Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Teo » 10 сеп 2015 00:08

Tommi написа:
Teo написа:
Бат Томи, кажи на кой позиции имате по-добри състезатели.. чакам да чуя!

От 1 до 11.

О да...

Стоян е 10 класи над Йорго

Кикарин, Бранеков, Чорбаджийски, Грънчов ----> вашата защита!

Само в средата на терена може да кажем, че имате по-добро!

@ В нападение ви смазваме..

@ Нз къде сте тръгнали... мача ако е на Армията 3-4 на 0 няма да бъде изненада!
Последна промяна от Teo на 10 сеп 2015 00:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 10 сеп 2015 00:09

Teo написа:

Не се изхвърляй толкова! Това като един приятел, който ми обясняваше как Галчев е израснал адски много като футболист и Петев трябва да го повика в националния! Провел е страхотна подготовка с отбора, сега е много бърз, давал супер пасове и контролирал халфовата линия. И това ми го разправя мой много близък, който го имах за сериозен човек :lol: Пак ще кажа, нормално е хора като Галчев и Бранеков, който имат дори мачове в Европа, да се представят най-силно за ЦСКА и да мачкат съперника. Най-малкото са се понаучили какво да правят, а в същото време в миналия кръг за Купата играете срещу пожарникари, полицаи, джудисти и не знам си какви. Кметът е тренер на отбора, а специално за мача са купили две нови топки. И като почнете да се пренасате как играят 14-15 годишни момчета, че чак зле ми става. Моето мнение е, че за тези деца е по-полезно да си играят в техните гарнитури. Най-малкото е опасно за тях самите! По-добре да играят с връстници, поне ще има кой да ги гони, да им противодейства, ще се развиват и те самите. Елитната юношеска група е по-добра (най-малкото тактически) от някви аматьори. Излиза едно момче на 15 години, пуска топката покрай дебелака от отбора Х и тоя го спъва, щото няма как да го спре и айде контузия. Да не говорим, че един такъв ще хване да му стъпи на крака без да иска и после млад талант ще му съсипят кариерата. Но това е моето мнение за ситуацията. Всичко това е временно, нека играят децата, но догодина в Б група дори в групата за мача няма да са. Да не говорим, че поне за мен Янев не става и той също е временно решение, ей така, да се научи малко като треньор.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 10 сеп 2015 00:12

Teo написа:
Tommi написа:
Teo написа:

От 1 до 11.

О да...

Стоян 10 класи над Йорго

Кикарин, Бранеков, Чорбаджийски, Грънчов ----> вашата защита!

Само в средата на терена може да кажем, че имате по-добро!

@ В нападение ви смазваме..

@ Нз къде сте тръгнали... мача ако е на Армията 3-4 на 0 няма да бъде изненада!

Абе Тео, ти пиян ли си ?! Стоян е 10 класи над Йорго ?! Стоян, който се отказа от футбола и сега си цъка за удоволствие :lol: Живко Миланов и Минев са минимум 15 класи под Кикарин и Чорбаджийски. :lol: Стика сте се изхвърляли, че не се знае как ще се развият нещата. ;)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 сеп 2015 00:16

TodorT написа:
Teo написа:

Не се изхвърляй толкова! Това като един приятел, който ми обясняваше как Галчев е израснал адски много като футболист и Петев трябва да го повика в националния! Провел е страхотна подготовка с отбора, сега е много бърз, давал супер пасове и контролирал халфовата линия. И това ми го разправя мой много близък, който го имах за сериозен човек :lol: Пак ще кажа, нормално е хора като Галчев и Бранеков, който имат дори мачове в Европа, да се представят най-силно за ЦСКА и да мачкат съперника. Най-малкото са се понаучили какво да правят, а в същото време в миналия кръг за Купата играете срещу пожарникари, полицаи, джудисти и не знам си какви. Кметът е тренер на отбора, а специално за мача са купили две нови топки. И като почнете да се пренасате как играят 14-15 годишни момчета, че чак зле ми става. Моето мнение е, че за тези деца е по-полезно да си играят в техните гарнитури. Най-малкото е опасно за тях самите! По-добре да играят с връстници, поне ще има кой да ги гони, да им противодейства, ще се развиват и те самите. Елитната юношеска група е по-добра (най-малкото тактически) от някви аматьори. Излиза едно момче на 15 години, пуска топката покрай дебелака от отбора Х и тоя го спъва, щото няма как да го спре и айде контузия. Да не говорим, че един такъв ще хване да му стъпи на крака без да иска и после млад талант ще му съсипят кариерата. Но това е моето мнение за ситуацията. Всичко това е временно, нека играят децата, но догодина в Б група дори в групата за мача няма да са. Да не говорим, че поне за мен Янев не става и той също е временно решение, ей така, да се научи малко като треньор.

