Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Re: Левски: Бивши играчи и треньори

Мнениеот olimpi » 19 авг 2020 13:13

metodito написа:
Петър Хубчев даде Левски на ФИФА, след като не се разбра със "синьото" ръководство за условията по прекратяването на договора му. Той настоява да получи парите си до края на контракта, който изтича следващото лято. Сумата на обезщетението, за което Хубчев претендира, е около 360 000 лева, пише "Меридиан Мач".

По всяка вероятност асистентите му - Георги Донков, Левон Апкарян и армен Амбарцумян ще стигнат до ФИФА.

В основата на огромната финансова претенция на Хубчев е фактът, че той е подписал договора с германския си паспорт, което поставя Левски в изключително неизгодна ситуация, защото така треньорът не може да бъде третиран по българското законодателство.

Последният абзац някой ще ми обясни ли? Аз отивам значи в Германия и там ще важи бг законодателството, така ли? И защо ФИФА, а не УЕФА? Не би ли трябвало да е УЕФА?

Това е няк'ва тъпня. Във всяка страна важи местното законодателство, като дори в ЕС не е напълно хармонизирано. Интересно където и да съм работил, трудовият договор е бил сключван с българския ми паспорт (и без това нямам все още друг). Освен ако няма нещо ососбено в спортното законодателство, но трудово-правните отношение на територията се уреждат от нашия кодекс н труда.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 авг 2020 13:32

olimpi написа:
metodito написа:
Петър Хубчев даде Левски на ФИФА, след като не се разбра със "синьото" ръководство за условията по прекратяването на договора му. Той настоява да получи парите си до края на контракта, който изтича следващото лято. Сумата на обезщетението, за което Хубчев претендира, е около 360 000 лева, пише "Меридиан Мач".

По всяка вероятност асистентите му - Георги Донков, Левон Апкарян и армен Амбарцумян ще стигнат до ФИФА.

В основата на огромната финансова претенция на Хубчев е фактът, че той е подписал договора с германския си паспорт, което поставя Левски в изключително неизгодна ситуация, защото така треньорът не може да бъде третиран по българското законодателство.

Последният абзац някой ще ми обясни ли? Аз отивам значи в Германия и там ще важи бг законодателството, така ли? И защо ФИФА, а не УЕФА? Не би ли трябвало да е УЕФА?

Това е няк'ва тъпня. Във всяка страна важи местното законодателство, като дори в ЕС не е напълно хармонизирано. Интересно където и да съм работил, трудовият договор е бил сключван с българския ми паспорт (и без това нямам все още друг). Освен ако няма нещо ососбено в спортното законодателство, но трудово-правните отношение на територията се уреждат от нашия кодекс н труда.

Тоест, информацията е вярна, така ли? Че действат немските закони, понеже ми се струва нонсенс.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 21 авг 2020 21:02

Ситуацията наистина е неприятна със Хубчев. Тои много добре знае как ги махат треньорите еи така във България. И съответно си е оплел кошницата. Друг е въпросът какво наистина направи този сумсук за отбора. :o и защо договорът не бе обвързан с резултатите при положение ,че имаше финансов гръб. :shock: Едно обаче е сигурно. Този никога няма да види бял ден при посещение на мач било то на Националният отбор камо ли на Левски. Такава е фенската маса на Левски....Силно обича но и силно мрази.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 авг 2020 12:48

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Xw4TownBUo0[/youtube]

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 23 авг 2020 12:52

Гошко Йомов да не кзва хоп преди да е скочил
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 авг 2020 13:05

Warped написа:Гошко Йомов да не кзва хоп преди да е скочил

Аз после видях, че това е от 2016.

Потребителски аватар
AzSumRazbirach
Контакти:

Мнениеот AzSumRazbirach » 23 авг 2020 22:46

Ясен Петров е свободен!!! ВЕДНАГА ДА ГО ВИКАТ, ЧЕ ДА ЗАПОЧНЕМ ДА ИГРАЕМ

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 авг 2020 23:25

AzSumRazbirach написа:Ясен Петров е свободен!!! ВЕДНАГА ДА ГО ВИКАТ, ЧЕ ДА ЗАПОЧНЕМ ДА ИГРАЕМ

А той дали ще иска да дойде, хм? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 24 авг 2020 12:21

Че той само Левски сънува, щото и сънищата са без пари :)

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 24 авг 2020 13:41

Странджата написа:Че той само Левски сънува, щото и сънищата са без пари :)

При някой твой набори, са с пари за хапчета и други глезотии
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Левски”