Еми ето де, вече и вие давате заплати като на Домуса.
Айде да видиме, какво ще направите следващия сезон
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Без цензура!
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:Еми ето де, вече и вие давате заплати като на Домуса.
Я пак! За последен път ще апелирам за аргументи. В ГФО има ФРЗ. Провери си там твърдението! Само за протокола от същия източник е явно, че вашия годишен бюджет е с няколко милиона по - голям от нашия, но в края на сезона се видя резултата.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:Хонда, говориш за игра с ръка и други съдийски грешки. Това са голи твърдения. Както вече казах още има филмов материал от този мач. Намери съдийските грешки и ги покажи! Зная, че с тебе не се спори, но всяко твърдение трябва да бъде доказано, иначе става като с Указа.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=p7xMlBp4wqE&feature=share[/youtube]
И понеже от опит знам, че няма да си мръднеш пръста, ти давам малко материал за ограмотяване. Когато Славков поема топката преди гола, топката е твърде ниско за да има игра с ръка. След гола тръгва към трибуната, радвайки се със свита в юмрук ръка.
Първо благодаря за материала, гледал съм репортажи от този мач, но този е по-обширен от тези ,които бях гледал до момента.
Ами на 3.05 ясно се вижда показването на среден пръст към публиката- това не се ли наказва с ч.к.?
На 3.22 ясно се вижда играта с ръка на Славков. На живо се виждаше още по ясно . Самия Г.Славков доста време след мача си призна ,че е играл с ръка. Аз дисега не съм срещал човек,който да отрича играта с ръка - тя е безспорна. Ако ти прави впечатление Н.Илиев спира да играе доста преди топката да влезе във вратата , дори още преди Славков да влезе в пеналтерията и дава знак на съдията за игра с ръка .
Честно казано не виждаш ли играта с ръка?
Втория гол на ЦСКА е от несъществуващ фаул- също вижда се ясно- топката бива избита доста преди да има контак(ако въобще има такъв).За мен и двете дузпи са много пресилени, ако аз бях съдия нямаше да ги дам.
В самото начало има ситуация - за дузпа за Левски на 2.33 . Краката на М.Вълчев се изхвърлят назад - това може да стане ,само ако е подсечен.
Не станах ли малко множко съдийските грешки.
Прави ли ти впечатление изключително малкото публика на мача, това най-вероятно е най-слабо посетения мач в онзи период.
peliforewer написа:Тъй като Дамянов и Хондата ме предизвикаха за една анкета, намерих най-подробният анализ написан за тази анкета и го предлагам на вниманието ви,Дамянов да ме извинява ама в анкетата не са участвали 100хил.човека,а за Хондата само ще кажа че главния редактор на Нощен труд не е от ЦСКА, а от Левски. https://www.google.com/url?sa=t&source= ... 5857055556
Материала е писан от небезизвестния П.Суровянски- известен със своята безпристрастност.
Приятно или не преброяването и анкетата са нотариално заверени и това са резултатите.
Иначе не знам дали знаеш,че според анкетата на ФИФА Ф.Пушкаш е на 4-то място в света , но в родната му Унгария е на ....3-то място.
Съмнявам се дали някой от гласувалите в Унгария е гледал Ласло(Владислав) Кубала или ако има такива ,те определено са много малко по обясними причини. Но никой в Унгария не оспори второто място на Кубала или първото на Нандор Хидегкути. Нищо ,че определено Пушкаш е много по-известен и успешен и легенда на Реал(М), а също военния Хонвед ,а Хидегкути на вашите приятели от МТК.
-
Непринуден
- Контакти:
honda написа:Просто идеята беше разправа с Левски.
Абе аз се чудя откъде попива сектата, а то един гуру като кажи глупост и колко им трябва на хора с основно образование. Само глупости пишеш.
И ние пострадахме еквивалентно. Ако идеята беше само срещу вас много добре знаеш как се прави. Няакви уж неясни фактори без цвят отнемат лиценза на ЦСКА и Левски по принуда, насилствено и репресивно играе в ШЛ. Не иска ама на, насилват ги. Та и нас така можеха да оправят уж хората от нашата партия. Наказат само вас, а ние по принуда като втори отиваме в КЕШ....ама за съжаление дори в това време преди 89-та нямаме връзките на фашистко-комунистичеси-демократичния отбор и без футбол, но с много админитрация да отиваме там където не ни се полага.
honda написа:Онзи отбор на Левски беше много млад- средната възраст беше под 23 години и дори хора свързани с ЦСКА твърдяха,че този отбор няма как да бъде спрян в следващите 5 години. Мач между Левски и сборен отбор на А-групя завърши 4:1 ,като беше и 4:0 малко преди края.