Тошко, мога ти кажа, че Божидар, Милен, Радой, Павел ще бъдат след време гръбнака на националния отбор!
@ Нз, защо си мислиш, че тия момчета няма да стават като се изкачим по стълбата... Бранеков колкото и странен да е има място в националния отбор! Като цяло това дето изгражда Янев в момента ще бъде едно ново бъдещо ядро на националния отбор! Радой му трябва малко физика само и ще ги прави луди в А групата... времето ще покаже, че съм бил прав!
@ В ЦСКА има много, ама много талант които тепърва ще се изгражда!

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 сеп 2015 00:23

САМО КАТО ЧУЯ, ЧЕ КИКАРИН Е ЗАЩИТНИК И МЕ НАПУШВА ЕДИН СМЯХ... Тоя е шмъркал тая вечер, не му обръщайте внимание.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 10 сеп 2015 00:58

Teo написа:Тошко, мога ти кажа, че Божидар, Милен, Радой, Павел ще бъдат след време гръбнака на националния отбор!
@ Нз, защо си мислиш, че тия момчета няма да стават като се изкачим по стълбата... Бранеков колкото и странен да е има място в националния отбор! Като цяло това дето изгражда Янев в момента ще бъде едно ново бъдещо ядро на националния отбор! Радой му трябва малко физика само и ще ги прави луди в А групата... времето ще покаже, че съм бил прав!
@ В ЦСКА има много, ама много талант които тепърва ще се изгражда!

Честно казано изобщо не ги знам кои са тези момчета, но е рано да ги наричаме гръбнак на нац. отбор. Нека първо заиграят редовно в юношеските нац. отбори и тогава Много таланти не успяха да се развият. Между юношеският и мъжкият футбол има огромна разлика! Това, че един юноша блести за U19 не значи, че ще се справя добре в А група. Смея да твърдя, че съм реалист и много мразя така да се изхвърляме за някакви неща. Сам съм казал много пъти, че Краев не е нищо особено. Вкара два гола на Монтана и вече голямата звезда. Ама момчето му липсва физика, техника и много други неща, които му липсват. Нагледали сме се на млади надежди и сме се наслушали как ще бъдат новите Ст. Петров, М. Петров, Бербатов, Стоичков и не знам си още кой :lol: Видяхме и как големите ни таланти отиват в чужбина и там изпадат в немилост, защото разликата в подготовката (физически, тактически, технически) в България и на запад е на светлинни години. Ако искаш примери- Неделев, Славчев, Тонев, Вутов... сигурно изпускам някого. А защо си мисля, че няма да стават като се изкачите по стълбата ?! Защото вече казах, че разликата е голяма. Тези момчета сега са добри, но срещу по-научени защитници и халфове нямат шанс. Айде в Б група някой да влезе да поиграе, но в А група няма шанс! Още повече, ако заявите амбиции за титли, купи и шефовете (които и да са те) имат сериозни намерения да правят нещо. Ако играят юношите, то битката ще е като при нас. Повече раздаване и по-малко качества. Но не можем да се сърдим на младите, толкова ги учат в школите. Шансът за талантите е да се представят на ниво в младежките нац. отбори, да ги забележат и да се махат рано-рано, че да се научат на футбол. Останат ли тук се превръщат в посредствени футболисти и няма да са в грандовете, а ще ритат в Черно Море, Славия, Локо Пд и т.н. Много добре ме разбираш какво пиша и какво искам да кажа и сам знаеш, че нещата са точно така! На всички ни се иска да играят младите в клубовете, ама .... тц. Не са достатъчно добри, а всички (директори) са по-склонни да се дава шанс на недоказани чужденци.

П.П. Имахте една голяма "звезда" в ЦСКА. Мисля, че игра 45 номер при вас и вкара един гол на Берое от 30 метра в Стара Загора. Бяхте го навикали, че е голяма работа, ама миналият сезон май рита в Хасково или Марек :roll: Не се сещам как се казваше, но и той беше чудо на чудесата, ама го изгонихте и ... никой не го чува вече ;)
П.П. Айде стига толкова сме ви обсъждали, все пак сме във всекидневната на ЛЕВСКИ... ще ме нападнат после, че съм мод и спамя, а иначе правя забележки :lol: :oops:

Потребителски аватар
Nemanja.Vidic91
Контакти:

Мнениеот Nemanja.Vidic91 » 10 сеп 2015 01:27

Teo написа:Кошмара Ви тропа на вратата :idea:

Кошмара вика я се успокои е чорбар ти се надяваи да не се паднете с Левски че освен разгром друго не ви чака аматьорския отбор.

Потребителски аватар
Muller_89
Контакти:

Мнениеот Muller_89 » 10 сеп 2015 01:33

Teo написа:Кошмара Ви тропа на вратата :idea:

Какъв кошмар е розов едно 5-6 гола ще ви разгромим жалкото селско отборче

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 10 сеп 2015 01:57

Тео обаче е забавен,признавам му го. :lol: Дано не повтаря тая трева повече,че явно след нея Преслав му изглежда като Меси,а Янев като Гуардиола . :mrgreen:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 сеп 2015 09:31

Кубан ще плаща заплатата на Гаджев в следващите 3 месеца ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”