efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Неделя от 14:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Re: efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Неделя от 14:00 ч.

Мнениеот Sstefanov » 03 мар 2025 17:35

Aronaks написа:
Sstefanov написа:Въпрос, от колко време сектор Б е толкова зле ? Чуваха само простотия от там. Някакви абсолютно странни скандирания, някакви п.тки ала бала. 90-те години винаги първо сектор Б се пълнеше, сега като гледам, не е такъв случая.

Ти да не си бил на самотен остров без интернет и телевизия последните 7-8 години?От доста време сектор Б не е сектор Б. След като изгониха Южна Дивизия от там и последвалите раздори между феновете се стигна до убийството на сектор Б.

Боря се с една болест и да ти кажа, почвам да забравям понякога. Гледам почти всички мачове, ама явно вчера ми се е набило тея псувни да ги чуя по ясно.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 03 мар 2025 17:51

Sstefanov написа:
Aronaks написа:
Sstefanov написа:Въпрос, от колко време сектор Б е толкова зле ? Чуваха само простотия от там. Някакви абсолютно странни скандирания, някакви п.тки ала бала. 90-те години винаги първо сектор Б се пълнеше, сега като гледам, не е такъв случая.

Ти да не си бил на самотен остров без интернет и телевизия последните 7-8 години?От доста време сектор Б не е сектор Б. След като изгониха Южна Дивизия от там и последвалите раздори между феновете се стигна до убийството на сектор Б.

Боря се с една болест и да ти кажа, почвам да забравям понякога. Гледам почти всички мачове, ама явно вчера ми се е набило тея псувни да ги чуя по ясно.

Съжалявам. Най-искрено ти желая да се излекуваш.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 03 мар 2025 17:54

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:Прочетох много коментари , видях и дон Хулио какво е казал и си помислих , че заради гадното време , качулката , мокрите вежди , може би аз не съм видял мача като хората и днес си го пуснах да го изгледам от дивана.
Ами надиграха ни в 99% от мача и равният е изключителен късмет.
На стадиона и не само много се говореше за "дузпата" която не са ни дали. Дузпа няма. Черньо въобще не успя да уцели топката.
Засада ......... сантиметри са , както може да има , точно с такава вероятност може и да няма.
Дано стотиците , които си тръгнаха след втория гол на ловчанлии си научат урока - Левски се подкрепя до край. В добро и лошо.

П.С. Манолов , дано си разбрал какви глупости ги плещиш с твоите ако не бием , ще паднем и ако не паднем , няма поне да победим и т.н.

Умнокрасивий с незнайно име, аз съм ди и с името, и с прогнозата преди, подчертавам 20 дни преди мача. “Случайно” познах, но това не е нешо ново - аз почти винаги “случайно” познавам. А някой ще пита ли що във Варна играха тройката нови титуляри, а вчера ги нямаше? И кахва чорба пак биха по главата сините припоци?

Оф Боже , Любомир Димитров - 43 г , София , хетеросексуален .......сега написаното различно значение ли придобива ?
Познал бил , 2 гола за 3 мин в 115тата минута. Те хванатите мачове , точно така ги правят :lol: :lol: да излязат с последния шут в мача :lol: :lol:

Мерси, Любо, да, важно ми е. Въпрос на принципи, като с прогнозите. И голът беше в 103-та, а не 115, не се бъркай по коментатора припок

Манолов, на това прогноза ли му викаш :) "Прогнозираш", че в мача с Черно море ще бием или паднем, т.е. имаш 100% шанс да познаеш първия мач. Съответно, реалната ти прогноза след него е за Х2 в мача с Ловеч, което като коефициент беше към 1.30-1.40, а статистически е прогноза с 67% шанс за успех. Не ми звучи като особено смела прогноза, нещо.

