ЛК плейоф Левски - Айнтрахт Франкфурт 24.08.23 четвъртък 20:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: ЛК плейоф Левски - Айнтрахт Франкфурт 24.08.23 четвъртък 20:00

Мнениеот TristaNNN » 25 авг 2023 10:53

drvasko98 написа:
TristaNNN написа:
Роналдо: Това е най-хубавият момент в живота ми!

Фадига: Това е най-важният гол в кариерата ми!

Дарлан: ? :)

6-тата дузпа?

Това беше най-важната дузпа в живота ми! :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 авг 2023 11:02

ikar написа:
tmanolov написа:
fen's_Barcelona написа:
mikata написа:За голямо съжаление четири фена на Левски са загинали при катастрофа на път за Габрово.

Това е много лоша новина. Да почиват в мир!

Дано не е вярно - няма как да са пътували за Габрово, а катастрофата да е била до Българене, което на път за Русе

Това Българене е ловешка област - там където пътя Ловеч-Троян, пресича София-Варна.
Ще бъде една добра инициатива, ако по време на мачовете на националният се организира приятелски мач Янтра - Левски и приходите отидат за опечалените семейства.

Да, редно е да има инициатива от клуба. Или поне от привържениците, клуба си го знаем как функционира
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 25 авг 2023 11:10

С отбор като Айнтрахт трябва да се сбориш,без кютек не става,а на полувремето 3 нарушения от Левски срещу 11 на айнтрахт????
Ранният гол им обърка играта,пък тези дето пишат за тренировъчно темпо на германците,колко тренировки са им гледали?Такава им е играта,пресметлива,дисциплинирана,лишена от емоции,германска.
Затова ние наваксваме с повече емоции и желание.
За реванша дисциплина,дисциплина и много битка,ако няма пак някой ранен гол с всяка изминала минута предимството ще минава към нас.Много да здрави физически,това им е голям плюс.
Без страх,като мъже,Напред!

Мир на прахта на загиналите!!!
Тази идея за мач срещу Янтра е превъзходна,дано някой от ръководството да чете тук,отделно и Вуцов им е треньор.
САМО ЛЕВСКИ!

На линия
ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 25 авг 2023 11:47

Една прекрасна футболна вечер. Отбора показа че продължава да израства със всеки следващ мач. Второто полувреме , като тактика, динамика, стремежа да се играе с едно докосване и особенно точните подавание ни доближиха до средно - европейският футбол. Помислете само - през второто полувреме при темпо което в родната лига не може да се види дори и във най-добрите дербита имаме 88% успешни подавания. Това е достатъчно да бъдем оптимисти още повече че притежаваме най-младият отбор, който търпи развитие.
Проблемът е че вси още липсва дълбочина на състава.
В началото на първенството смятах че 6мача в Европа , един финал за купата и по-предно от миналогодишното 4-то място ще бъде максимума, сега смятам че може да бъдем и по-големи оптимисти.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 25 авг 2023 12:19

Новият спортен директор на Айнтрахт (Франкфурт) Тимо Хардунг изтъкна добрата игра на Левски при равенството 1:1 в първия мач от плейофите на Лигата на конференциите на УЕФА на стадион "Васил Левски" снощи.

Германците, носители на трофея в Лига Европа за сезон 2021/2022, поведоха с ранно попадение на Коло Муани, но Асими Фадига заслужено изравни за "сините" малко преди края на допълнителното време, след като българите създадоха повече опасни ситуации пред вратата на гостите.

"Трябва да признаем, че мачът като цяло не беше под наш контрол. На почивката коментирахме, че трябва да атакуваме по крилата, но не успяхме да го направим. Левски ни създаде доста проблеми, а ние не можахме да се противопоставим максимално. Съперникът игра много концентрирано, а и играчите им получиха доста допълнителна сила от феновете. Левски е сериозен противник и ние също трябва да се отнесем максимално сериозно в реванша. Уверен съм, че нашата класа ще си каже думата и ще спечелим", каза Хардунг.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 25 авг 2023 13:23

Кое не е така 8-)
Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 25 авг 2023 13:24

Сега пак гледах репортаж на трезво...ами напълниха му душата, няма нищо общо с посредствените игри пез последните години - борба, хъс, грамотни отигравания, въобще играха футбол, а не кюскаха топката (във връзка с това, няма ли кой да изгемерчи противняка спермачко от топ и..т, имам си припс колега, който ме бомбардира с пасквилите му да ме дразни).

Всички играха супер, Пламен безупречен, въпреки че можеше и да избие в корнер, защитата изяде многомилионен Кольо, браво на КД, копйо го би за първа топка, дори Цунами, който си оголваше зоната игра добре.

Страхотно включване на Папи Галчев, е напред Краевич ги смаза и каквото такова, коронен пропуск стил Левски и страхотен гол, който ми напомни този на Кайзера зрещу Рейнджърс (същата врата).

За реванша, имаме шансовете, мотае ми се едно 2:2 и после на дузпите ги бием.

ПС Съдията че е шведец п...л е, но голът им е редовен (Митков сбърка, няма нарушение) и няма дузпа с Роналдо, но лекинко ги буташе с картоните (недадените).

На реванша Дарлан и само да загрява бежанеца да плаши Трап.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 25 авг 2023 14:11

И там ще им вкарате гол. Стила ви на игра е прекрасен за игра като гост.
Ще има силен натиск в началото.
Ако се измъкнете "сухи" до 30-та минута има голям шанс , дори да ги победите в редовното време.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 25 авг 2023 14:45

Отново ще се повторя, мачове с немците са кеф и бонус за всичките изстрадани години които преживяхме с всякаква гнус начело на клуба.
Над 4 часа само пеене и още толкова бири по нощите 8-)
Цяла седмица ще си мечтаем... благородна завист на тези който ще ходят до дойче банк .

п.п. Когато имаш избор да си в Б или Г .... е до там го докарахме да не се замислим 8-)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 25 авг 2023 14:53

Kotooshu написа:п.п. Когато имаш избор да си в Б или Г .... е до там го докарахме да не се замислим 8-)

Това не го разбирам....Когато играят Левски и ЦСКА - тогава има сектор Б и сектор Г...
Обаче говорим за европейски мач с една и съща публика.
Срещу Хамбургер в голямата лудница бях в "Б" на Армията и си беше супер.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “Левски”