Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот Ozzimozzi » 27 юли 2020 21:47

На 31 юли Левски трябва да внесе две декларации към УЕФА, включващи информация дали към 30 юни 2020 година "сините" имат задължения към персонал (футболисти и служители), други клубове или държавата, което включва данъци и осигуровки върху изплатените възнаграждения. Там Левски е неизряден към изминалия вече период. Втората декларация касае датата 31 юли за същите задължения и обхваща едномесечната отсрочка, дадена от УЕФА на всички клубове, за да погасят задълженията по първата декларация заради пандемията от Covid-19.

Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, внесе яснота какви санкции може да понесе клубът, ако не бъде изряден към УЕФА до петък.

"Макар че работим всекидневно и имаме някакъв напредък, не очаквам до петък да сме напълно изрядни. Тук обаче не се включват само директни плащания, но и споразумения за разсрочване през следващите месеци, за да бъде преодолян този мониторингов период", сподели Колев пред levski365.com.

"Конкретно наказание няма да има в петък. Тепърва УЕФА предстои да се произнася, което ще се случи през август или септември. Възможните санкции са глоба и изваждане от европейските турнири за един или два сезона, като обаче последното е обезпечителна мярка. Отново ще получим срок да извършим дължимите плащания, преди тя да влезе в сила.

Разчитаме да продадем поне двама футболисти и с това да решим проблемите с УЕФА през август или най-късно септември, като най-голяма вероятност е трансферираните играчи да са Робърта и Паулиньо, към които има най-голям интерес", каза още изпълнителният директор на "сините".

Това още веднъж затвърждава убеждението ми, че подуенци умишлено сдадоха евроквотата, за да не стават скандали, а БФС-то им издадоха лиценз неправомерно. И после с цялата си наглост се изкарват дисиденти.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 27 юли 2020 21:53

peliforewer написа:
honda написа:
peliforewer написа:Тъй като Дамянов и Хондата ме предизвикаха за една анкета, намерих най-подробният анализ написан за тази анкета и го предлагам на вниманието ви,Дамянов да ме извинява ама в анкетата не са участвали 100хил.човека,а за Хондата само ще кажа че главния редактор на Нощен труд не е от ЦСКА, а от Левски. https://www.google.com/url?sa=t&source= ... 5857055556

Материала е писан от небезизвестния П.Суровянски- известен със своята безпристрастност.
Приятно или не преброяването и анкетата са нотариално заверени и това са резултатите.
Иначе не знам дали знаеш,че според анкетата на ФИФА Ф.Пушкаш е на 4-то място в света , но в родната му Унгария е на ....3-то място.
Съмнявам се дали някой от гласувалите в Унгария е гледал Ласло(Владислав) Кубала или ако има такива ,те определено са много малко по обясними причини. Но никой в Унгария не оспори второто място на Кубала или първото на Нандор Хидегкути. Нищо ,че определено Пушкаш е много по-известен и успешен и легенда на Реал(М), а също военния Хонвед ,а Хидегкути на вашите приятели от МТК.

Ето това не мога да разбера,бил го писал Георги Атанасов или Петко Суровянски,в материала се цитират точно определени интервюта,статии дават се къде,кога са публикувани и можеш да ги провериш ако имаш малко мозАк в главата си истина ли са или не.Ама сте свикнали на стадийното мислене,този е добър,а този винаги лош.

Онази анкета не съм я следил много внимателно и през ум не ми е минало да участвам в нея. най- малкото не съм следил футбол през целия 20-ти век и няма как да кажа кой е по-добър примерно М.Манолов или Гибона, Ст.Божков или Т.Иванов. Б.Ласков или Пл.Марков; Т.Диев или Н.Михайлов;Б.Михайлов или н.Цанев; Д.Якимов или Ем.Костадинов, Г.Аспарухов или Хр.Стоичков; Кр.Балъков или П.Жеков; Г.Соколов или Л.Пенев; Хр.Бонев или В.Спасов; Н.Котков или Ст.Младенов, Ч.Дерменджиев или Д.Миланов.
Аз на такива въпроси не мога да отговоря и не считам,че някой може да отговори обективно.
Защо са гласували повече ветерани,а по-малко действащи футболисти - много ясно действащите футболисти няма как да са гледали тези,които са играли повече от 10-15 години преди тях.
За мен миродавен трябва да бъде вота на привържениците - там победител е Гунди. Както е имало "наказателен" вот на левскари срещу Хр.Стоичков, така е имало и наказателен вот и в обратната посока- единственото ,което показа тази анкета ,че са гласували повече левскари.
Все пак левскарите са повече от цесекарите- има го в няколко представителни социологически проучвания.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 юли 2020 22:07

