Blue_Girl написа:tevez написа:Марш....
За Ицо съм за, но за Гонзо не!
Синя кукло, какво трябва да се случи, за да пруомееш, че тези на терена, изпълняват указанията на тези които са извън терена?
И че тези 11 маймунки подскачащи и гонещи топката, си имат дресьор и управител на цирка? На всичкото отгоре, "дресьор и управител" им определят и заплатите
Е, кой според теб е виновния? Ицо - който до последно, по мъжки си каза...... ЕЕЕЕ ще се подготвям, ама искам да съм и кмет
Кой ги събра тези момчета (с ръка на сърцето всички ме кефят) и не можа да достави поне малко радост на НАС ФЕНОВЕТЕ
Много е лесно сега да се търсят изкупителни жертви сред футболистите, но те са част от ЛЕВСКИ
Ако не са достойни, вината не е в тях, все пак никой не пуска гости у дома си ако не ги е поканил нали?
Колкото по-бързо изгоним ГЛУПАКА мениджър, толкова по-добре! От нас, от тези които ходим на мач зависи как ще се развива отбора ни!
Защо според Вас бившите съотборници на гонзо не искат да имат нищо общо (футболно) с него?
И без пинизи за "силен характер" "мъжкар" и т.н., защото все още не съм го чул какво стана преди едно дерби с петолъчката