ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT

Мнениеот tevez » 11 юли 2019 21:48

Честита победа.
Очаквах да сме по-слаби честно казано.
Изненадам съм от момчетата, щом без нападател им вкарваме 2 гола, на реванша Костов ще ги ушие. А може и Алар, ако е готов.
От Ружомберок очаквах повече, мислех си, че са по-силни, още след жребия се пишеше, че кошмарен жребий сме изтеглили и т.н.
Жалко, че на реванша ще е без публика, стадионът щеше да е на макс, ако не бяхме наказани.
С тия картони трябва да се внимават, цялата защита е нашарена, а голям избор няма.
Да мислим първо за Дунав, а след това за реванша.
Най-положителното е, че има колектив и настроение в отбора. Ако и септемврийците + Мазурек влезнат по-скоро в час и покажат качества ще има възможност за вариативност и свежест в отбора.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 11.07 / 19:30

Мнениеот alexdb » 11 юли 2019 21:49

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Бездарно измъкване, можеш повече. ;) Пускай оркестър "ГГ" и се радвай на евротирейския поход или на която там отчаяна Цецка се излъже да й/му бръкнеш в гащите.

:lol: Бате,това ви е първа победа от не знам коя година като гост.Колко мнения искаш да генерира според тебе в темата...От де имаш сили в тая ситуация да говориш за тирета....честно.Наистина не го разбирам.След победа ми говориш за тирета.Загубен случай си.

Ле-ле то Ловеч големи евробойци :lol: .
Колкото е постигнал Ловеч толкова ще постигне и ребранда.

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 11 юли 2019 21:53

Първа победа като гост в ект от 9 години... :arrow:

Още по-интересното е, че само с 1 нов полеви футболист на терена отборът изглежда преобразен. Треньорът сякаш ги светна, че футболът е отборен спорт. Същите титуляри цял полусезон изглеждаха като футболисти за втората осмица, но второто полувреме разиграваха като отбор, който може да стигне групите. Но при всички положения е нужен поне още един класен халф и нападател.

Отборът, който отпадна от Вадуц имаше Обертан, Гомез и Кабрал, но сега се вижда, че по-важна е мотивацията и влагането в подготовката.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 юли 2019 21:55

goro_man написа:Къде са всички от първите 11 страници?
Дойдоха като лъвове а сега?
Поздрав за всички хейтъри с Хубчевстайл и специално от Божинов с песента " Трепни "

Режат вени :mrgreen:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 11 юли 2019 21:55

Браво на момчетата и честита победа на всички левскари!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 юли 2019 21:56

alexdb написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Бездарно измъкване, можеш повече. ;) Пускай оркестър "ГГ" и се радвай на евротирейския поход или на която там отчаяна Цецка се излъже да й/му бръкнеш в гащите.

:lol: Бате,това ви е първа победа от не знам коя година като гост.Колко мнения искаш да генерира според тебе в темата...От де имаш сили в тая ситуация да говориш за тирета....честно.Наистина не го разбирам.След победа ми говориш за тирета.Загубен случай си.

Изобщо не става въпрос за сравнения с Ловеч и тем подобни,ама явно ракийката ти е дошла повечко в чест на победата. :mrgreen: Няма лошо.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 11 юли 2019 21:58

delqnski47 написа:

Кажи ме бре Делянски ти от Смолян ли си.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 11 юли 2019 22:00

Само аз ли мисля, че Райнов днес изигра силен мач? Много се бори, много отнети топки, доста точни пасове, включително и напред и на средна дистанция. Доста различен от края на миналия сезон го видях аз. И всичко това за разлика от Горанов и Йоруков от които очаквах повече.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 юли 2019 22:00

Честит Велики Четвъртък, Пичове!
Само по-кротко с емоцийте, докато мине и реванша!
Оставете ги тиретата, дайте да си гледаме нашия отбор!
Снощи публиката ни каза на Европа - Ние сме Левски София!
Последна промяна от damyanov1963 на 11 юли 2019 22:02, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 11 юли 2019 22:01

delqnski47 написа:
alexdb написа:
delqnski47 написа:

Изобщо не става въпрос за сравнения с Ловеч и тем подобни,ама явно ракийката ти е дошла повечко в чест на победата. :mrgreen: Няма лошо.

Някой друг явно прекалява и с ракийка и с фантасмагории ;) . ЦСКА ТИРЕ София (София) е Карпачев и сл. имена на Ловеч. Ръководството и факторите са на Ловеч. Това, че си заблуден припознавач по никакъв начин не променя факта, че тези посмъртно не могат да се надскочат. Просто толкова си могат колкото у чували с пари ще изсипят и колко играчи на кило ще довлекат ;) .

Върни се в “Левски”