Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот korteneca » 08 сеп 2015 14:56

BRF написа:Да удариш с бутилка човек от три метра си е опит за убийство!Всичко друго мога да го разбера,но това.....

Не знам дали е опит за убийство, но със сигурност е вандалска проява. Сега, ако ми обясниш какво търсят две от "децата" на ЦСКА при феновете на Левски? И защо в декларацията ви подкрепяте това, че цесекарчето е скочило на бой срещу 10-15 човека, но осъждате, че са го набили?
Какво се очаква от тези хора? Да стоят и той да ги бие ли? 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 08 сеп 2015 15:14

BRF написа:
Player написа:Декларация на НКП:
"Искахте ли съд, след като счупихте "синьото" БФС? Искахте ли съд преди дни, когато над 50 маскирани и въоръжени с тръби и боксове минаха край ларгото в търсене на саморазправа и вилняха в центъра на София? Искахте ли съд, след като вашите утайки (добре е да гледате себе си, когато използвате подобни определения) гониха, замеряха с бутилки и ритаха играчи на противников отбор по време на КОНТРОЛЕН мач?
Вчера родителите на играчите в червено се държаха нагло и провокативно в продължение на много време. Подскачаха и нахалстваха при всеки тъч. Какъв родител трябва да си, за излагаш детето си на риск при положение, че ти е напомнено, че не си у вас. Ако очаквате, че ще си веете байрака на "Герена" и че в замяна ще получите дребни сладки и кафе, значи сте доста глупави.
НКП не провокира и не толерира насилие, но вчерашният инцидент е плод на неадекватното поведение на шепа хора, които очевидно бяха забравили къде се намират. Уважаеми бивши колеги, когато отразявате подобни неща го правете обективно и анализирайте причините, а не пишете само за последиците. Царе на демагогията - цска това си ти", са точните думи на декларацията на НКП."

Поздравявам НКП за тази декларация. Всичко е казано точно и както си трябва. Само ми е любопитно дали някои е направил забележка на червените провокатори, да намалят малко тона и се държат по прилично, преди да станат простотиите. Все пак не са си у дома, нито пък по села и паланки, където явно им е най-добре и са най-щастливи.

Да удариш с бутилка човек от три метра си е опит за убийство!Всичко друго мога да го разбера,но това.....

Каква бутилка? Колко е била тежка? Дай малко информация след като се правиш на голям съдник.
Нещо осъдително за едни червени фенове хванати в Младост миналата година с хладни оръжия преди мача през октомври може ли да кажеш. Да отиваш на мач с мечове не е ли опит за убийство по твоята логика. Да нападаш дядо с внучета не е ли опит за убийство след като е възрастен и не се знае дали от най-малкото няма да последва нещо фатално. И изобщо поне едни свестен чорбар няма ли на този свят който да упрекне въпросните червени провокатори, че имат огромна вина за станалото? Или като набиете дядо сте голямата работа и големи побойници, а като си изядете изпросен пердах, искате съд и изкарвате другите убийци а вие сте мирни и културни. Това поне разбираш ли го или животинския ти мозък няма нужния капацитет?

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 08 сеп 2015 15:40

Значи - бях на този мач и станах свидетел на всичко което се случи. Истината е, че при ситуацията в която бяха показани червени картони на състезатели от двата отбора, един от феновете на ЦСКА(някой твърдат, че е бил капитана на отбора им изгонен с червен картон по рано в мача) скочи и започна бурно да протестира срещу съдията. Беше му казано от фенове на Левски да си седне на мястото, но вместо това той започна да се прави на отворен и да псува тези които му направиха забележката. Малко неадекватно поведение, при полижение, че си заобиколен от многобройни фенове на противника. Това е все едно аз да отида на следващия мач на ЦСКА в сектор Г и да започна да ги псувам и да очаквам, че ще си тръгна от там невредим. Не оправдавам побойниците, но това си беше абсолютно изпросен бой. След като вече стана мелето играча на ЦСКА който беше ударен с бутилка по главата се намираше на трибуната сред феновете и се опитване да предпазва своите хора от гнева на сините фенове. Когато се буташ между шамарите, трябва да си наясно, че и ти може да отнесеш някой от тях.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 сеп 2015 15:48

korteneca написа:
BRF написа:Да удариш с бутилка човек от три метра си е опит за убийство!Всичко друго мога да го разбера,но това.....

