1 Квалиф. кръг / Вадуц - Левски София / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Вадуц
100
39%
Равен
22
9%
Победа за Левски
134
52%

Общо гласове: 256

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: 1 Квалиф. кръг / Вадуц - Левски София / 11.07. / 18:45

Мнениеот alexdb » 12 юли 2018 01:00

blue avalanche написа:
alexdb написа:
blue avalanche написа:
alexdb написа:
Ударът от фал който Митрев извади без проблем можеше да влезе.

По-тъпо твърдение не съм чел.
Ударът, който НЕ ВЛЕЗЕ, БЕЗ ПРОБЛЕМ можеше да влезе???
Ти разбираш ли си??? Щото аз не схванах...
Що се отнася до "балъците" - можеш ли да обясниш защо хитрягите от Удинезе купиха Вутов? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ако не беше много добрата намеса на Митрев топката си влизаше. На фона на всичко създадено от куците коне в сини фланелки това си беше 90% положение. А не знам ти самия дали се разбираш, ма май не. Пич днес Левски претърпя най-големия резил в 100 г. си история, а ти ми обясняваш, че тия ставали за нещо.
Сравнения с Удинезе и Виктория Пилзен не може да се прави. Чехите взимат играчи да играят, а италианските отбори от дълги години прибират всякакви които минават за таланти някъде да ритат из ниските им дивизии. От 20 един става и се реализира, което по техните стандарти си заслужава. Вутов не е от тези.
Извинявай, но да се обясняваш, че Кабрал и Белмонт стават и са по-качествени играчи от Прохи и Панайотов е просто смешно.
Ама то за Левски май това стана аршин последното десетилетие - смешен собственик, смешен треньор и ръководство, още по-смешни футболисти и разбира се това гарнирано с голямо количество смешни и безкритични фенове дет си знаят само "Ние сме Левски". Каквото и да значи разбира се :lol:
Е при това положение май закриването наистина е най-разумното нещо щото мазохистите са на изчерпване.

Я ми припомни Панайотов в кой гранд отиде след Левски, че нещо ми се губи? :mrgreen:
Сетих се!!! След като Реал продадоха Роналдо, готвят супероферта за Панайотов. :mrgreen:

Ми радвам се, че има фенове като теб които виждат положителното в загуба от втородивизионен отбор с основна цел да не изпадне в трета дивизия ;) . И разбира се се кефи на правилния футбол, от правилния човек нает от правилния собственик.
Само да те светна - когато духа умре е по-страшно от самата смърт на тялото. Е с Левски това вече е факт - черупка без дух. Продължавай да се радваш като ти е толкова акъла :oops: :oops:

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 12 юли 2018 01:08

blue avalanche написа:
alexdb написа:
blue avalanche написа:
alexdb написа:
Ударът от фал който Митрев извади без проблем можеше да влезе.

По-тъпо твърдение не съм чел.
Ударът, който НЕ ВЛЕЗЕ, БЕЗ ПРОБЛЕМ можеше да влезе???
Ти разбираш ли си??? Щото аз не схванах...
Що се отнася до "балъците" - можеш ли да обясниш защо хитрягите от Удинезе купиха Вутов? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ако не беше много добрата намеса на Митрев топката си влизаше. На фона на всичко създадено от куците коне в сини фланелки това си беше 90% положение. А не знам ти самия дали се разбираш, ма май не. Пич днес Левски претърпя най-големия резил в 100 г. си история, а ти ми обясняваш, че тия ставали за нещо.
Сравнения с Удинезе и Виктория Пилзен не може да се прави. Чехите взимат играчи да играят, а италианските отбори от дълги години прибират всякакви които минават за таланти някъде да ритат из ниските им дивизии. От 20 един става и се реализира, което по техните стандарти си заслужава. Вутов не е от тези.
Извинявай, но да се обясняваш, че Кабрал и Белмонт стават и са по-качествени играчи от Прохи и Панайотов е просто смешно.
Ама то за Левски май това стана аршин последното десетилетие - смешен собственик, смешен треньор и ръководство, още по-смешни футболисти и разбира се това гарнирано с голямо количество смешни и безкритични фенове дет си знаят само "Ние сме Левски". Каквото и да значи разбира се :lol:
Е при това положение май закриването наистина е най-разумното нещо щото мазохистите са на изчерпване.

