Cayman написа:Аз се чудя с кой акъл го връщат Попадийн в отбора,Бистрица с него изпаднаха от Б група и там беше един от най-слабите.
Ама те връщат ли го?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Cayman написа:Аз се чудя с кой акъл го връщат Попадийн в отбора,Бистрица с него изпаднаха от Б група и там беше един от най-слабите.
Ръководството на Левски се раздели по взаимно съгласие с юношата на клуба Христо Попадийн. Георги Иванов-Гонзо се срещна с агентите на играча Емил Данчев и Петър Миладинов, както и с младока, за да приключат официално договора на бранителя.
tevez написа:Ръководството на Левски се раздели по взаимно съгласие с юношата на клуба Христо Попадийн. Георги Иванов-Гонзо се срещна с агентите на играча Емил Данчев и Петър Миладинов, както и с младока, за да приключат официално договора на бранителя.
zlatan написа:Тук е момента да попитам,някой знае ли момчетата,които се подвизават като
централни бранители в U-19 и U-17ще съм много благодарен да чуя мнения за евентуални такива.
Avanti_Ragazzi написа:Момчета настройте се психически и знайте, че в клубът няма пари! И ше се разчита на свободни агенти от България и юноши! Не чакайте успехи, титли или купи защото от сега ви казвам няма да има! Новият сезон едва ли ще е по-добър от последният спрямо резултати! Но поне ше играем без чужденци и некаърници които взимат много пари, а само с българи и наши юноши! Като се надяваме след година, две да се повтори историята от 82 година с 8-те юноши и 2005, където единият път с юноши и другият път почти без пари и много малко чужденци бяха изградени едни от най-великите отбори на Левски! Дано тези млади момчета разберат какъв шанс ще им се даде сега и се развият както трябва и както е било преди години в Левски!
blue avalanche написа:Добрите новини валят една след друга!
tevez написа:Според запознати футболистът, който има и украински корени, не е пожелал да изслуша финансовите параметри по своя договор
Това говори, че наложеният от Елин Топузаков флангови нападател има огромно желание да пробие в родния си клуб.
Eто това е!
metodito написа:Levski4Ever написа:Сега остава да разкараме Старокин и да вземем двама качествени халфа, крило и защитник. След това просто трябва да се гради отбор без да се ядосваме за щяло и нещяло.
След напускането на португалското менте и Дъстли, защитниците станаха трима. След контузии идват Велев и Огнянов - единия отзад, другия за напред, ако Владо се махне полузащитниците верно двама стават, като аз не знам защо не изтеглят Борко малко напред. Силно се надявам Гонзо да не бута Стивън, Мисяк и малките и даже да добави някой, но да ви кажа честно не го вярвам. При предишния си престой Гонзо не показа, че би рискувал с малчуганите ни, което не ми харесва. Те са сърцето на този клуб или поне някои от тях един ден ще са. Да не се получава така, както с Владо. Дали щеше някой да го види, ако не са го били набелязали в ПАО? Много съм доволен от привличането на Лъчо. Супер работливо момче. Ако някой е забравил, да си спомни мача с Виляреал в Испания да речем. Блажевич трябва да остане, привличаме двама класни защитници от класата на Рабех/Рисп и сме тип-топ. Много очаквам между другото от Огнянов. Нямаше късмет това момче...
Но! особено е важно треньорът кой ще е? Ако е Гонзо, по-добре да забравим. Две дини под една мишница не се носят. Това със "сър"-а и англ. тип мениджър... глупости! Та те имат армия! от висококачествени помощници.
Дани като шеф в школата звучи много добре при определени условия. Да не се бърка в работата на подопечните си, а да следи да не стават мизерии, бягства на футболисти и уредкания на деца и да е лицето на "Левски". С името си и работата на терена си той се е доказал като куче, което захапе ли не пуска. Точно такъв трябва в един батак.
blue avalanche написа:tevez написа:Ръководството на Левски се раздели по взаимно съгласие с юношата на клуба Христо Попадийн. Георги Иванов-Гонзо се срещна с агентите на играча Емил Данчев и Петър Миладинов, както и с младока, за да приключат официално договора на бранителя.
Гонзо,откакто се е върнал,няма "празно"!!!Само силни ходове!
milen.hristov написа:blue avalanche написа:tevez написа:Ръководството на Левски се раздели по взаимно съгласие с юношата на клуба Христо Попадийн. Георги Иванов-Гонзо се срещна с агентите на играча Емил Данчев и Петър Миладинов, както и с младока, за да приключат официално договора на бранителя.
Гонзо,откакто се е върнал,няма "празно"!!!Само силни ходове!
Действително до момента Гонзо няма грешка
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта