drvasko98 написа:TristaNNN написа:Роналдо: Това е най-хубавият момент в живота ми!Фадига: Това е най-важният гол в кариерата ми!
Дарлан: ?
6-тата дузпа?
Това беше най-важната дузпа в живота ми!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
drvasko98 написа:TristaNNN написа:Роналдо: Това е най-хубавият момент в живота ми!Фадига: Това е най-важният гол в кариерата ми!
Дарлан: ?
6-тата дузпа?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
ikar написа:tmanolov написа:fen's_Barcelona написа:mikata написа:За голямо съжаление четири фена на Левски са загинали при катастрофа на път за Габрово.
Това е много лоша новина. Да почиват в мир!
Дано не е вярно - няма как да са пътували за Габрово, а катастрофата да е била до Българене, което на път за Русе
Това Българене е ловешка област - там където пътя Ловеч-Троян, пресича София-Варна.
Ще бъде една добра инициатива, ако по време на мачовете на националният се организира приятелски мач Янтра - Левски и приходите отидат за опечалените семейства.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Kotooshu написа:п.п. Когато имаш избор да си в Б или Г .... е до там го докарахме да не се замислим
Потребители, разглеждащи този форум: ikar и 150 госта