Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Боби Цонев е със съмнения за скъсани връзки.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
diplomat написа:Eminem написа:blue avalanche написа:Трябва да се приложи холандската система.НИКАКВИ гостуващи агитки и фенове!
Защо да се ощетяват нормалните фенове ? Не е ли по-добре да започнат да наказват хулиганите ?
Само от бой и ебане разбират тия отрепки. Нали повечето са големи нацита, да ги пуснат в любимите им лагери и да чукат камъните 14 часа, като са толкова агресивни. Да еба и прогнилите утайки, цялата държава с тях трябва да се занимава - бетер циганите станаха!
Не бетер, по-зле са от циганите. Ама както се вижда когато се вземат мерки срещу произвола на циганите, тогава и срещу тия утайки.
modor написа:Боби Цонев е със съмнения за скъсани връзки.
Миналата година скъса връзки, дано не му се случи за втори път това нещастие.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- delqnski47
- Контакти:
Значи искате да ми кажете,че заради ЕДИН човек е станало цялото тва меле(слава Богу без жертви)
Ебаси деградиралите типове има в тая страна.Заради някъв си там да се сбият 50 човека..
Ебаси деградиралите типове има в тая страна.Заради някъв си там да се сбият 50 човека..
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Значи искате да ми кажете,че заради ЕДИН човек е станало цялото тва меле(слава Богу без жертви)
Да винаги от един човек тръгва едно меле. Всеки сам може да се набута при други и да ги предизвика и да стане боя. И не са се били 50 човека. Така както гледам са няколко които се опитват да се бият. Другите наоколо ги разтървават или само гледат. Деградирали е много силно казано, при положение че е на такъв мач и има големи страсти и от най-малкото тръгва разправията. Лично мога да раздразня и да изкарам извън контрол и най-спокойните ви фенове по време на такъв мач. После ще ги наречеш ли деградирали? Това да провокираш и да предизвикваш не е никак трудно нещо. Когато един гост се държи арогантно проблема е в него, а не в домакина, който му е показал къде се намира. Когато си гост трябва да се държиш уважително.
-
- Контакти:
delqnski47 написа:Значи искате да ми кажете,че заради ЕДИН човек е станало цялото тва меле(слава Богу без жертви)
Значи тоя мухльо с червената тениска дето си търси джапанката ако беше със синя тениска сред червени фенове ,тогава какво щеше да напишеш бе всезнайкоооооооооо?
валкареджио написа:delqnski47 написа:Значи искате да ми кажете,че заради ЕДИН човек е станало цялото тва меле(слава Богу без жертви)
Значи тоя мухльо с червената тениска дето си търси джапанката ако беше със синя тениска сред червени фенове ,тогава какво щеше да напишеш бе всезнайкоооооооооо?
Що така говориш? Щяха да му донесат джапанката, да му измият краката и да му изближат ушите, както е в нормалните страни!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- metodito
- Контакти:
Тоя път съм съгласен с blue - за холандската система. За назидание. Така следващия път, когато се случи такова нещо, "Ми тоя кво прави там?" ще е логичен. Само така може да се избегне насилие. Как го каза Жорж Ганчев: "Ние сме древен, но за сметка на това - много прост народ"... Нали така беше?
Кво гледат, човек? Ми, ако го убият? Или те заради това гледат? Ми ако бяха бастисали лапето? А БФС са идиоти!
..Player, човек, хванеш ли бутилка и да замахнеш с нея, всичко може да се случи. Достатъчно е да падне назад и да се удари в главата. Всичко може да стане. Удари му два-три-пет шамара. Какви са тея бутилки. Един ден ще се случи мизерията. Тогава няма да има виновни. И аз съм съгласен с Томислав Русев. Поне нещо трябваше да има от страна на клуба. А пък декларацията на НКП... Каква е връзката с мача на червените с евреите с този?
или само гледат
Кво гледат, човек? Ми, ако го убият? Или те заради това гледат? Ми ако бяха бастисали лапето? А БФС са идиоти!
..Player, човек, хванеш ли бутилка и да замахнеш с нея, всичко може да се случи. Достатъчно е да падне назад и да се удари в главата. Всичко може да стане. Удари му два-три-пет шамара. Какви са тея бутилки. Един ден ще се случи мизерията. Тогава няма да има виновни. И аз съм съгласен с Томислав Русев. Поне нещо трябваше да има от страна на клуба. А пък декларацията на НКП... Каква е връзката с мача на червените с евреите с този?
- metodito
- Контакти:
modor написа:Боби Цонев е със съмнения за скъсани връзки.
Е, това не е истина! Лекарският екип на "Левски" кво правят? Миналата година Владо колко време беше контузен, Пламен игра контузен колко време. Белаид, Александров. Бедоя не могат да го съберат. Де Ноойер...Тва, ако т.нар. собственици пестят за медикаменти, въобще няма да се учудя. Кво става в тоя клуб въобще. Не е нормално да падат като круши. Каква подготовка са провели тея? Лежали са три месеца с бира пред телевизора ли?
Връщането на гаджев е поредното срамно петно. Никой ли няма чест и достойнство в този клуб ? Гонзо отдавна доказа, че ги няма. Левски футболен клуб ли е или пансион ? Или е благотворителна организация ? Не може да си намери отбор и дай да го спасяваме. Защо ? Каква полза има Левски от това ? Ще му плаща заплата до края на годината и след това тоя ще се изниже. И тъй като гаджев си търси отбор, със сигурност ще е титуляр, а НЕ го заслужава. Нито показва качества, нито желание. Нали си тръгваше бе, пу...? Сега някой, който НЕ заслужава ще е забит на пейката заради тоя.
тоя гаджев трябва да бъде освиркван на всеки мач, а Гонзо отново доказа, че е сериен лъжец. Нали нямаше да позволи на футболистите да разиграват клуба ? Нали бе, Гонзо, забрави ли какво беше казал ? А ? Много избирателна памет имаш.
тоя гаджев трябва да бъде освиркван на всеки мач, а Гонзо отново доказа, че е сериен лъжец. Нали нямаше да позволи на футболистите да разиграват клуба ? Нали бе, Гонзо, забрави ли какво беше казал ? А ? Много избирателна памет имаш.