Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Току що гледах мача Румъния U21- България U21. Прилично представяне на футболистите от Левски. Орачев не бе лишен от желание и стръв за игра, но само с това не става. Трябват и качества. Поне такива, каквито имат близнаците. Но те го дават по- лежерно. Имам чувството, че смятаха, че румънците сами ще се бият. Мислене което се формира в клуба. Боби е титуляр при СС, но Ради определено е по- талантлив и по- можещ. Подобно мнение беше изказано от редица западни футболни специалисти още миналата година след европейските мачове на отбора. Явно СС има друго виждане. Освен ако не се съобразява с началника. Но над всички беше едно момче, което коментаторът непрекъснато хвалеше. Обясняваше на зрителите как 15-16 годишен пробил в първия отбор на Левски София, как бил привлечен в Примаверата, където имало млади таланти от цял свят и т.н. Ако до скоро се колебаех, подведен от злонамерните писания на някои драскачи, че не навреме е продаден и че му е рано да играе на Запад, след този мач всичките ми съмнения отпаднаха. Антонио Вутов беше с класа над всички футболисти на терена. Когато след едно безразсъдно влизане в глезените му беше сменен, румънската публика му ръкопляскаше.
- blue avalanche
- Контакти:
Мистри написа:Може да може човека, може да иска, но какъв стил с тези играчи?
А!Ей за тва говорим!!!

- metodito
- Контакти:
Мистри написа:
Може ли наистина някой да ми обясни стилът, който налага Стоев?
Може да може човека, може да иска, но какъв стил с тези играчи?
Нищо им няма на играчите. Ръководството си е само виновно. А Георги да се спре с приказките, защото и тези играчи няма да имаме. Няма да се учудя, ако Аниете е искал да се върне, но не са му позволили. Прочетете интервюто на Кокалеску в Тъпспирт.
Гонзо постоянно им вкарва гипс на футболистите. Не знам как е в съблекалнята, но той откакто е дошъл ги обижда в интервюта. Смачква им самочувствието. Стоев и той. Крило, та крило. Ми ще играеш със схема без крило. Когато Илиан дойде например се опита да промени тактиката на 4-4-2. Ако не бяха тромавите Генков и Макриев можеше да се получи.
И в някои мачове се получаваше. Нали не сте забравили как Гонзо плюеше и по селекцията на Ясен, когато нещата зациклиха? Ами атаката му към Тасевски? Че нищо чудно именно Георги да го е натирил, а не публиката от А, която го хранеше. Ами как ги хранеше и при Кратко. Същите тези играчи, които при Кратко бяха стигнали - кое шесто ли, 8-мо ли място, после с Ясен играха с успех ЛЕ, Герена беше отново крепост (изключая знаете с кого мача). Та така... А, помня и още един дето обиждаше играчите - наричаше ги джуджета и не знам какви си - Георги Тодоров - той па беше Ален Делон и Моу в едно. И Костов смърдеше от играчите, а имаше Арш и Цветков.
Единственото в този клуб, което е константа са неговите ФЕНОВЕ!
http://topsport.ibox.bg/news/id_417744407Левски прибра сериозна сума в клубната си каса, като средствата дойдоха от най-сериозния и постоянен спонсор в историята на клуба - феновете.
Станалата прословута маркетингова и мърчандайзингова стратегия на "сините" най-сетне заработи. Само за един месец на "Герена" са влезли малко над 60 хиляди лева. Приходите са само и единствено от фен артикули, които "сините" привържениците са си закупили. В клуба са доволни от интереса към новите продукти, които произведоха и пуснаха в продажба.
Очаквано най-много са приходите от продадените нови фланелки на отбора. Екипите са на цена от 65 лева и в електронния магазин на "сините" първата партида от тях бе продадена за точно три дни. От "Герена" признаха, че не са очаквали толкова сериозни продажби и затова им се е наложило да поръчват допълнителни фланелки.
"Интересът е голям, явно на хората новата серия екипи им харесва и продажбите са много сериозни. Постъпленията от билети също са сериозни и призоваваме феновете да продължават да подкрепят отбора. Колкото повече хора има по-трибуните, толкова по-големи ще са приходите за клуба, и така нашите фенове ще ни помогнат да излезем по-бързо от тежката финансова ситуация, с която продължаваме да се борим", споделиха от "Тодорини кукли".
В началото на седмицата единият от тримата акционери в клуба Иво Тонев заяви, че до края на годината "сините" имат да плащат 400 хиляди лева стари задължения към бивши служители и треньори.
В Левски са сигурни, че големият интерес към новите артикули ще продължи и по този начин феновете ще помогнат за погасяването и на тези дългове, както помогнаха и през март за взимането на лиценза.
Другия път си спомнете за феновете, когато е дошло време за поредния мач, за да сме възможно най-много на стадиона! Друго излизане от помията няма! 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
"Ще помогнем, доколкото ни разрешава законът, и на двата пловдивски отбора - Ботев и Локомотив. Винаги съм помагал на тях, ще помогна пак. Искам категорично да кажа, че ще помогнем на двата клуба. Каквото съм казал, съм го изпълнил. Ще помогнем и на Черно море, все пак те са носители на купата и суперкупата"
Нашата козирка вече е забравена.