Да сравняват Ицо с Аспарухов само левскар може :lol: :lol: :lol: Все едно да сравняваме Зидан с Гонзо. Демек: нямат допирни точки, за да ги сравняваме. Но подуенската психика много добре си я знаем, не случайно ви върнах във времето когато Гонзо и Бербатов играеха в България. За останалото има факти, а там колкото и болен мозАк да си, все ще ти светне жълтата лампичка :mrgreen: Останалото са КОМПЛЕКСИ!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 27 юли 2020 22:22

Добре, замени еквивалентно с пропорционално относно наказанията. Не можеш да очакваш и при нас да има толкова наказани заради това че левскари скачали като улични псета по съдията. Като участници в скандалния мач и ние го отнесохме. Разформировани и без трофей за сезона.
Да не говорим, че ако беше обратното щяхте да се почувствате онеправдани и репресирани за това че отнасяте същото наказание като другия отбор заради това че неговите играчи се държали като гамени. Ние за това не сме пищяли по син начин и си го понесохме, а като бонус от теб научаваме, че едва ли не основно вие сте го отнесли вместо едно извинявайте.

Мача си е категорична наша победа без твоите виждания. В най-добрия случай има ръка преди първия ни гол, което не се случва само на този мач. Останалото са твои фантазии. Ако гледам като теб на мен ще ми се привижда във всеки син мач нередовни голове. Нищо нередно няма в останалата част от мача.

Повечето победи в директните двубои навлизат когато сте Левски Спартак. Факт подчертаващ чия е ползата от комунистите и на кого служат, както и факт подчертаващ педераската ви природа, защото вие сте обратни (хомо). Вместо да оценят ползата те плюят по нея и се оплаквват, че ги репресирали. Освен това това не е факт за по-голяма сила и освен това нещата се поизравниха.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 27 юли 2020 22:27

Между другото и при теб забелязах нещо, което навсяъде сред сините го има. Пълна слепота и кръв в очите и нервно поведение тип Джихад срещу останалия свят.

Докато ръсиш глупости видяхме, че организатора на анетата за най-добрия футболист не бил цесекар, а левскар. Ти твърдиш обратното. Славков показал среден пръст, което се видяло от целия стадион. Ние гледаме откъси от мача с размахан от него юмрук. И т.н. и т.н. Един не каза мале колко лъжи изръсих. Толкова ли сте невменяеми и глупави всички до един. Като по калъп сте. Сега е редно и рене-то да влезе с някоя заучена фраза, че аз не ставам и готово. Нищо умно не видях от вас дори да е лъжливо. Всички ли сте от мургавия етнос, без образование, само от общите професии? Няма такава тъпота. Виж себе си. Сочиш левскар за цесекар, гледаш видео и ти се привиждат юмруците на пръсти. Много зле. При един процес аз ако съм съдията и чуя че адвоката на обвиняемия е левскар директно ще го изгоня от залата. Няма смисъл да слушам глупости и неверни очевидни неща.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 27 юли 2020 22:48

Warped написа:Така е. Дай нещо за ЦСКА-София.....? Нали е създаден от бизнесмен :?: :lol:

Бизнесмен-комунист!Предполагам, че и указ е издал.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 27 юли 2020 23:11

Old_death написа:
damyanov1963 написа:
Old_death написа:
damyanov1963 написа:
Mitata написа:
WPWW написа:Отбор, който е създаден 48-а, през върлия сталинизъм, няма нищо общо с бкп, вероятно са го основали фашисти, а може би аполитични, тогава всеки е можел да прави нови дружества и армията не е имала нищо общо с режима. :mrgreen:

Cкоро някой може да напише, че Цска е бил отбор на политически дисиденти, борци срещу комунизма, който печели 9 поредни титли въпреки репресиите на бкп и "отбора на ДC" /cъздаден далеч преди режима/ :) Иcториите с литекс имат отявлени шизо ефекти.

