ivo55 написа:Солаков е бил самозабравил се мръсно син пияница. Добре че не е обичал високите скорости и конфискуваните от копоите му спортни коли, че щеше сам да се приключи.
И на тебе ли баща ти ти го каза това?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ivo55 написа:Солаков е бил самозабравил се мръсно син пияница. Добре че не е обичал високите скорости и конфискуваните от копоите му спортни коли, че щеше сам да се приключи.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
delqnski47 написа:Момчета, пазете Горанката, че от ЛГБТ клуба му звъннали да се събират...![]()
![]()
ivo55 написа:Не, "президента" ми го каза, малко преди да влезе лично да се моли на мръсния пияница да му уреди безплатна спортна кола. Пак беше силно напарфюмиран, напудрен и с маркови западни дрехи, каквито обикновените хора нямаше откъде да си купят. Малко след като се сдоби с мечтаното го спряха на Драган Цанков в София да фучи със 160 км. в час. Опитваше се да убие някого.
damyanov1963 написа:Old_death написа:Дамянов, пак по типично милиционерски маниер извиваш ръцете на историята. Солаков беше изгонен от властта не заради спортните му пристрастия, а заради изцепките му по време на среща във Владивосток, където в нетрезво състояние пред видни функционери отрича ролята на СССР в събитията от 1944-та година. Спортните му пристрастия са използвани като подправка в основното ястие.
Ами той Солаков сигурно не е бил шумкар, а горянин. А казвате, че Левски бил комунистически отбор
peliforewer написа:Първо на погребението на Гунди се каза че са били 100хиляди, сега един колега е сигурен че са били няколкостотин хиляди, да ги пишем 1млн.и да приключваме,дано да отчетем че някой е бил там и заради Котков.Има едно интервю на Стоичков преди края на споменатата анкета, на въпроса кой би посочил на първо място Ицо казва...аз не го помня Аспарухов, но баща ми казва че е бил голям футболист и спортмен и ако беше жив сега щеше да посочи Христо Стоичков за номер 1,тъй като не е между живите аз го поставям начело...край на цитата.
Old_death написа:damyanov1963 написа:Old_death написа:Дамянов, пак по типично милиционерски маниер извиваш ръцете на историята. Солаков беше изгонен от властта не заради спортните му пристрастия, а заради изцепките му по време на среща във Владивосток, където в нетрезво състояние пред видни функционери отрича ролята на СССР в събитията от 1944-та година. Спортните му пристрастия са използвани като подправка в основното ястие.
Ами той Солаков сигурно не е бил шумкар, а горянин. А казвате, че Левски бил комунистически отбор
Това че нещо за тебе е сигурно, не значи че е факт. Във Владивосток Солаков е влязъл във физически сблъсък с Андропов. Да обяснявам ли кой беше той тогава и с каква власт разполагаше КГБ? Има извадени стенограми от въпросното заседание. Решението за отстраняването на Солаков е взето лично от Живков под натиска на КГБ. Това няма нищо общо с налаганите от вас митове за репресии. Пък и не помня Милко Балев или бай Добри Джуров да са прекратявали мач и да са изхвърлили някой отбор от А група. С две думи - репресии. Знаеш ли защо феновете на Миньор не могат да ви дишат? Защото докато гадните комунисти ви репресираха, изхвърлиха Миньор от А група заради вас.
LoveAndPeace написа:peliforewer написа:Първо на погребението на Гунди се каза че са били 100хиляди, сега един колега е сигурен че са били няколкостотин хиляди, да ги пишем 1млн.и да приключваме,дано да отчетем че някой е бил там и заради Котков.Има едно интервю на Стоичков преди края на споменатата анкета, на въпроса кой би посочил на първо място Ицо казва...аз не го помня Аспарухов, но баща ми казва че е бил голям футболист и спортмен и ако беше жив сега щеше да посочи Христо Стоичков за номер 1,тъй като не е между живите аз го поставям начело...край на цитата.
И малко след това се отрече от родителите си
Old_death написа:damyanov1963 написа:Old_death написа:Дамянов, пак по типично милиционерски маниер извиваш ръцете на историята. Солаков беше изгонен от властта не заради спортните му пристрастия, а заради изцепките му по време на среща във Владивосток, където в нетрезво състояние пред видни функционери отрича ролята на СССР в събитията от 1944-та година. Спортните му пристрастия са използвани като подправка в основното ястие.
Това че нещо за тебе е сигурно, не значи че е факт. Във Владивосток Солаков е влязъл във физически сблъсък с Андропов. Да обяснявам ли кой беше той тогава и с каква власт разполагаше КГБ? Има извадени стенограми от въпросното заседание. Решението за отстраняването на Солаков е взето лично от Живков под натиска на КГБ. Това няма нищо общо с налаганите от вас митове за репресии. Пък и не помня Милко Балев или бай Добри Джуров да са прекратявали мач и да са изхвърлили някой отбор от А група. С две думи - репресии. Знаеш ли защо феновете на Миньор не могат да ви дишат? Защото докато гадните комунисти ви репресираха, изхвърлиха Миньор от А група заради вас.
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, helic, tmanolov и 25 госта