ЛЕ: Апоел (Беер Шева) - Левски (София), Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: ЛЕ: Апоел (Беер Шева) - Левски (София), Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот tmanolov » 18 юли 2025 13:25

LoveAndPeace написа:Питам , не споря.
Просто не виждам логика в жребий на база очакване някой да продължи/отпадне.

нарича се "неправомерно облагодетелстване" или "нещо, което не ни се следва" :mrgreen: - отборите от ЛЕ с нисък коеф да имат предимство пред другите от ЛК, при положение че ще играят при тях на общо основание и са отпаднали от ЛЕ, не е логично
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 юли 2025 13:36

Дспорт бяха изписали, че сме поставени и в двата турнира, сега го смениха...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 юли 2025 13:37

Това с тези 3млн. ми е малко използваческо.Два сме ги опапали,така че остава само един и сега в тази еуфория да се тупаш в гърдите ,че си дал малко корвенско.
Да се отъркаш и ти в народната любов.
Защо не го казаха преди месец ,когато се чудехме ще взимат ли най-после някой ,има ли пари ?
Един милион са косоварчетата на Цецка
САМО ЛЕВСКИ!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 юли 2025 13:43

W84me написа:Дспорт бяха изписали, че сме поставени и в двата турнира, сега го смениха...

ама ти вярваш на журналисти :lol: Кажи честно, Блатер :mrgreen: Форумът е в пъти по-информиран от тях!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 18 юли 2025 14:20

LoveAndPeace написа:
csimoen2 написа:
Aronaks написа:
MASTER_COOL написа:
W84me написа:Доста хора даже не могат да се зарадват на победата. Играхме срещу отбор с по-голям коефициент, с по-голям бюджет, с по-голям опит в Европа, победил всички български отбори досега. Ама пак нещо не било наред, как сме били играли, какво сме били направили...

Ти най-много мрънкаше по време на мача. Забелязал съм те :)
Общо взето оплю всичките ви играчи !
На кой да вярвам ?
На теб или на Генчев, според който сте фаворит за титлата, именно заради селекцията ви :idea:

Пич, гледам че си много активен тук, няма лошо. Понеже отвори темата за мрънкането, пък аз чета и вашата за трансферите, такова мрънкане като при вас не съм виждал. Вие определено не знате какво искате или поне нямате реална представа къде се намирате. Ясно е, че имате много пари, но не винаги това е гаранция за резултати. Поне трябва да се радвате, че се работи с поглед в бъдещето, докато при нас няма такова нещо. Ти говориш, че нашата селекция била по-добра и т.н. но аз не съм съгласен. Не вярвам на нито една дума, която говори Сираков, никога не съм го харесвал, нито като директор, нито като футболист, лично мнение. Левски се води към фалит, докато при вас нещата ще стават все по-добре.
По отношение на мача снощи, не се случи нищо по-различно от очакваното от мен. Апоел ни надиграха напълно, но не успяха да вкарат. Нашият шанс бяха първите 45 мин. в София, когато евреите бяха още стреснати и не бяха във форма. Трябваше да им вкараме 2 гола и щеше да играем спокойно за хикс снощи, а не да стигаме до рулетката на дузпите. След първото полувреме в София, се видя че Апоел играе все по-добре и по-добре, че са по-класен, по-обигран и по-силен отбор от нас, НО това не е гаранция за продължаване. И ние бяхме по-силен и по-класен отбор от Хамрун, но не ги отстранихме.
Възможностите на отбора и треньора на Левски са лимитирани, но самите те нямат вина за това. Вина има некадърното ръкодство и най-вече лъжливия и скъсан Мажоритар.
С Брага е ясно какво ще се случи, но се надавям поне в София да не ни качат на голяма разлика. Хубавото е, че и те са още в подготвителен период и ще ни подценят доста.

Само с това изречение ми е ясно какъв си...
Не знам кое и как виждаш в отбора, само си направи справка за ОПР, баланс и т.н.
Клуб се води към фалит, по схемата на Ботев и Левски отпреди 6-8 години, когато всяко допълнително средство, дадено за отбора се отчиташе като заем, а не се покриваха текущи и бъдещи разходи спрямо приходите!

Нещо, което Левски прави и се мъчи от 2 години! Но то трябва да се помисли малко, преди да се пише!

Понеже цитираш и даваш за пример ЦСКА - при тях се прави именно това, увеличаване на капитал /под каква форма е още неясно/, даване на огромни заплати, осигуровки, комисионни, трансфери и т.н., като всички тезе средстава ТРЯБВА да се възвръщат в клуба и генерират нови, с които да се оперира! Т.е. варианта да се стигне до фалит е именно този!

