Това с народа пред касите е супер зле, а като сложат турникетите ще стане още по зле. Затова, купете си карта... 75 лв. какво му плащаш, все ще се посетят 10 домакинства, не мога да разбера защо не се продават тея карти като са супер изгодни.Това си е до БГ манталитета, от соца сме свикнали, не се ли наредиш на опашка все едноне си бил на мач.
Вече има и он лайн пазаруване и не можах да повярвам как стана пак тая търпана...
Сигурен съм, че ако вътре се продаваше бира, всички ще влязат навреме, ама няма политика.....
Аре със здраве и купувайте карти...
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Grandoman написа:Това с народа пред касите е супер зле, а като сложат турникетите ще стане още по зле. Затова, купете си карта... 75 лв. какво му плащаш, все ще се посетят 10 домакинства, не мога да разбера защо не се продават тея карти като са супер изгодни.Това си е до БГ манталитета, от соца сме свикнали, не се ли наредиш на опашка все едноне си бил на мач.
Вече има и он лайн пазаруване и не можах да повярвам как стана пак тая търпана...
Сигурен съм, че ако вътре се продаваше бира, всички ще влязат навреме, ама няма политика.....
Аре със здраве и купувайте карти...
С най-голям кеф, ама някои хора работят и уикендите и това до голяма степен обезсмисля купуването на карта.
Само Левски!
metodito написа:Оценки по десетобалната:
Йорга - 9.5
Кернер - 7
Дидо - 7
Де Ноойер - 6.5
Прохазка -9.5
Костадинов - 8
Минев - 6.5
Боби Цонев - 7.0
Краев - 7.0
Бедоя - 8.0
Махмудов - 6.5
Махмудов като си отиде на мястото ще пори мрежи, убеден съм! Сега нямаше как...
Порещите мрежи да излезнат от филма и да гледат реално нещата, че пак бяха на косъм, като са с такива претенции.
Реалността еВе група
Как може на огромни стадиони на запада 20-30 мин преди мача да е почти празен стадиона и за началото на мача всички са по местата си. Едва ли хората там отиват 10 минути преди началото на мача да си купят билет. Ако беше така стадиона на Барселона например, ще се напълни сигурно към 90 минута на мача. Не може хиляди да се струпат на 2-3 каси и да мрънкат защо не можели да влязат навреме. И на мен ми се е случвало, но веднъж и след това втори път няма как да я направя пак тази грешка. Билет предварително или поне час преди мача или най-добре с карта. С карта ти излиза по-евтино, но пък по-малко пари за клуба, ако ще си купуваш билет на всеки мач. Всеки си избира сам.
Player написа:Как може на огромни стадиони на запада 20-30 мин преди мача да е почти празен стадиона и за началото на мача всички са по местата си. Едва ли хората там отиват 10 минути преди началото на мача да си купят билет. Ако беше така стадиона на Барселона например, ще се напълни сигурно към 90 минута на мача. Не може хиляди да се струпат на 2-3 каси и да мрънкат защо не можели да влязат навреме. И на мен ми се е случвало, но веднъж и след това втори път няма как да я направя пак тази грешка. Билет предварително или поне час преди мача или най-добре с карта. С карта ти излиза по-евтино, но пък по-малко пари за клуба, ако ще си купуваш билет на всеки мач. Всеки си избира сам.
Колега не мрънкам а казвам, че някой трябва да си свърши работата и ако не знае как трябва да освободи мястото на такъв който ще знае какво да направи за да не се получават недоразумения на стадион "Георги Аспарухов". Не знам на колко мача си бил на Барса или друг европейски отбор , но да попитам там колко пъти те проверяват за бомбички и има ли такива на стадиона?
На мача с Разград за купата опашките бяха на входовете а онзи ден на касите, ти ми кажи как става на "запада" и дали на "запада" хората си сядат на местата или кой къде свари и дали стоят хора по стъпалата между редовете. Най-лесно е да си седнеш в аквариума и да не ти пука и после да казваш, че няма хора на трибуните, а когато дойдат да не можеш да реагираш адекватно.В този ред на мисли кога най на края някой ще измисли адекватна схема за охрана при която куките няма да спират преминаването през паркинга на В.
Ей, пак няма да можем да разчитаме на Курдов и Диаби. Аматьорска работа. Каква са тия селекции, думи не мога да намеря. Ама тоя път вече ще ядем дървото, няма с късмет да вземем точка.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Ей, пак няма да можем да разчитаме на Курдов и Диаби. Аматьорска работа. Каква са тия селекции, думи не мога да намеря. Ама тоя път вече ще ядем дървото, няма с късмет да вземем точка.
Нали служебно казаха, че ще картотекират Курдов?
- blue atack
- Контакти:
Тема за мача няма ли да пусните вече 

- blue atack
- Контакти:
Nuke написа:ehh написа:Ей, пак няма да можем да разчитаме на Курдов и Диаби. Аматьорска работа. Каква са тия селекции, думи не мога да намеря. Ама тоя път вече ще ядем дървото, няма с късмет да вземем точка.
Нали служебно казаха, че ще картотекират Курдов?
Гонзо каза за Курдов.Аза Диаби че ще му забави картата маи се съдил с бившия си клуб поне така пише по медийте.