Не знам дали е опит за убийство, но със сигурност е вандалска проява. Сега, ако ми обясниш какво търсят две от "децата" на ЦСКА при феновете на Левски? И защо в декларацията ви подкрепяте това, че цесекарчето е скочило на бой срещу 10-15 човека, но осъждате, че са го набили?
Какво се очаква от тези хора? Да стоят и той да ги бие ли? 8-)

Гледах клипчето и от там си вадя изводите!Защо е започнало това пререкание прераснало в бой,не знам!Видях ,че това момче отиде да защитава някой,вашите си бяха достатъчно за да им зашлевят няколко шамара!Защо трябваше с бутилка в главата,това не мога да си обясня!Както казах,всичко друго го разбирам!А ,другото момче скочи защото биеха онзи човек(баща ли му беше не знам)!Каквото и да говорите си беше мъжкарска неговата постъпка!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 08 сеп 2015 15:49

plamenst7 написа:Значи - бях на този мач и станах свидетел на всичко което се случи. Истината е, че при ситуацията в която бяха показани червени картони на състезатели от двата отбора, един от феновете на ЦСКА(някой твърдат, че е бил капитана на отбора им изгонен с червен картон по рано в мача) скочи и започна бурно да протестира срещу съдията. Беше му казано от фенове на Левски да си седне на мястото, но вместо това той започна да се прави на отворен и да псува тези които му направиха забележката. Малко неадекватно поведение, при полижение, че си заобиколен от многобройни фенове на противника. Това е все едно аз да отида на следващия мач на ЦСКА в сектор Г и да започна да ги псувам и да очаквам, че ще си тръгна от там невредим. Не оправдавам побойниците, но това си беше абсолютно изпросен бой. След като вече стана мелето играча на ЦСКА който беше ударен с бутилка по главата се намираше на трибуната сред феновете и се опитване да предпазва своите хора от гнева на сините фенове. Когато се буташ между шамарите, трябва да си наясно, че и ти може да отнесеш някой от тях.

Като виждам какво казвам, разбирам, че чорбарите са станали по цигани от циганите. Правят се на голямата работа, а като си получат заслуженото започват да се правят на жерви, да реват и да искат съд и права. Надявам се да се вземат мерки и повече да не ги допускат там. Че да не ме карат да идвам на детски мач и лично да не ги допускам.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 сеп 2015 15:53

Трябва да се приложи холандската система.НИКАКВИ гостуващи агитки и фенове!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 сеп 2015 15:55

Player написа:
Каква бутилка? Колко е била тежка? Дай малко информация след като се правиш на голям съдник.
Нещо осъдително за едни червени фенове хванати в Младост миналата година с хладни оръжия преди мача през октомври може ли да кажеш. Да отиваш на мач с мечове не е ли опит за убийство по твоята логика. Да нападаш дядо с внучета не е ли опит за убийство след като е възрастен и не се знае дали от най-малкото няма да последва нещо фатално. И изобщо поне едни свестен чорбар няма ли на този свят който да упрекне въпросните червени провокатори, че имат огромна вина за станалото? Или като набиете дядо сте голямата работа и големи побойници, а като си изядете изпросен пердах, искате съд и изкарвате другите убийци а вие сте мирни и културни. Това поне разбираш ли го или животинския ти мозък няма нужния капацитет?

Има снимка на момчето където се виждат последствията от удара!Малкият ми син играе футбол(на 5 годинки е) за мое щастие,но вчера си представих как може да му се случи на него!Вярно е,че подобни неща могат да станат и на улицата!Нужно е този който е хвърлил бутилката да му се потърси съдебна отговорност!Не знам как не го разбираш това!Даже няма нищо общо с ЦСКА и Левски,това си е опит за убийство!
Разбира се,че е отвратително това да ходиш на мач с мачете,даже трябва да има последствия от страна на полиция!Няма нормален човек,който да ходи въоръжен така на мач!Това за дядото се разбра ,че е карал децата да просят,по моите разбирания си е заслужил боя независимо кой го е извършил!
п.п.Запазвам добрия тон въпреки откровените ти обиди и да кажа,че говоря от свое име!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 08 сеп 2015 16:09

BRF написа:
Player написа:

Има снимка на момчето където се виждат последствията от удара!Малкият ми син играе футбол(на 5 годинки е) за мое щастие,но вчера си представих как може да му се случи на него!Вярно е,че подобни неща могат да станат и на улицата!Нужно е този който е хвърлил бутилката да му се потърси съдебна отговорност!Не знам как не го разбираш това!Даже няма нищо общо с ЦСКА и Левски,това си е опит за убийство!
Разбира се,че е отвратително това да ходиш на мач с мачете,даже трябва да има последствия от страна на полиция!Няма нормален човек,който да ходи въоръжен така на мач!Това за дядото се разбра ,че е карал децата да просят,по моите разбирания си е заслужил боя независимо кой го е извършил!
п.п.Запазвам добрия тон въпреки откровените ти обиди и да кажа,че говоря от свое име!