Но явно и това не си помислил, важно е да се плюе!

Към момента, ОПЕРАТИВНО, Левски се управлява изключително правилно.

Когато се трупаха мил. дългове, с дейното участие на наркосите, нямаше проблем за теб, я ни кажи?

И как реши , че не се трупат дългове ?
От честната дума на Наско Сираков ли ??
Левски ИЗГЛЕЖДА да се управлява оперативно правилно ....................но! Дали е така ??

А ти как реши, че не е?
На база ОПР, баланс и изнесена от клуба информация...

Към момента мониторинг от УЕФА позволява забавяне на заплата, задължение към агент, футболист, служител в клуб и др. да бъде наложена санкция, като не е необходимо да е между сезон, а възможно в активен такъв - пр. Берое, Арда, Крумовград, Ботев и много други.

На Левски такава не е налагана, няма висящи дела и прочие.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 18 юли 2025 14:24

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:И как реши , че не се трупат дългове ?
От честната дума на Наско Сираков ли ??
Левски ИЗГЛЕЖДА да се управлява оперативно правилно ....................но! Дали е така ??

Левски се управлява сравнително стабилно, просто защото:
- имаше едни играчи на Мъри, които се продадоха и така се закърпи дупката
- НАП няма как да ни направи втора отстрочка, докато тече още първата - или изпълняваме споразумението, или фалираме
- собственикът на нашия собственик е скъсаняк и не ще да дава пари, дори като заеми или увеличение на капитала, както е при тиретата
- феновете даваме предостатъчно, за да се създаде някаква база, върху която да се надгражда

Видя се, че в момента, в който се проимаха пари, бяха дадени 5 милиона лева за трансфери, според отчета от 2024. Колко ще са тази година, предстои да видим. Казвал съм си няколко пъти мнението - ние фалираме, ако няма няколко продажби тип Уелтън или Кордоба, пробив в ЕКТ или крайният собственик на г.з. не развърже кесията. Засега се случва последното с тези 3 милиона джоб парасъ уж да си харчим, с което нещата временно се уталожват в очакване на пробив в ЕКТ (което е ултра невероятно) или нов голям трансфер (което дано се случи, но не виждам на кого)

Пич, така се управлява ПРАВИЛНО клуб.

Пишеш, че Наско няма пари - еми супер, ти предпочиташ някой да дава собствени средства, да ги трансформира в заеми, които да застрашават бъдещ лиценз ли? Т.е. за теб модел башица е супер?????

Помисли малко как са натрупани настоящите дъглове, Наско няма нищо общо с тях - трупаха се от такива, спуснати от държавата, които УЖ бяха левскари, имаха много пари и т.н.

Мисли малко трезво, не само анти Сираков!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 юли 2025 14:26

vlong написа:Това с тези 3млн. ми е малко използваческо.Два сме ги опапали,така че остава само един и сега в тази еуфория да се тупаш в гърдите ,че си дал малко корвенско.
Да се отъркаш и ти в народната любов.
Защо не го казаха преди месец ,когато се чудехме ще взимат ли най-после някой ,има ли пари ?
Един милион са косоварчетата на Цецка

Нищо пари не са, но поне съобщението вероятно отваря очите на такива като Манолов, който ни води към фалит всеки сезон. Миналогодишната селекция е финансирана основно от там. Цитираните от него 5 млн. лв. (които всъщност са по-малко дори) за селекция са разходи по проценти, които дължим към бивши клубове на продадени играчи, ама той чете отчети, както дяволът чете евангелието.

Иначе истината е, че докато не намерим сериозен спонсор, ще се радваме само на такива спорадични победи веднъж на година, постигнати къде с късмет, къде с показано повече желание от противника. Но пък това не пречи, поне днес, малко да се порадваме на синята еуфория, след което да си направим кефа в оставащите европейски мачове, поне по трибуните.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 юли 2025 14:39

mikata написа:Честито. Не съм гледал мача по коментарите тук и във фейсбук разбирам,че нищо не сме играли .

Защо не гледаш пореден мач на Левски?
Защо, Мика?
Нямаш телевизор ли?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 юли 2025 14:42

MASTER_COOL написа:Малко сте се превъзбудили, което е напълно нормално. Според мен не изиграхте особено добър мач, очаквах повече. С оглед обаче представянето в първия мач, смятам че е заслужено класирането.

В случая се казва - умно изигран турнирен мач.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 юли 2025 14:45

Някой ще каже, че сме занижили критериите обаче преди 25 години отстранихме дърварите от Бран в доста подобни мачове. Това още си го броим за успех...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”