Отделно, "прогнозата" ти беше обвързана с твърдението, че тези два мача са уговорени. Ако ми обясниш защо трябваше да чакаме последната секунда на мача, в която футболист да опита изпълнение, при което от 100 пъти може би ще вкара 1-2, наистина ще ме впечатлиш :)

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 03 мар 2025 18:02

Aronaks написа:
Sstefanov написа:
Aronaks написа:

Съжалявам. Най-искрено ти желая да се излекуваш.

Благодаря, ама няма да го бъде :) Мъчим се да изкарам поне още 3 години :) Спомням си началото на 90-те сектор Б колко беше силен. Ама бях млад и нямах жена, която да ме контролира :D

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 мар 2025 18:24

helic написа:
metodito написа:
ikar написа:Тревога буди факта че в последните няколко мача срещу този съперник точно българите играят доста безотговорно. В същото време ние сме много чувствителни и имаме големи очаквания към тях.

Не пропускаш, нали? Кой вкара втория им гол? А чии юноша е? На Септември какво се случи. Радвайте се на магонго-багонго и ръкопляскайте на 5-1 срещу Лудогорец. "Не е хубаво, ама е правилно".

Това не се ли изтърка малко.
Ритнал топката някой наш юноша, вкарал гол и айде сълзи и вопли до небесата.
Това, че е вкарал гол на Левски наистина ли го прави добър играч?
За някой мога да съжалявам, че е бил в Левски и вече не е, ако покаже наистина постоянство, а не епизодични прояви и то в мача си срещу родния си отбор.
И не ми пука дали е чужденец или българин, стига да защитава цветовете на любимия ми отбор с добра игра и да показва постоянство.

Само, че този клуб се казва "Левски" неслучайно. Инак ти го пише човек, който пише постоянно как "без негро не става". Аз не съм някакъв радикал и булгар-булгар патриот. Аз съм за равновесие. Шест на пет българи примерно го приемам. Но 11 чужденци, както в края на мача с "морето" - не.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 мар 2025 18:35

ikar написа:
metodito написа:
ikar написа:Тревога буди факта че в последните няколко мача срещу този съперник точно българите играят доста безотговорно. В същото време ние сме много чувствителни и имаме големи очаквания към тях.

Не пропускаш, нали? Кой вкара втория им гол? А чии юноша е? На Септември какво се случи. Радвайте се на магонго-багонго и ръкопляскайте на 5-1 срещу Лудогорец. "Не е хубаво, ама е правилно".

Нека не бързаме. Йомов и Марк-Емилио също много се радваха, а сега къде са? Никой не обича предателите.

Няма значение името, ikar. Важен е принципа. В лицето на Марин, "Левски" спазва принципа да има титуляр-левскарче. До кога ще е така, не знам.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 03 мар 2025 18:39

Очаквам повече от Марин. Той има нужните умения и качества.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 03 мар 2025 18:56

Интересен анализ и по-различен поглед към дербито, извън фенските пристрастия в подкаста на Боби Борисов:
https://youtu.be/WjEEjQ5wGos?si=zowJfPBIZFhqc3T4

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 03 мар 2025 19:29

Sstefanov написа:Благодаря, ама няма да го бъде :) Мъчим се да изкарам поне още 3 години :) Спомням си началото на 90-те сектор Б колко беше силен. Ама бях млад и нямах жена, която да ме контролира :D

Успех и кураж! Аз ти пожелавам поне 33 години още! Ако има с какво да помагаме тук, казвай!

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 03 мар 2025 20:03

Serafim написа:
Sstefanov написа:Благодаря, ама няма да го бъде :) Мъчим се да изкарам поне още 3 години :) Спомням си началото на 90-те сектор Б колко беше силен. Ама бях млад и нямах жена, която да ме контролира :D

Успех и кураж! Аз ти пожелавам поне 33 години още! Ако има с какво да помагаме тук, казвай!

Подкрепям Серафим - ако с нещо може да помогнем, кажи, затова сме левскари!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”