Фенове на първия ведомствен отбор в България да обвиняват другия отбор, че бил отбор на БКП!?
Какъв отбор на дисиденсти сте били? С Цола Драгойчева, с Велчев, Солаков и Батето начело? И с футболисти от ДС? Хайде стига глупости!

Прав си. Още помня, как изброените от тебе личности отмениха нареждането на Милко Балев и БКП да се разформирова Левски, като му се отнеме шампионската титла и правото на участие в КЕШ и се накажат най-добрите му футболисти да на играят до живот, както и да се провали трансфера на Емо Спасов в Порто, а преди това отмениха и наказанието на Киро Миланов наложено му от М. Балев и той да не играе до живот.

Разкажи за случая с отнетата ви титла, че ми стана интересно!

Случая го знаеш много добре, ако пък не си бил роден по онова време, значи не можеш да спориш с мене за футболна история :idea: :idea: :idea:

Нямам спомен да си светил на раждането ми, но на този мач бях на стадиона. По стар обичай доволно си извил ръцете на истината. Преди мача имаше една поредица от ваши победи. Бяхте сигурни, че това ще е поредната и това е причината нервите на някои от вашите футболисти да не издържат. Емо Спасов ми беше съученик и имах много добро мнение за него, но той беше в основата на неприятните сценки. Оттук започват откровените ти лъжи. Тогава с решение на ЦК на БКП, нищо общо със Балев,а по личното нареждане на Живков, бяха закрити и двата отбора, като персонално бяха извадени от футбола играчи от двете страни, въпреки опитите ти отново да се правите на репресирани. А в реабилитацията на наказаните също няма политически мотив. Просто предстоеше Световното първенство и се оказа, че няма кой да играе в националния отбор.

Защо ли все забравят да споменат за тресната та в земята купа на "Съветската армия" от Шпайдела.Каква ли щеше да е реакцията на властите независимо в соц. или кап. страна от Европа, ако треньора на загубилия отбор строши купата, която трябва да се връчи на победителя?

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 27 юли 2020 23:22

delqnski47 написа:[offtopic]Ебати бастуните, един не ''реактна'' на кака Емили...[/offtopic]

[offtopic]Тази, ако си свали ръцете ще и провиснат ли циите? :roll:[/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 юли 2020 00:43

Непринуден написа:
Eminem написа:Спартак се влива, а не се създава чисто нов клуб.

Как така се влива? Я се разбери с останалите клоуни, защото според тях "против волята ви и в резултат на загубата с 2-7 комунистите ви завиждат и ви обединяват с друг клуб, за да не сте много силни" (и да не падаме толкова много). Съвсем се обърках от разнопосочните твърдения на всякакви луди. Вливали?

Прав си, припок. Обединяват ни, Благодаря за поправката!
Колкото до другото в мнението ти.
През 1914 г. достойни българи създават един достоен, чист и свят футболен клуб - ФК Левски София! Всичките преименувания и обединяване от комунистите са с цел да опетнят и опозорят клуба и неговите идеали! Това е по-добрата стратегия от закриването. Защо това обединяване е лошо ? Вие сами доказвате това, което написах в това мнение. Отговори си на въпроса защо ни наричате "милиционери" и ще разбереш, че съм прав ако ти е останало мозък след припознаването. А това с Витоша е И за да ни спрат спортно-технически.
А бившият ви комунистически клуб от самото начало е един изкуствен отбор, създаден от престъпници. Поначало е едно ГМО. Нормално е да ви обединяват с милион други отбори, вие сте лабораторен проект. Целта - да е витрина на комунизма в страната.
Но в сравнение с другите комунистически отбори по света - ЦСКА София е просто една издънка на комунистите!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 28 юли 2020 01:33

Много им е дремело на комунистите за боксовата круша на Славия и варненските отбори. :)

Та вие за 30 г сте имали едва 3 отличия и са се надпреварвали кой ще се изгаври повече със синьото джудже. И не се заблуждавай, че криейки се зад името на национален герой и петнейки го сте станали много важни. Не, просто от самото си начало сте много нагли. До отвратителност. За това хората ви обръщат гръб докато собствениците и ултрасите ви се надпреварват да го лигавят на мутрата от Банкя. Просейки пак да цоцат държавна пара и да бъде изнудена поредната частна фирма.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “Левски”