Как си ги съчинявате не е истина. Един живял в блок с еди кой, друг чул от приятели червени еди какво си. Аз пък чух от сини приятели, че вие и 1000 години да съществувате все така няма да сте сериозен футболен отбор и само с манипулации ще печелите. Честни момчета, левскарчета. Респект, че казват истината.
Хайде стига простотии. Две години по-късно един все още младеж ви взе титлата, камо ли като Златна топка да витърпи хегемония. Реал нямаха при него, та вие ще имате. Дрън-дрън. Ако не бях гледал въпросните мачове и ви слушам за съвсем друго говорите.
И набързо покоси откъдето можеш близо 3 гола, ако сложа и изпуснатат дузпа, и въобще не видя по-добрия в него мач. Дори Насото ви наскоро си призна, че в мача превъзходство е имал ЦСКА.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
Old_death написа:pomiqrat написа:Old_death написа:Българската футбол е умален модел на държавата. И в него си имаме един Кирил Домусчиев - олигарх, който държи всичко на къса каишка и купува титла след титла, като се опитва да излъже колко добър мениджър е и колко голям шампион е станал. А всъщност управлява лошо, плаща твърде много и пак не успява да печели по чисто спортен път.
Ще ни кажеш ли колко пъти ЦСКА и Левски играха в групите на ШЛ и ЛЕ и колко пъти ритаха през пролетта. По-скъп отбор от на Стойчо от времето на Божков България надали познава.
Я пак! Сравни трансферните суми тогава с тия, които се дават в Разград. Може да прибавиш и заплатите! А може и да се поровиш и в ГФО на двата отбора. Спрете с тези голословни лозунги!
2002-2003
Гъргоров 1 млн. евро
Велизар
Мукаси
Маркос Чарас
Брито
Жоао Карлош
Хаджи
Лима и Соуса 2.900 млн. евро
Йордан Тодоров 150 хил евро
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Old_death написа:Warped написа:Еми ето де, вече и вие давате заплати като на Домуса.
Я пак! За последен път ще апелирам за аргументи. В ГФО има ФРЗ. Провери си там твърдението! Само за протокола от същия източник е явно, че вашия годишен бюджет е с няколко милиона по - голям от нашия, но в края на сезона се видя резултата.
От новите ви попълнения, такива със заплати под 12к евро няма. + комисиони за агенти+ трансферни пари. В новите попълнения на Левски играчи с по големи от 5к евро няма
ФРЗ-то на ЦСКА го дай.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
-
Непринуден
- Контакти:
pomiqrat написа:Между 61-71 Пенев и Шаламанов печелят два пъти футболист на годинта. Аспарухов веднъж. Последният е обявен за най-добрият футболист за 20 век, а очевадно не е бил най-добрият дори за времето си. Логика? Объркан съм.
Благодаря, но не съм сектант. По-добър и от двамата споменати е, но не само не е най-добрия, а не е и втория най-добър. Просто цесекарите пазят Стоичков и оставят другите червени, а по-малките отбори нямат синия ресурс. Затова и само един, Стоичков, е изправен пред Гунди.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
-
peliforewer
- Контакти:
honda написа:peliforewer написа:Тъй като Дамянов и Хондата ме предизвикаха за една анкета, намерих най-подробният анализ написан за тази анкета и го предлагам на вниманието ви,Дамянов да ме извинява ама в анкетата не са участвали 100хил.човека,а за Хондата само ще кажа че главния редактор на Нощен труд не е от ЦСКА, а от Левски. https://www.google.com/url?sa=t&source= ... 5857055556
Материала е писан от небезизвестния П.Суровянски- известен със своята безпристрастност.
Приятно или не преброяването и анкетата са нотариално заверени и това са резултатите.
Иначе не знам дали знаеш,че според анкетата на ФИФА Ф.Пушкаш е на 4-то място в света , но в родната му Унгария е на ....3-то място.
Съмнявам се дали някой от гласувалите в Унгария е гледал Ласло(Владислав) Кубала или ако има такива ,те определено са много малко по обясними причини. Но никой в Унгария не оспори второто място на Кубала или първото на Нандор Хидегкути. Нищо ,че определено Пушкаш е много по-известен и успешен и легенда на Реал(М), а също военния Хонвед ,а Хидегкути на вашите приятели от МТК.
