Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 28 юли 2020 11:39

ivo55 написа:Солаков е бил самозабравил се мръсно син пияница. Добре че не е обичал високите скорости и конфискуваните от копоите му спортни коли, че щеше сам да се приключи.

И на тебе ли баща ти ти го каза това?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 28 юли 2020 12:04

Не, "президента" ми го каза, малко преди да влезе лично да се моли на мръсния пияница да му уреди безплатна спортна кола. Пак беше силно напарфюмиран, напудрен и с маркови западни дрехи, каквито обикновените хора нямаше откъде да си купят. Малко след като се сдоби с мечтаното го спряха на Драган Цанков в София да фучи със 160 км. в час. Опитваше се да убие някого.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 юли 2020 12:07

Момчета, пазете Горанката, че от ЛГБТ клуба му звъннали да се събират... :lol: :lol: :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 28 юли 2020 12:29

delqnski47 написа:Момчета, пазете Горанката, че от ЛГБТ клуба му звъннали да се събират... :lol: :lol: :mrgreen:

Цецо Числото може да го е предвидил да го отменя през петък в близкото бъдеще, че както вървят нещата, скоро бат Васко ще акостира на бяла яхта от Дубай и тогава..... дупе да му е яко! :) :) :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 юли 2020 12:35

ivo55 написа:Не, "президента" ми го каза, малко преди да влезе лично да се моли на мръсния пияница да му уреди безплатна спортна кола. Пак беше силно напарфюмиран, напудрен и с маркови западни дрехи, каквито обикновените хора нямаше откъде да си купят. Малко след като се сдоби с мечтаното го спряха на Драган Цанков в София да фучи със 160 км. в час. Опитваше се да убие някого.

Щом ти го е казал лично значи ти е бил приятел, не знаех че и от президентите имаш такива. А да не ти го е казал интимно и на уше, щом толкова силно си усетил парфюма му? Щом го казваш с такава злоба, значи го ревнуваш от мръсния пияница, яд те е да не изгубиш ласките на един президент.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 28 юли 2020 12:48

damyanov1963 написа:
Old_death написа:Дамянов, пак по типично милиционерски маниер извиваш ръцете на историята. Солаков беше изгонен от властта не заради спортните му пристрастия, а заради изцепките му по време на среща във Владивосток, където в нетрезво състояние пред видни функционери отрича ролята на СССР в събитията от 1944-та година. Спортните му пристрастия са използвани като подправка в основното ястие.

Ами той Солаков сигурно не е бил шумкар, а горянин. А казвате, че Левски бил комунистически отбор :)

Това че нещо за тебе е сигурно, не значи че е факт. Във Владивосток Солаков е влязъл във физически сблъсък с Андропов. Да обяснявам ли кой беше той тогава и с каква власт разполагаше КГБ? Има извадени стенограми от въпросното заседание. Решението за отстраняването на Солаков е взето лично от Живков под натиска на КГБ. Това няма нищо общо с налаганите от вас митове за репресии. Пък и не помня Милко Балев или бай Добри Джуров да са прекратявали мач и да са изхвърлили някой отбор от А група. С две думи - репресии. Знаеш ли защо феновете на Миньор не могат да ви дишат? Защото докато гадните комунисти ви репресираха, изхвърлиха Миньор от А група заради вас.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 28 юли 2020 12:52

peliforewer написа:Първо на погребението на Гунди се каза че са били 100хиляди, сега един колега е сигурен че са били няколкостотин хиляди, да ги пишем 1млн.и да приключваме,дано да отчетем че някой е бил там и заради Котков.Има едно интервю на Стоичков преди края на споменатата анкета, на въпроса кой би посочил на първо място Ицо казва...аз не го помня Аспарухов, но баща ми казва че е бил голям футболист и спортмен и ако беше жив сега щеше да посочи Христо Стоичков за номер 1,тъй като не е между живите аз го поставям начело...край на цитата.

И малко след това се отрече от родителите си :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 юли 2020 13:10

Old_death написа:
damyanov1963 написа:
Old_death написа:Дамянов, пак по типично милиционерски маниер извиваш ръцете на историята. Солаков беше изгонен от властта не заради спортните му пристрастия, а заради изцепките му по време на среща във Владивосток, където в нетрезво състояние пред видни функционери отрича ролята на СССР в събитията от 1944-та година. Спортните му пристрастия са използвани като подправка в основното ястие.

Ами той Солаков сигурно не е бил шумкар, а горянин. А казвате, че Левски бил комунистически отбор :)

Това че нещо за тебе е сигурно, не значи че е факт. Във Владивосток Солаков е влязъл във физически сблъсък с Андропов. Да обяснявам ли кой беше той тогава и с каква власт разполагаше КГБ? Има извадени стенограми от въпросното заседание. Решението за отстраняването на Солаков е взето лично от Живков под натиска на КГБ. Това няма нищо общо с налаганите от вас митове за репресии. Пък и не помня Милко Балев или бай Добри Джуров да са прекратявали мач и да са изхвърлили някой отбор от А група. С две думи - репресии. Знаеш ли защо феновете на Миньор не могат да ви дишат? Защото докато гадните комунисти ви репресираха, изхвърлиха Миньор от А група заради вас.

Абе ти откъде имаш тия информаций - стенограми, Живков, Андропов, КГБ...
Тогава такива работи нито се пишеха, нито се казваха.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 юли 2020 13:12

LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:Първо на погребението на Гунди се каза че са били 100хиляди, сега един колега е сигурен че са били няколкостотин хиляди, да ги пишем 1млн.и да приключваме,дано да отчетем че някой е бил там и заради Котков.Има едно интервю на Стоичков преди края на споменатата анкета, на въпроса кой би посочил на първо място Ицо казва...аз не го помня Аспарухов, но баща ми казва че е бил голям футболист и спортмен и ако беше жив сега щеше да посочи Христо Стоичков за номер 1,тъй като не е между живите аз го поставям начело...край на цитата.

И малко след това се отрече от родителите си :lol:

В семейни отношения не се меся,знам само че Стоичков ме е карал да намирам начини да гледам мачове на Барселона по сателита,защото още нямаше кабелни тв,радвал ме е с ЦСКА, полудявал съм в добрия смисъл на думата на мачове на Националния отбор. Затова никога няма да кажа обидна или вулгарна дума за него и колегите му от Националния отбор независимо дали са от Левски или други отбори защото помня какво направиха за нас.Сега съм шокиран от нападките срещу Хубчев само защото си иска парите които му се полагат по трудов договор.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 юли 2020 13:13

Old_death написа:
damyanov1963 написа:

Както изхвърлиха Литекс за да стане ЦСКА ли?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”