bilyaletdinov написа:rane написа:bilyaletdinov написа:...А най-лошото е, че с 2 и 3 пъти по-евтината ни селекция и отбор тази година очаквам резултатите да са по-добри от предходните 2 сезона.
Поясни какво разбираш под по-добри, моля?
Точков актив, дистанция към Разград. Трофеи пак няма да спечелим, така или иначе.
Ами то със сезон 2018/2019 няма как да направиш паралел, най-малкото защото тогава имаше 36 мача, а сега мисля ще са 31.
Миналата години знаеш кой ни беше треньор. Сравнен с него, чичо Гошо е направо светило, а стилът ни е много по-агресивен и атакуващ, за разлика от онзи индивид, който направи Левски за посмешище с вечната игра за 0:0.
Сега слабо място са ни играчите, а ако се продадат Робърта, Спиро, Михайлов и Котето положението ще си такова таковата. Всъщност те ще трябва да продадат поне един, за да се върже бюджет някакъв и да се покриват дългове, но махнат ли четиримата ще станем доста зле, особено без вратар и Спиро.
Колкото до точковия актив, то ние вече сме на минус 8т. от максимума, който можеше да се спечели дотук. Това след само 6 кръга. А тепърва идват сериозни мачове.
Но поне има и нещо положително - Хубчев не ни е треньор и стила на Левски се променя към по-добро.
Аз обаче все още съм по-скоро песимист, най-вече заради наличието в състава на бездарници, като Найденов, Юруков, И. Димитров, С. Петков, Даске, Мохамеданина(този може и да опровергае скептиците).
Стаматов също едва ли е някаква класа. Засега има положително развитие, но нямам очаквания да се окаже следващия Л. Вагнер, камо ли пък Ц. Цветанов или П. Петров, но дано ме опровергае.
В атака Паулиньо си е Паулиньо - спи 5,6,7,10 мача, после в 1-2 вкарва гол и пак заспива.Него ми се ще да го продадем, а не С. Иванов или Робърта например.
Единствено в средата на терена отбора има потенциал и ресурс, който обаче едва ли ще е достатъчен за нещо повече от миналия сезон. Даже аз очаквам да не стигнем и до първата шестица. Дано ти излезеш прав и да сме по-напред от предните 2 сезона