Махането на Тонев и Гонзо е много добра новина за Левски и лоша за антилевскарите. От тия двамата нищо добре не сме видяли.
Тръста и нкп също да напускат УС!
Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левски!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левск
korteneca написа:Eminem написа:Гонзо си отива, Гонзо си отива..........Супер добра новина. Даааааааааааа, най-после...
Не бързай с празнуването да не се окаже утре, че не приемат оставките и на двамата.
Е, много болезнено ме свали на Земята, а така се бях размечтал.

Но си напълно прав. Няма да се учудя точно това да стане.
- hristo1306
- Контакти:
Re: Дойде ли време Сираков да съблече Иво Тонев!!!!
Само на мен ли ми се струва, че има нещо символично в цялата история! Офиса на ул. " Тодорини кукли". Да не би цялата работа да е свързана с песента "Полегнала ми е Тодора" - 2/ два/ пъти ??? Да не би пък и КУКЛИТЕ - Тотонев и инж. Гонзо да бягат именно за това ??? Или пък има и още за събличане !
Времето на Гонзо в Левски отдавна изтече. Трябваше да си замине доста по-рано...
Последното участие на Левски в групите на ЛЕ е през сезон 2010/20011. Иво Тонев е в Левски от 2011 от тогава Търнава, Сраево, Иртиш и две поредни години без никакво участие в Европа. Много пъти съм писал тук, че този човек ще направи с нас това, което направи с Локо Сф.
-
veni__85 написа:
Последното участие на Левски в групите на ЛЕ е през сезон 2010/20011. Иво Тонев е в Левски от 2011 от тогава Търнава, Сраево, Иртиш и две поредни години без никакво участие в Европа. Много пъти съм писал тук, че този човек ще направи с нас това, което направи с Локо Сф.
Но Тонев "напуска" само фиктивно.
Днес се е изказал и по спортно-техническите въпроси, за какво напускане по-точно става дума, не е ясно.
Re: До цялото останало ръководство на Левски.
абе големи сте, спор няма ...вече се чудя кой от уж грандовете е по-жалкия отбор в България
вече всичко ви е наред с тия оставки ..догодина шампиони ставате с Наско и Любко

вече всичко ви е наред с тия оставки ..догодина шампиони ставате с Наско и Любко

THE G.A.M.E написа:veni__85 написа:
Но Тонев "напуска" само фиктивно.
Днес се е изказал и по спортно-техническите въпроси, за какво напускане по-точно става дума, не е ясно.
Как не е ясно? Напуска мястото председател на УС колкото да не носи пряко отговорност и да не обира недоволството на феновете. Ще си сложи човек да върши работата вместо него и така.
Тонев е собственик
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Стигнахме ли нивото на ЦСКА? Аз мисля, че имаме потенциала да ги задминем и да откраднем шоуто от захарното петле от село микре етрополско 

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!