Черноморец-Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Черноморец-Левски

Мнениеот delpi » 15 авг 2010 23:40

batelevski написа:
delpi написа:Love_, а Вие се научете да обичате! Знам, че е по-лесно да мразиш ама аре малко се напънете.... :mrgreen:
Стига, бе..никой на нищо няма да се научи..погледни нашия форум и виж за каква обич става дума, тук е много по-добре :lol: Сега го прегледай форума и кажи пак за кой е по-лесно да мрази ;)

Рядко влизам в други форуми, сори...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Valdes
Контакти:

Мнениеот Valdes » 15 авг 2010 23:40

Бижутера написа:имахме проблеми, щото мургавите играха на голлинията през целия мач...при по-отворен мач ще изглеждаме далеч по-добре, а и късмет нямахме тая вечер...не правете драми :!:

Срещу противници стил БАТЕ имаме проблем и това е много ЛОШО!!!

vacheron
Контакти:

Мнениеот vacheron » 15 авг 2010 23:40

azata написа:
vacheron написа:
Valdes написа:Само аз ли забелязвам, че Сержиньо Грийн има пълен брак в отиграванията ... :x :x :x

+1 ОК,първи мач му е,но така и не го видях да се затича

На мен ми направи добро впечатление с отиграванията си,добре отнема топката от противника,спечели немалко високи топки,но определено се бавеше и не се раздаваше.Но вкрайна сметка първи мач с отбора-нека изчакаме все пак с отзивите за него.

Така е,но на първо място искам да виждам раздаване на терена до край

Obichamlevski
Контакти:

Мнениеот Obichamlevski » 15 авг 2010 23:41

MORSKI написа:
vesodoc написа:Пичове, стига глупости!!!
Наистина ни разкриха!!!
Много съм притеснен.
Първо: Не ви ли прави впечатление, че Балъков тотално надхитри Ясен Петров ??
Не може некъв си Хайри да надиграе Дембеле. Всъщност може, защото Дембеле прави адски еднотипни голове. С връщане към плеймейкъра през центъра и заобикаляне на защитника.
Второ: докога нашите защитници ще се подреждат в линия като в изкуствена засада на Ливърпул от 70 тте години ???
Трето: Левски е адски предсказуем отбор. При това при наличие на толкова добри сами по себе си изпълнители. Ще берем ядове и тоя сезон. Адски жалко!!!

Едно нормално мнение- поздравявам те за това! Разумен и точен анализ, а не като хора, които дават доводи без дори да знаят как е завършил даде мач :mrgreen:

Аве коментирай си смешния отбор бе , че Черно море и Черноморец имат идентична игра - никаква . Тополи играят повече футбол от вашите отбори .

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 авг 2010 23:41

batelevski написа:Остави бате, има още мачове, ще се научат..В Щвеция, някой друг мач тук и ще се почне с отавките ;) И все пак ви пожелавам успех срещу АИК :?

Оставките ще ги оставим за едни други отбори. Изгледах три кръга от първенството и съм много спокоен, защото не видях конкуренция за титлата, а пък в Европа каквото стане, но е по-вероятно да станат хубави неща, защото отборът има стил. На вас също ви пожелавам успех срещу ТНС, защото ще ви е нужен ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 15 авг 2010 23:42

delpi написа:
batelevski написа:
delpi написа:Love_, а Вие се научете да обичате! Знам, че е по-лесно да мразиш ама аре малко се напънете.... :mrgreen:
Стига, бе..никой на нищо няма да се научи..погледни нашия форум и виж за каква обич става дума, тук е много по-добре :lol: Сега го прегледай форума и кажи пак за кой е по-лесно да мрази ;)

Рядко влизам в други форуми, сори...
Ако искаш нещо да кажеш давай..аз влязох, за да пожелая успех на отбора ви срещу АИК и да честитя на Черноморец..това е ;)

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 15 авг 2010 23:42

Aз отдавна съм се научил, каквото трябва си обичам. Въпроса е, че вие много летите в облаците. Ще ви приземят и ще има пак оставка, до следващите три победи. На всеки ни е познато.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 15 авг 2010 23:44

Бижутера написа:имахме проблеми, щото мургавите играха на голлинията през целия мач...при по-отворен мач ще изглеждаме далеч по-добре, а и късмет нямахме тая вечер...не правете драми :!:

Цяло първенство ще е така!!! И к'во пра'им?!... Затова казвам: "Ремонтна" трябва да си свърши работата!... Иначе - пак плакати в сектор "Б" и... останалите простотии! :oops: :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 15 авг 2010 23:44

Love_ написа:

Aз отдавна съм се научил, каквото трябва си обичам. Въпроса е, че вие много летите в облаците. Ще ви приземят и ще има пак оставка, до следващите три победи. На всеки ни е познато.

Горе долу и аз това се опитах да кажа по-горе :) Дойдохме си на думата, така да се каже...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 15 авг 2010 23:44

Само да добавя...
единствено аз ли съм адски ядосан на Влади Гаджев за тия сватбарски шутове, които праскаше накрая, че дори и караше всички да замълчат...Това беше просто несериозно..

Върни се в “Левски”