Ето това не мога да разбера,бил го писал Георги Атанасов или Петко Суровянски,в материала се цитират точно определени интервюта,статии дават се къде,кога са публикувани и можеш да ги провериш ако имаш малко мозАк в главата си истина ли са или не.Ама сте свикнали на стадийното мислене,този е добър,а този винаги лош.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Непринуден написа:honda написа:Просто идеята беше разправа с Левски.
Абе аз се чудя откъде попива сектата, а то един гуру като кажи глупост и колко им трябва на хора с основно образование. Само глупости пишеш.
И ние пострадахме еквивалентно. Ако идеята беше само срещу вас много добре знаеш как се прави. Няакви уж неясни фактори без цвят отнемат лиценза на ЦСКА и Левски по принуда, насилствено и репресивно играе в ШЛ. Не иска ама на, насилват ги. Та и нас така можеха да оправят уж хората от нашата партия. Наказат само вас, а ние по принуда като втори отиваме в КЕШ....ама за съжаление дори в това време преди 89-та нямаме връзките на фашистко-комунистичеси-демократичния отбор и без футбол, но с много админитрация да отиваме там където не ни се полага.honda написа:Онзи отбор на Левски беше много млад- средната възраст беше под 23 години и дори хора свързани с ЦСКА твърдяха,че този отбор няма как да бъде спрян в следващите 5 години. Мач между Левски и сборен отбор на А-групя завърши 4:1 ,като беше и 4:0 малко преди края.
Как си ги съчинявате не е истина. Един живял в блок с еди кой, друг чул от приятели червени еди какво си. Аз пък чух от сини приятели, че вие и 1000 години да съществувате все така няма да сте сериозен футболен отбор и само с манипулации ще печелите. Честни момчета, левскарчета. Респект, че казват истината.
Хайде стига простотии. Две години по-късно един все още младеж ви взе титлата, камо ли като Златна топка да витърпи хегемония. Реал нямаха при него, та вие ще имате. Дрън-дрън. Ако не бях гледал въпросните мачове и ви слушам за съвсем друго говорите.
И набързо покоси откъдето можеш близо 3 гола, ако сложа и изпуснатат дузпа, и въобще не видя по-добрия в него мач. Дори Насото ви наскоро си призна, че в мача превъзходство е имал ЦСКА.
Не съм сигурен дали знаеш какво е еквивалентно?
От Левски бяха наказани завинаги 4-ма основни футболисти - капитан,втория капитан , вратар и халф - двама от които национални състезатели.
От ЦСКА- един -младо момче на 19 години, току-що привлечено от В група. Много далеч от титуляр в първия състав.
От Левски - наказан за 1 година Н.Сираков - национал
Тук не броя наказанието на К.Янчев за 3 месеца, което реално е за 4 мача.
ВСИЧКИ ведомствени ФК са разпуснати и минават на териториален принцип. След малко повече от година ЕДНСТВЕНО ЦСКА става отново клуб на МНО и като такъв участва в първенството на А група без да има право за това. Според тогава действащите наредби в А група можеха да играят САМО клубове на териториален принцип. Това поставя ЦСКА в изключително привилигирована позиция спрямо ВСИЧКИ останали клубове.
Всичко това на мен не ми прилича на много еквивалентно.
Онзи отбор на Левски беше осакатен и реално ,не беше възстановен отново напълно. Бе наказан и тренъора В.Методиев -Шпайдела - за мен най-добрия български клубен треньор в онзи момент. самия факт ,че с Локо елиминира Монако и Динамо(К)( които преди това се бяха разправили с вас
Известно ли ти е ,че точно в онзи момент от най-високо място забраниха на националите Пл.Гетов и Ал.Марков да играят при нас.
За онзи мач- вече признах ,че играхте по-добре и повече желаехте победата. Но съдийските грешки не са малко и са все в ущърб на Левски. Никой не може да каже как щеше да завърши мача, ако беше свирена дузпа за Левски в началото, ако беше показан заслужения чк на Г.Славков, ако не беше признат нередовния му гол, ако не беше свирен несъществуващия фаул след който стана 2-я гол.
Ами май грешките ,които оказват влияние върху крайния резултат не са малко и са все в една посока.
Аз не знам доколко Левски (не) е сериозен отбор - съгласявам се ,че не е . Но тогава какво да кажем за един друг ФК ,който се казваше ЦСКА и фалира през 2016г. Като гледам статистиката от преките мачове помежду и щом Левски не са сериозен отбор , то какво да кажем за ЦСКА- че са измекяри , щом като мат сериозен негативен баланс срещу един несериозен отбор
Последна промяна от honda на 27 юли 2020 21:57, променено общо 1 път.