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
wilge написа:Току що гледах мача Румъния U21- България U21. Прилично представяне на футболистите от Левски. Орачев не бе лишен от желание и стръв за игра, но само с това не става. Трябват и качества. Поне такива, каквито имат близнаците. Но те го дават по- лежерно. Имам чувството, че смятаха, че румънците сами ще се бият. Мислене което се формира в клуба. Боби е титуляр при СС, но Ради определено е по- талантлив и по- можещ. Подобно мнение беше изказано от редица западни футболни специалисти още миналата година след европейските мачове на отбора. Явно СС има друго виждане. Освен ако не се съобразява с началника. Но над всички беше едно момче, което коментаторът непрекъснато хвалеше. Обясняваше на зрителите как 15-16 годишен пробил в първия отбор на Левски София, как бил привлечен в Примаверата, където имало млади таланти от цял свят и т.н. Ако до скоро се колебаех, подведен от злонамерните писания на някои драскачи, че не навреме е продаден и че му е рано да играе на Запад, след този мач всичките ми съмнения отпаднаха. Антонио Вутов беше с класа над всички футболисти на терена. Когато след едно безразсъдно влизане в глезените му беше сменен, румънската публика му ръкопляскаше.
Вутов е много по-талантлив от Краев например. Но има проблеми с алкохола и доста от района на Мездра могат да го потвърдят. Едно от най-важните неща в съвременния футбол е да имаш професионално отношение в свободното си време към основополагащи неща като храна, напитки, кога си лягаш и т. н. За съжаление на този етап Антонио е един много, много талантлив футболист, наистина много по-талантлив от Краев (давам него, защото около него се шуми), но в същото време е пияница... Дано се стегне!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
Rivaldo10 написа:"Ще помогнем, доколкото ни разрешава законът, и на двата пловдивски отбора - Ботев и Локомотив. Винаги съм помагал на тях, ще помогна пак. Искам категорично да кажа, че ще помогнем на двата клуба. Каквото съм казал, съм го изпълнил. Ще помогнем и на Черно море, все пак те са носители на купата и суперкупата"
Нашата козирка вече е забравена.Този ли наливаше пари в Левски?
![]()
![]()
Страхотна логика - щом не е споменато в интервю значи няма такова нещо... Значи малко са ви 3-ма собственика и още толкова зад кулисите?
Някои хора много бързо и удобно забравиха, че министърът Слънце опита да уреди Газпром в Левски, но само неговата абдикация от премиерското кресло лишиха сините от поредната порция държавна пица. Е към днешна дата успя отново да натика в Левски богати хора, които да СПАСЯТ клуба да не му се случи това, което изпитват в момента ЦСКА и Локо Сф.
- GA_ veliki
- Контакти:
Мистри написа:
По темата.
Може ли наистина някой да ми обясни стилът, който налага Стоев?
Може да може човека, може да иска, но какъв стил с тези играчи?
Ще опитам накратко.
В нападение е важно да не вкараме, в защита каквото стане.

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
- GA_ veliki
- Контакти:
Кировец написа:Някои хора много бързо и удобно забравиха, че министърът Слънце опита да уреди Газпром в Левски, но само неговата абдикация от премиерското кресло лишиха сините от поредната порция държавна пица. Е към днешна дата успя отново да натика в Левски богати хора, които да СПАСЯТ клуба да не му се случи това, което изпитват в момента ЦСКА и Локо Сф.
Така е, а от сигурен човек знам,че даже феновете на "Левски" нямаше да плащат газта, която ползват.Пък за тези с клубни карти, щеше даима и безплатна газ и за запалки.

Не с гняв, със смях се убива..
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"