Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот metodito » 07 авг 2020 14:46

dedra написа:Чета Кодекса на труда:
Чл. 328. (1) Работодателят може да прекрати трудовия договор, като отправи писмено предизвестие до работника или служителя в сроковете по чл. 326, ал. 2 в следните случаи:
5. при липса на качества на работника или служителя за ефективно изпълнение на работата;
Това не е ли приложимо за бат Петьо ?

Баницата, баницата. И бат Павел.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 07 авг 2020 15:06

dedra написа:С други думи селянинът от Гложене се оказва най-големия умник и ще ни върти както си иска.

Не е селянинът от Гложене , а немецът Петьо Хубчев

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 авг 2020 15:17

metodito написа:
dedra написа:Чета Кодекса на труда:
Чл. 328. (1) Работодателят може да прекрати трудовия договор, като отправи писмено предизвестие до работника или служителя в сроковете по чл. 326, ал. 2 в следните случаи:
5. при липса на качества на работника или служителя за ефективно изпълнение на работата;
Това не е ли приложимо за бат Петьо ?

Баницата, баницата. И бат Павел.

А не е ли приложимо футболист да напусне без предизвестие и клубът да задържи за себе си последната му заплата :mrgreen:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 авг 2020 16:06

Ако Горанов си тръгне увисваме при бековете със страшна сила!!! :evil:

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 авг 2020 16:11

metodito написа:Според мен Папазов ще те изненада приятно. Стига, разбира се да не го сложат на нетипична позиция - бек, крило, вратар...
Иначе не знам кога нашите ще се научат: преотстъпваш юноша - пращаш го в чужбина. И в десетия в Сърбия да е, пак ще научи повече, отколкото във Витоша или там някъде.

А десетия в Сърбия дали го иска, защото и това е една мъничко детайлче при преотстъпването? :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 авг 2020 16:16

TristaNNN написа:
metodito написа:Според мен Папазов ще те изненада приятно. Стига, разбира се да не го сложат на нетипична позиция - бек, крило, вратар...
Иначе не знам кога нашите ще се научат: преотстъпваш юноша - пращаш го в чужбина. И в десетия в Сърбия да е, пак ще научи повече, отколкото във Витоша или там някъде.

А десетия в Сърбия дали го иска, защото и това е една мъничко детайлче при преотстъпването? :?

А те дали са го предлагали? Има си подобни платформи, има си мениджъри, въпрос е на желание на клуба и директора му да си мръднат г*за. Цонев как попадна в Интер Запрешич от Берое? Видели са го във FIFA-та ли? Даже в Серия С в Италия сигурно ще е по-добре от Витоша. Плюс това, често при наем, отборът, който го предлага му плаща заплатата, така че...

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 авг 2020 16:22

metodito написа:
wilge написа:
bilyaletdinov написа:Папазов, Асен Георгиев, Кавдански, Терзиев, Пиргов, като бяха наясно, че ще играят с българи да го бяха потърсили. Това са играчи на прима виста, за които се сещам, че са свързвани по някакъв начин с Левски.
Ама ние французин без проби...

Имам само един въпрос към теб. Къде и кога гледа французина как играе? Защото аз съм гледал изброените от теб и въобще не съм останал впечатлен от качествата им. Нека го видим на живо. То и Седрик дойде от нищото, НО...

Според мен Папазов ще те изненада приятно. Стига, разбира се да не го сложат на нетипична позиция - бек, крило, вратар...

Папазов не издържа пробите в Славия и се върна в Хебър
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 авг 2020 16:24

blue avalanche написа:Ако Горанов си тръгне увисваме при бековете със страшна сила!!! :evil:

Старокин
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 авг 2020 16:25

mikata написа:
blue avalanche написа:Ако Горанов си тръгне увисваме при бековете със страшна сила!!! :evil:

Старокин

Именно!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 авг 2020 16:29

metodito написа:Даже в Серия С в Италия сигурно ще е по-добре от Витоша.

Да, бе... Р.Цонев, като се мота толкова време из Италия, сигурно е станал кандидат за Златната топка. Най-малко...
Вече и в нашия скапан нац.отбор не го викат. Смятай за каква "класа" става върпос.
Последна промяна от blue avalanche на 07 авг 2020 17:08, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”