Първо тези деца са почти мъже. Ставаш на 18 и си пълнолетен, а не дете.Не слагай за пример 5 годишни. Никой не е тръгнал да бие гостуващия отбор, а стана обратното, футболистите се набутаха в мелето. Няма работа там футболист. Какво ще стане ако някога играят Левски и ЦСКА и някой футболист от Левски отиде в сектор Г? Най-малкото ще бъде замерван с вода и какво правим? Да искаме служебна победа, да искаме съд и какво ли още не. Когато някой отива да се бие или да се време между шамарите, няма никакво право да се оплаква после. А още по-малко е мъжко да се хващаш за удареното и да ревеш все едно Кличко те е ударил.
Аз не съм те обидил, след като сами се пишете енимълс и се хвалите с това нали? Като се наричате животни и аз ще ви наричам така. И в тази държава има закони и служби които да се занимават с просяци, ако са такива и какво е редно да получат в дадени случаи, а не шепа келеши да раздават правосъдие. Щом не осъждаш биячите на дядото, съм абсолютно прав, че няма как да разбереш нещо смислено и човешко. Явно само животинското ви е в природата.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 сеп 2015 16:26

Player написа:
BRF написа:
Player написа:

Първо тези деца са почти мъже. Ставаш на 18 и си пълнолетен, а не дете.Не слагай за пример 5 годишни. Никой не е тръгнал да бие гостуващия отбор, а стана обратното, футболистите се набутаха в мелето. Няма работа там футболист. Какво ще стане ако някога играят Левски и ЦСКА и някой футболист от Левски отиде в сектор Г? Най-малкото ще бъде замерван с вода и какво правим? Да искаме служебна победа, да искаме съд и какво ли още не. Когато някой отива да се бие или да се време между шамарите, няма никакво право да се оплаква после. А още по-малко е мъжко да се хващаш за удареното и да ревеш все едно Кличко те е ударил.
Аз не съм те обидил, след като сами се пишете енимълс и се хвалите с това нали? Като се наричате животни и аз ще ви наричам така. И в тази държава има закони и служби които да се занимават с просяци, ако са такива и какво е редно да получат в дадени случаи, а не шепа келеши да раздават правосъдие. Щом не осъждаш биячите на дядото, съм абсолютно прав, че няма как да разбереш нещо смислено и човешко. Явно само животинското ви е в природата.

Не знам аз какво не мога да разбера,но ти не можеш да разбереш нещо елементарно!Ще ти го напиша пак дано го разбереш!Аз си изказвам собствено мнение,но явно ти не го разбираш!Това,че слагаш няколко стотин хиляди хора под общ знаменател,показва твоя умствен капацитет,не моя!Още в първия си пост пишеш за животинския ми умствен капацитет!Ако имаш някакъв проблем с хората от Анималс,решавай си го с тях,не тук в някакъв форум да се зъбиш!
Съгласен съм та се счупи главата на всеки,който се гаври с деца!Може би нямаш такива и затова ти е трудно да го разбереш!Ясен си ми,че пречупваш всичко на фенска основа и това ти е водещото в преценката!
В крайна сметка щом смяташ,че е нормално да удариш човек с бутилка от 3 метра и то не за да се защитиш,а за да го утрепеш,ОК!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 сеп 2015 16:31

plamenst7 написа:Значи - бях на този мач и станах свидетел на всичко което се случи. Истината е, че при ситуацията в която бяха показани червени картони на състезатели от двата отбора, един от феновете на ЦСКА(някой твърдат, че е бил капитана на отбора им изгонен с червен картон по рано в мача) скочи и започна бурно да протестира срещу съдията. Беше му казано от фенове на Левски да си седне на мястото, но вместо това той започна да се прави на отворен и да псува тези които му направиха забележката. Малко неадекватно поведение, при полижение, че си заобиколен от многобройни фенове на противника. Това е все едно аз да отида на следващия мач на ЦСКА в сектор Г и да започна да ги псувам и да очаквам, че ще си тръгна от там невредим. Не оправдавам побойниците, но това си беше абсолютно изпросен бой. След като вече стана мелето играча на ЦСКА който беше ударен с бутилка по главата се намираше на трибуната сред феновете и се опитване да предпазва своите хора от гнева на сините фенове. Когато се буташ между шамарите, трябва да си наясно, че и ти може да отнесеш някой от тях.

Всичко това,което си написал звучи логично и предполагам,че е вярно!Само това с бутилката не разбирам,освен че е страхлива постъпка!При такава разлика в бройката можеше да си ги поступате и готово!

Върни се в “Левски”