Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Rivaldo10 » 31 юли 2015 20:24

Жжжони Монтаната ли се вихри с нови теми? :?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 31 юли 2015 21:57

Ц-ц-ц, съмнения за мафиот собственик на "Левски". Ужас! Пък собствениците на останалите клубове какви чисти душички са...
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
parazit

Българинът Лионел Матадос в първия отбор на Левски

Мнениеот parazit » 01 авг 2015 08:40

Изображение
Дата на раждане: 24.09.1997
Държава: България
Пост: Нападател
Номер: 20

Немотията откъм пари и селекция в Левски принуди „сините" да се обърнат към собствената си школа. На „Герена" взеха четирима, непопулярни за повечето фенове момчета на лагера в Боровец, пише "Меридиан мач".

Най-екзотичното име бе съименникът на Меси - Лионел Матадос. Логично и доста привърженици си задават въпроса откъде всъщност е момчето.

Кратък поглед показва, че той е на „Герена" от вече далечната 2010-а година, а треньор за последно му е бил Владко Шаламанов.

Нетрадиционното му име се обяснява с филипинските корени, които има, но той е роден в България.

„Синият" Лионел основно играе като нападател, но в някои мачове е бил използван и по левия фланг. Дали той има поне частица от таланта на съименника си от Барселона, предстои да разберем. Похвално е обаче, че все повече млади момчета имат възможност да тренират под ръководството на Стойчо Стоев.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Българинът Лионел Матадос в първия отбор на Левски

Мнениеот 1palq4o1 » 01 авг 2015 08:57

От една страна съм доволен, че се дава шанс на деца от школите, от друга, обаче ми с иска това да не е в следствие на безпаричие ( както в момента ), а на клубна политика!
Иначе-успех и на него и ма всички младежи от школите на всички клубове!
Това е решението в дългосрочен план и за националния отбор на България
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Българинът Лионел Матадос в първия отбор на Левски

Мнениеот metodito » 01 авг 2015 10:39

parazit написа:Изображение
Дата на раждане: 24.09.1997
Държава: България
Пост: ...

Абе, то това верно е дете. По-добре може би да не го пускат. Нарита ли го Моооо-ци-Мооооооо-ци...

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 01 авг 2015 10:41

Всички ръководни фактори във футболните ни отбори трябва да се запознаят с условията за работа в школите на страните от бивша Югославия. Дано тогава проумеят защо техните футболисти се продават от 5 млн. евро нагоре, докато нашите...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 авг 2015 10:59

wilge написа:Всички ръководни фактори във футболните ни отбори трябва да се запознаят с условията за работа в школите на страните от бивша Югославия. Дано тогава проумеят защо техните футболисти се продават от 5 млн. евро нагоре, докато нашите...

Нужно е да се вземат предвид и някои неща, които са от миналото. По време на комунизма сърбите са ходели свободно на Запад, както и техни спортисти и треньори. По отношение на доста неща са с години напред. Лобито, което сърбите са изградили на Запад, ние никога няма да го имаме - във всички области - не само за футбола. Наскоро гледах не помня кой отбор западен - взел от Задар(Хрв) някакво момче. Все едно някой западен отбор да дойде да вземе някой от Монтана да речем... Кой го е гледал пък там?! И разбира се географията.

Аз не мога да разбера що нашите младежи като някакви рахити. Сърбите... като го видиш Ковачич само и може да разбереш къде сме ние, къде са те.

Цялата работа е, че ние не искаме - българските клубове - да използваме юношите си, защото от тях няма далавера при сделките. Ако не беше така, отдавна да са се появили новия Бербатов, Стилиян, Балъков. А в "Левски" щеше да има наша девятка. Но, никога няма да се случи, защото живеем в тази България, а не в "онази".

И има още нещо - ние не се уважаваме! Не уважаваме своите деца, не уважаваме самите себе си. Никой няма да те възприема сериозно, ако не покажеш, че цениш себе си. Тва, както ние си плюем заслужилите футболисти не знам има ли го в Сърбия. Най-пресния пример - Владо. Не ме е срам или нещо такова - аз съм българин. Не се срамувам, че съм българин. Но ми е тъжно като гледам такива неща... В това отношение, сърбите няма да ги стигнем.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 01 авг 2015 11:59

Кой Владо и какво е заслужил този анонимник. Заслужили играчи на Левски мога да ти изброя 100 и той няма да е сред тях. Назад е дори от чорбари като Букарев, Викторио Павлов и Пелето, които се раздаваха докрай със синия екип.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 авг 2015 12:30

drvasko98 написа:Кой Владо и какво е заслужил този анонимник. Заслужили играчи на Левски мога да ти изброя 100 и той няма да е сред тях. Назад е дори от чорбари като Букарев, Викторио Павлов и Пелето, които се раздаваха докрай със синия екип.

...мда. За това говоря точно. Ами, кога ще ги стигнем сърбите, кога когото и да е ще стигнем някога?! Ние себе си гоним, и пак не се стигаме, че.... пхах!

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 01 авг 2015 13:05

Начи може да има тема "Леевски с нови екипи", а не може "Леевски с нов спонсор"?
Порке? Варум? Уай?
8-)

Върни се в “Левски”