Я ми припомни Панайотов в кой гранд отиде след Левски, че нещо ми се губи? :mrgreen:
Сетих се!!! След като Реал продадоха Роналдо, готвят супероферта за Панайотов. :mrgreen:

Че то Белмондото и другия клоун Кабрал да не би да имаха отбор преди да ги припознаем като "футболисти" и да се впишат прекрасно в безхаберната концепция на Пенсионера? Ма викаш важното е да сбираме куци коне, че после да има оправдание. Панайотката беше класа над тия ама нещо не се вписваше в сбърканата концепция на прехваления специалист за който хич не е срамно да те дънят малтийци, лихтенщайнци и всякакви футболни джуджета. Важното е стаж за пенсийка да се трупа и да има тъпи фенове дет се радват, че от 6 мача взима един на Тирето :mrgreen:

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 юли 2018 01:17

Ще коментирам темата около Левски след втория мач. Определено имам собствено мнение за нещата случващи се около отбора, но в момента предпочитам да не коментирам, а да подкрепям тима. Жална им майка обаче, ако отпаднат на жабарчетата и малките псевдозвездички в отбора и на голямата маса разбирачи.
Не съм гледал мача, не мога да коментирам. Но е доста жалко, ако Роси е казал, че няма нищо срамно в загубата. Все пак пълна подкрепа за отбора.

ПП: Васко, обиграваме отбора за мачовете за Купата през септември :) Гранде аленаторе, гранде Роси. Развиваме се постоянно ;)
Последна промяна от bilyaletdinov на 12 юли 2018 01:37, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 12 юли 2018 01:27

Отслабването на отбора след + провалената селекция и резултата е на лице. Хора, загубихме от полуаматьорски отбор и има огромна вероятност да приключим евроучастието си скоропостижно. Някой трябва да понесе отговорност, че Белмонт, Кабрал, Белайд, Митрев и разни други недоразумения са в отбора, че при това и титуляри. Някой трябва да понесе отговорност, че футболистите се контузват един през друг, което значи, че подготовката е тотална катастрофа. Някой трябва да понесе отговорност, че разполагаме с трима ялови нападателя, които нямат представа как да отбележат. Останахме с един контузен опорен халф, два бека без алтернатива, едно контузено и едно здраво крило, примадоната Гомез и без нападател. С такава селекция, подготовка и треньор можем да запишем и най-срамната ни страница в Европа, като отпаднем от лихтенщайски полуаматьорски отбор състезаващ се във втора швейцарска дивизия.
Имаше тук хора, които твърдяха, че е срамота да се сравнява Роси с Митов. Да, Митов е абсолютен некадърник, но Роси е може би по некадърен дори от него.
Николай Митов = Делио Роси
Има ли още хора, които смятат, че Роси трябва да е треньор на Левски? Един остана ли поне?

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 12 юли 2018 06:37

Носят се слухове,че не са получавали заплати от април,така че доста неща се поизясняват,вкл.и липсата на качествени попълнения,плюс раздяла с всеки,който иска да се махне.Големият въпрос сега е-приключи ли Спас играта?!

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 12 юли 2018 07:34

Евро-Левски пак е тук и пак пише славни страници за Българския футбол.Поклон пред отбора заел първо място в конкурса великите географски открития.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 юли 2018 08:14

От отбор, който прави шпалири какво друго да се очаква?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 12 юли 2018 08:23

olfix написа:Носят се слухове,че не са получавали заплати от април,така че доста неща се поизясняват,вкл.и липсата на качествени попълнения,плюс раздяла с всеки,който иска да се махне.Големият въпрос сега е-приключи ли Спас играта?!

Това за заплатите е измислица. Спас винаги може да уреди заем от Виваком и да се разплати.
Какви попълнения?
Горанов,Яблонски,Исландеца,Цветкович,Гомез,Тиам ,Мариани,Обертан,Паулиньо ,Нашименто,
Отбора ви изглежда по-добре от Лудогорец ,просто трябва някой да ги подреди и да ги накара да играят.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 юли 2018 08:57

Да, бе, по-добре с резерви 5 юноши :mrgreen:
След интервюто на Роси, че "ръководството от три месеца знае какви футболисти иска той" много неща станаха ясни.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 12 юли 2018 08:59

Неприятен момент, ма си мисля, че няма дерт - 2:0 спокойно на реванша, е ако нанижат някой гол скиорите - кофти, ма няма да се стигне до там. Успех !
висша математика:314 :idea:

Върни се в “Левски”