konvoec написа:Иначе, тоя мач си беше равен отвсякъде, но за съжаление на Черно Море, играчът им сглупи. На 90% от отборите ще дадат такава дузпа, така че какво да говорим. Лично от моя гледна точка, трябва да се спрат тия падания и то в глобалния футбол. Да измислят картон за симулация(анти феър плей), 20 минути вънка, да си почине и после пак. Ако и това не проработи - по-строго наказание. Просто трябва да се изкорени това, защото е отвратително. Дори Роналдо, дето стана само жилки и мускул, как го пипнеш пада и се превива.... Мерси... Отвратен съм! Не казвам само за ситуацията днес, ми по принцип. Един истински играч би се задържал на крака и би довършил атаката, защото знае, че ще вкара, но както и да е...
Педро е една(айде без расизъм).... ще си замълча какво е точно, вие всички знаете и да, такъв е! Супер нагъл и бездарен. Дори малкото добри качества, които може да използва, той ги пренебрегва, за да си финтира. Губи топката и после не се връща. Жена ми научи нови псувни, а аз самият не съм очаквал, че мога да изрека чак такива неща. Явно под напрежение мозъкът на човек работи на по-сериозни обороти..... Мислех, че по-лаком от Гари не може да има, но съм сгрешил.
Той и Сърмов ще бъдат първите махнати от Херо или просто първият ще започне да подава. А Гонзо тотално скапа нещата отвсякъде. Видя се, че има 2-3 юноши, които не са по-слаби от сегашните на постовете, не ги пуска. Освободи Радослав Димитров, който освен, че се спъна в топката 2-3 пъти в мача с Берое, във всички други игра супер прилично и щеше да свърши работа. Сега само Крумов остана и той е мега слаб, както и по принцип, де. Борбен е, но слаб. За Домовчийски просто не знам и какво да кажа. Имам чувството, че ако вляза, с това темпо на мачовете, ще издържа повече от него, ЧЕСТНО! И това бил професионален футболист.... Иначе, не че са толкова слаби, не са по-слаби от на първенеца играчите, обаче имаме някои линии, където направо се дъним. На всичкото отгоре ми пускат Бедоя като крило, като се видя, че е много по-добре в центъра, плюс, че пасовете му по земя и извеждащите са на доста добро ниво, но защо да не го забием на фланга?!
На вратата да застане нормален вратар(този да го пратят 2 месеца да тренира изритвания с крак, защото явно му е трудно, е тука децата в градинката може да го научат), в защита да се намери алтернатива на Крумов, може Ради Димитров да го върне Гонзо, като каже, че си е взел поуките и е мъжко момче. В центъра просто трябва да махнат тази дърта кранта - Сърмов. Вчера даже му беше от добрите мачове.......... А за Гаджев какво да кажем.. Ако стоим на това дередже, ще ревете за Гаджев, ще цъкате с език и ще казвате "еййй, верно в некой мачове се губеше, ама си беше играч, а сега тия..." и да, много хората ще го казват това. Ако се махнат определени некадърници и се заменят дори с юноши, ако всеки играч си играе на позицията, тоя отбор няма да го познаете. Не, че ще бъде някакъв супер отбор, не, но играта ще е съвсем различна. За съжаление не вярвам да има някой смел и умен ход, за да не им разрушат психиката на горките играчи .......
Всичко това може да стане ако изритат Гонзо. Това е неговата концепция за различен Левски.