Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

nascko
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот nascko » 04 авг 2011 23:41

Blue_Girl написа:
tevez написа:Марш....

За Ицо съм за, но за Гонзо не!

Синя кукло, какво трябва да се случи, за да пруомееш, че тези на терена, изпълняват указанията на тези които са извън терена?
И че тези 11 маймунки подскачащи и гонещи топката, си имат дресьор и управител на цирка? На всичкото отгоре, "дресьор и управител" им определят и заплатите :) Защото съм сигурен, че ТИ не би дала 2,3 или 5 лв. за спектакъл менте, нали :?:
Е, кой според теб е виновния? Ицо - който до последно, по мъжки си каза...... ЕЕЕЕ ще се подготвям, ама искам да съм и кмет :) Или адвоката&инженера дето не разбраха че акъла му е в кметство Своге?
Кой ги събра тези момчета (с ръка на сърцето всички ме кефят) и не можа да достави поне малко радост на НАС ФЕНОВЕТЕ :?:
Много е лесно сега да се търсят изкупителни жертви сред футболистите, но те са част от ЛЕВСКИ :!:
Ако не са достойни, вината не е в тях, все пак никой не пуска гости у дома си ако не ги е поканил нали?
Колкото по-бързо изгоним ГЛУПАКА мениджър, толкова по-добре! От нас, от тези които ходим на мач зависи как ще се развива отбора ни!
Защо според Вас бившите съотборници на гонзо не искат да имат нищо общо (футболно) с него?
И без пинизи за "силен характер" "мъжкар" и т.н., защото все още не съм го чул какво стана преди едно дерби с петолъчката :oops:

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 04 авг 2011 23:41

Хайде, гонзолюбци, да ви чуя сега! Когато нормалните хора ви казваха, че този полумаймун с два пръста чело не става за треньор, вие го величаехте. Хак да ви е! Коментирайте сега тактиката на отбора, постройката, титулярния състав, смените. С каква игра Йовов и Младенов през домакинския мач заслужиха изобщо да пътуват до Словакия? Каквото и да се каже по въпроса, вече е прекалено късно. Бесен съм на този малоумен пловдивски мангал. Не ми пука, че чорбетата от утре ще ни спукат от майтап, боли ме ,че отново показваме средняшко, безидейно регионално ниво. От следващата година вече няма и да сме поставени. И пак само августовски мачове. Ако имаме отбор на европейско ниво, то имаме треньор под махленското ниво. Не знам какво трябва, за да бъде изхвърлен този гнусен парцал от Герена. Лично аз повече няма да стъпя на стадиона, докато това природно недоразумение е там. Знам, че много от вас ще възроптаят, но призовавам всички трезвомислещи за кампания за изхвърляне на некадърника Георги Иванов от Герена. Жалко! Много жалко за тези добри играчи!
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 04 авг 2011 23:45

wilge написа:Хайде, гонзолюбци, да ви чуя сега! Когато нормалните хора ви казваха, че този полумаймун с два пръста чело не става за треньор, вие го величаехте. Хак да ви е! Коментирайте сега тактиката на отбора, постройката, титулярния състав, смените. С каква игра Йовов и Младенов през домакинския мач заслужиха изобщо да пътуват до Словакия? Каквото и да се каже по въпроса, вече е прекалено късно. Бесен съм на този малоумен пловдивски мангал. Не ми пука, че чорбетата от утре ще ни спукат от майтап, боли ме ,че отново показваме средняшко, безидейно регионално ниво. От следващата година вече няма и да сме поставени. И пак само августовски мачове. Ако имаме отбор на европейско ниво, то имаме треньор под махленското ниво. Не знам какво трябва, за да бъде изхвърлен този гнусен парцал от Герена. Лично аз повече няма да стъпя на стадиона, докато това природно недоразумение е там. Знам, че много от вас ще възроптаят, но призовавам всички трезвомислещи за кампания за изхвърляне на некадърника Георги Иванов от Герена. Жалко! Много жалко за тези добри играчи!

Кои са добрите играчи?Тези които доведе Пловдивчанина?!
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 05 авг 2011 00:33

Датата е 17 Юни 2011:

blue avalanche написа:
delpi написа:Гонзо не каза ли преди време, че с началото на подготовката в отбора вече ще бъдат привлечени и представени всички нови играчи???
Още от първия ден започват да лъсват лъжите, лошо...

След като Дембеле подписа вчера,нали не очакваш днес да дойде новия нападател? :o Егати тъпия коментар!
Бих казал,още от първия ден "лъснаха" плювалниците!

Middlesbrough написа:
blue avalanche написа:
delpi написа:Гонзо не каза ли преди време, че с началото на подготовката в отбора вече ще бъдат привлечени и представени всички нови играчи???
Още от първия ден започват да лъсват лъжите, лошо...

