Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
century_old
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот century_old » 26 юли 2015 19:30

И аз вчера се редих на най-дългата опашка от 20 години насам, но никой не ми е виновен. Първо не успях да си подновя абонамента, второ отидох на мач само 40 минути преди да почне. Между другото тия новите продавачки са бая сръчни, за разлика от бабите преди, тая на втора каса продаваше по на двама едновременно, докато един се бърка за пари (как пък половината чак на касата се сещаха,че ще трябва да се плаща и почваха едно ровене по джобовете..) даваше билета на следващия.
Само не разбрах какво правеше Степан Хиндлиян в касите. След Мишо Цветков като видя шеф на НКП покрай билетите имам лошо предчувствие - или билети ще открадне или пари.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 юли 2015 19:35

Честито, хора! Имаме отбор! Отбор, който няма значение първи или четвърти ще е, знам, че ще се борят със зъби и нокти, за да са по-напред и да бият всеки мач! Надявам се и най-големите критици на младите момчета да си затварят устите най-после и да разберат, че никой не им е виновен за това, което им се е случило. За съжаление или не, познах всичко, което казах - че ще завършим наравно, че ще има много голове, и най-важното - че Роман ако е на бека няма да спечелим. Стойчо, моля те, пич. Освободи Роман от робството на бека! Не бях дал прогноза за съдията, но то беше явно. А говорейки за Стоев... напълно коректни смени в нужното време. Само туй с телефоните не го разбрах... Не трябва ли да е нарушение. Баси как си ръководиха. И нещо, от което супер се страхувах - че Аймен ще е партньор на Кернер - не се случи. Браво, Стойчо! Пък, ако някой реши пак да каже нещо, само да припомня, че онзи колумбиец никой не може да го спре (бати тупалката на оня отменения им гол), а норвежеца може да изглежда дърво, но му трябва половин положение да вкара гол. Отборът им е по-обигран, и по-скъп. А за нападението им какво да кажа... Ние пък без деветка им вкарахме два гола... :mrgreen:

Оценки по десетобалната:
Йорга - 9.5
Кернер - 7
Дидо - 7
Де Ноойер - 6.5
Прохазка -9.5
Костадинов - 8
Минев - 6.5
Боби Цонев - 7.0
Краев - 7.0
Бедоя - 8.0
Махмудов - 6.5

Махмудов като си отиде на мястото ще пори мрежи, убеден съм! Сега нямаше как...

Такааа... Сега обаче за някои не толкова хубави неща. След средата на първото полувреме, ние загубихме центъра. При все, че разполагахме с ТРИМА дефанзивни халфа+Бедоя, който се опитваше да помага (а представете си Владо не в един мач беше единствен дефанзивен халф :!: ).

Отново тези статични положения. Да, знам, млад отбор е, но грешките бяха колективни и детински.

Това за Прохазка наистина го мисля. Беше на бека и ни вкараха два гола. И да не беше на бека щяха да ни ги вкарат, но ако беше в средата или на крилото, ние щяхме да вкараме повече. И! въпреки всичко, Роман вкара! Ами, ако беше по-напред? Между другото, немалък проблем за Стоев е наместването на Роман в центъра, защото в този случай един измежду Ноойер, Близнака или Костадинов гори. Не е известно и как ще изглежда отбора с негрото. Това означава, че някой от вчерашния мач не трябва да играе.

И последно - СТРАХОТЕН МАЧ! Убеден съм, че и страничните зрители са се изкефили - много борба, скоростни атака, ранен гол, червен картон, съдийски грешки, голов обрат, драматичен финал. Въобще. това беше визуален локум за всеки футболен фен!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 юли 2015 23:17

Rivaldo10 написа:Взривяване на "Б", нещо си в грешка. "Б" може да бъде взривен от феновете и толкова. :)

Аз рядко съм в грешка. Пусне ли се А, Б се взривява( разрушава) и точка. Прогнозна цена: 3 млн лева.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 27 юли 2015 07:32

Синьо сърце написа: Аз рядко съм в грешка. Пусне ли се А, Б се взривява( разрушава) и точка. Прогнозна цена: 3 млн лева.

Може да се разруши, но няма какво да му взривяват на него. Иначе "В" е много по-спешен за обновление. :)
И цена от 3 млн е твърде оптимистична. Вътре може да се направят бойни зали, фитнес зали, голям фен мангазин, кафе...
Не всеки ден се прави нов стадион, затова да мислят добре нашите.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 юли 2015 08:03

Rivaldo10 написа:
Синьо сърце написа: Аз рядко съм в грешка. Пусне ли се А, Б се взривява( разрушава) и точка. Прогнозна цена: 3 млн лева.

Може да се разруши, но няма какво да му взривяват на него. Иначе "В" е много по-спешен за обновление. :)
И цена от 3 млн е твърде оптимистична. Вътре може да се направят бойни зали, фитнес зали, голям фен мангазин, кафе...

Стриптийз бар и т.н. :D
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 27 юли 2015 08:55

metodito написа:

Оценки по десетобалната:
Йорга - 9.5
Кернер - 7
Дидо - 7
Де Ноойер - 6.5
Прохазка -9.5
Костадинов - 8
Минев - 6.5
Боби Цонев - 7.0
Краев - 7.0
Бедоя - 8.0
Махмудов - 6.5

Пич, оценките ти са просто несериозни. Вратарят има вина за гола, не е огромна, но има такава, а ти му даваш 9,5. Прохазка има вина и за двата гола (за първия косвено, но все пак дойде от зейналата негова зона, а за втория директно изостана от притивника), вярно отбеляза хубав гол и важен такъв и след него игра много добре до края, но все пак...Махмудов беше доста по-добър в сравнение с Боби Цонев и Краев, които също имат вина съответно за първия и втория гол в нашата врата, освен, че изработиха нашия гол

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 27 юли 2015 09:25

W84me написа:
Rivaldo10 написа:

Стриптийз бар и т.н. :D

Значи трябва по-скоро да го направят, че не се знае кога Петев ще остане без работа. :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 юли 2015 10:11

Гледам продължаваме да окомплектоваме защитата :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 юли 2015 10:58

Тоя вашия вратар ... Втория гол си е чисто негов, не е за оценка 9.5, според мене :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 27 юли 2015 11:17

ralka_levskarka написа:Гледам продължаваме да окомплектоваме защитата :?

Най добрата защита е нападението.

Иначе от общо 6 защитника, двама са контузени, един е наказан. като гледам Орачев и ми се изправя косата.

СС да връща някой от близнаците като бек или Краев и да пуска Роман в центъра да ги бие.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Левски”