное 2011 22:37

turbogena написа:
milen.hristov написа::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Яската Петров е по диема,само ''гения на мисълта''-г-н Иванов липсва до него

Е какво му е на Яската? Човека си е доста интелигентен и възпитан. Нищо общо с Гонзо ;)

Нищо общо и с Боримиров,бих казал!

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 23 ное 2011 18:31

Яската беше кукла на конци! Този мъж няма никакво достойнство и чест. Беше навикван и унижаван, само и само да се води треньор на Левски поне на хартия! Завалията си мислеше, че все пак ще станем шампиони по втория начин и ще си запази службичката. Да ама не! До колкото разбрах си е подновил обявата, че предоставя бояджийски услуги срещу 3 евро/м2
Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 ное 2011 18:26

Гара Дембеле с гол :lol:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”