След като Дембеле подписа вчера,нали не очакваш днес да дойде новия нападател? :o Егати тъпия коментар!
Бих казал,още от първия ден "лъснаха" плювалниците!

+1 аман от мрънкалници , Гонзо ще земе още 2 футболисти Нападател и Дясно крило дали неска или след 1 седмица кво значение има , важното е внимателно да се изберат играчите и да се земат най - правилните ! а не да се избързва и после да кажете закво Гонзо го взе този !!

DrAvalanche написа:
delpi написа:
blue avalanche написа:...
"За какво му е на Гонзо да обявява, че държи да започне подготовката си с всички нови играчи, като му е било ясно, че да вземем нови трябва първо да продадем Гара???"
Не ми се рови,но съм СИГУРЕН,че "обявяването" е било обвързано с продажбата на Дембеле!Какво му е лошото да иска в началото на подготовката всички да са налице?Ако аз обещая на приятелите,че ще излезем да пием кафе,но,по някаква причина,не успея,това прави ли ме "лъжец"?

Да си призная не ми харесва работата на Гонзо в Левски последните 2 години и бях принуден да се вслушвам във всяка казана от него дума и да я подлагам на съмнение, затова и запомних малко след края на миналия сезон мисля, че беше... как на въпрос относно селекцията каза... Ще видите всички нови на първия ден от подготовката...
Няма смисъл да издребняваме какво значи да си лъжец и какво не. Думите ми по-горе нямаха за цел да изкарвам Гонзо лъжец, просто беше факт, че нещо, което обещава не се изпълнява. Не му е за първи път това е основния проблем...

Предлагам ти на следващата тренировка да разпънеш трансперант "Гонзо, защо не си изпълняваш обещанията? Вън от Левски!"

Защо сме толкова наивни?!?
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 05 авг 2011 00:36

Абе вие какво искате,за 2 месеца отбор ли да направи с 5-6 нови футболисти.Нека остане поне още 3-4 години и тогава критикувайте!Аз съм за Гонзи!
Изображение

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Гонзо бъди мъж и си подай оставката!!!!

Мнениеот SAMP » 05 авг 2011 01:12

Естествено,че съм под състояние на ефект, но това мнение ще го споделям и утре, и след 1 месец...
Тотален Бойкот на Батков, да му пикая на издържането на отбора, няма човек,който да се е гаврил толкова с Левски!!!
Вън бездарника и бездушника йовов, оставка на големия футболист и несъстоятелен треньор Гонзо!!!
Батков и Гонзо(в ролята на треньор) вие съсипвате Левски и сте ненавиждани от 90% от Левскарите, моля ви отеглете се от ЛЕВСКИ!!!!!!!!Ние ОБИЧАМЕ ЛЕВСКИ,а не Батков и Гонзо!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Re: Гонзо бъди мъж и си подай оставката!!!!

Мнениеот MainEventer » 05 авг 2011 01:20

Гонзо, върви си. Съсипваш отбора.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 05 авг 2011 01:20

Чакай ти от палячовци-интересчии мъжество... :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 авг 2011 01:22

А, аз още след края на миналия шампионат. Да той е легенда на клуба, но някои неща си имат граница ;) И моля някой да не нападат без да помислят трезво.
Само Левски. Ние сме фенове на отбора, не на дадени играчи, треньори, ръководители.

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Гонзо дотук беше !

Мнениеот slavi_1914 » 05 авг 2011 01:25

Мисля,че тази тема трябва да стане ОФИЦИАЛНА -> до напускането на Гонзо от Левски !

Крайно време е да Гонзо да се оттегли с уважението на феновете. Защото от тук нататък умразата ще става по голяма към него и ще стане както със Стойчков.

Пълна тактическа неграмотност като треньор - всички виждат,че това не е нашия състав, само той не го видя ?!?

Като изпълнителен директор -> Пълна неграмотност пак.
Продаваме ли Дарко ?
Това ли е защитата - в последния момент взехме Рисп (къдърен футболист ама не познава колегите си )
2-ри мач ние НЯМАМЕ централен защитник ?!?

Въобще хаоса е пълен ! Явно му е нужен още опит, ама казано на неговия език (леко диркторски) към феновете:

ЛЕВСКИ НЕ УЧИЛИЩЕ ЗА ТРЕНЬОРИ ! ТРЯБВА ДА ПОСТЪПИМ МЪЖКИ ДА НАВЕДЕМ ГЛАВА ГОНЗО ДА СИ ЗАМИНЕ ОТ ЛЕВСКИ ! ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА, ГОНЗО НЕ Е ЛЕВСКИ ТАКА,ЧЕ ЩЕ СЕ ОПРАВИ И БЕЗ НЕГО !

ПП: Моля не трийте темата, иначе всекидневно различни потребители ще пускат подобни ! Нужна е такава тема .
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Върни се в “Левски”