Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот eelche » 03 юли 2019 11:40

ikar написа:...Божинов е отстранен от новият треньор.И преди съм споменавал че казаното понякога се забравя, но написаното остава.Затова е хубаво всички тези критици само след 6 месеца да констатират как се е развила кариерата на цитираните футболисти...

Брат, отдавна надраснах говоренето и заяждането по форуми, ма тука определено си написал бруталната простотия. Не искам и няма да влизам в тежка дискусия. Ще кажа само,че какво значение има на кой как се е развила кариерата след "Левски"? Как се разви кариерата на Гарра,Арш или Родригез? На Тони Калво, Бедоя и Аниете? Как се разви кариерата на един Десподов след ЦСКА-София? Какво значение има когато при нас са били страхотни попълнения? Божинов е неоспорим голаджия, Яблонски имаше страхотен дует с Eйолфсон,но какво значение има вече...

Започваме поредният нулев сезон.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 05 юли 2019 17:08

Kotooshu написа:
wilge написа:Някой да ми изтълкува думите на ПХ, че ще се придържа към атакуващия футбол, който е присъщ за Левски. Той изгони Буш, Ривалдиньо, Виана, Божинов и Илия Димитров (от днес). Съвсем заслужено, не съжалявам за тях. Но не взе никой на тяхно място. Остана с един контузен нападател в лицето на Слави Костов който отгоре на всичко е и наказан за първия мач с Ружомберок. После взе уж здрав(?!) ЦН, но непрегледан основно. И се чудя защо освободи Седрик и Саидахмед? Алар по- здрав ли е от тях? Не искам да бъда лош пророк, но все си мисля, че Левски е отписал единствената възможност за финансови постъпления- ЛЕ. Вярно, че трансферния пазар затваря в края на август, но за мен това е безвъзвратно закъсняла селекция. Трябва да стане истинско чудо и щур късмет да преминем във втория кръг на ЛЕ. Как ще стане без нападатели и без удар във противниковата врата ще обясни Петър Хубчев.

Явно нещо съм пропуснал , Хубчев ли ги е изгонил ?
Кога го е казал ?
Нашименто , Васчук , Александър Любенов , Луи , Белмондо , сигурно забравям някой и тези ли Хубчев ги е изгонил ?
А , Ябло , Кабралата , Милош ... и тях ли ?

ДА! След изтичане договора за наем всички преотстъпени футболисти се връщат в клуба наемодател и са на разположение на старши треньора. Той избира дали да ги ползва или не. Не съжалявам за раздялата с тях, не ме интересуват, даже не съм сигурен колко от тях са разтрогнали и колко са все още собственост на Левски, дори само на хартия. След като не ги е искал, на практика ги е изгонил. Отново. Този път той. Защо не написах другите, "героите" от мача с дюнерджиите? Защото са на разположение.
Акцентът е липсата на нови, не раздялата с ненужните. Ох, не ми се заяжда, ама как да не ти отвърна. Сипи си едно, аз вече го направих. Мачовете в ЛЕ ще покажат дали сме имали основание да се притесняваме поради липсата на нападатели провели подготовка с отбора.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 юли 2019 17:16

И аз съм на мнение, че той си е казал... мнението по въпроса за тези с изтичащи договори и преотстъпени.
Мен продължава да си ме е яд за Яблонеца, и ...донякъде за Йерсон. Макар че понякога ме вбесяваше като тръгне да си играе някаква своя игра и да не подава. Просто му личеше холандската школовка. Милош ме спечели с дух, но Живко е друга бира просто. А това как Каргас или Хаяско ще получават по-малко от 7-8000 ойро звучи просто несериозно.
[offtopic]Да си помрънкам аз, че да не губя форма. :lol:[/offtopic]

Започваме поредният нулев сезон.

Това от сега няма как да се каже, но със сигурност може да се твърди, че почваме пореден сезон ОТ НУЛАТА. :roll:
Последна промяна от metodito на 05 юли 2019 17:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 05 юли 2019 17:18

wilge написа:
Kotooshu написа:
wilge написа:Някой да ми изтълкува думите на ПХ, че ще се придържа към атакуващия футбол, който е присъщ за Левски. Той изгони Буш, Ривалдиньо, Виана, Божинов и Илия Димитров (от днес). Съвсем заслужено, не съжалявам за тях. Но не взе никой на тяхно място. Остана с един контузен нападател в лицето на Слави Костов който отгоре на всичко е и наказан за първия мач с Ружомберок. После взе уж здрав(?!) ЦН, но непрегледан основно. И се чудя защо освободи Седрик и Саидахмед? Алар по- здрав ли е от тях? Не искам да бъда лош пророк, но все си мисля, че Левски е отписал единствената възможност за финансови постъпления- ЛЕ. Вярно, че трансферния пазар затваря в края на август, но за мен това е безвъзвратно закъсняла селекция. Трябва да стане истинско чудо и щур късмет да преминем във втория кръг на ЛЕ. Как ще стане без нападатели и без удар във противниковата врата ще обясни Петър Хубчев.

Явно нещо съм пропуснал , Хубчев ли ги е изгонил ?
Кога го е казал ?
Нашименто , Васчук , Александър Любенов , Луи , Белмондо , сигурно забравям някой и тези ли Хубчев ги е изгонил ?
А , Ябло , Кабралата , Милош ... и тях ли ?

ДА! След изтичане договора за наем всички преотстъпени футболисти се връщат в клуба наемодател и са на разположение на старши треньора. Той избира дали да ги ползва или не. Не съжалявам за раздялата с тях, не ме интересуват, даже не съм сигурен колко от тях са разтрогнали и колко са все още собственост на Левски, дори само на хартия. След като не ги е искал, на практика ги е изгонил. Отново. Този път той. Защо не написах другите, "героите" от мача с дюнерджиите? Защото са на разположение.
Акцентът е липсата на нови, не раздялата с ненужните. Ох, не ми се заяжда, ама как да не ти отвърна. Сипи си едно, аз вече го направих. Мачовете в ЛЕ ще покажат дали сме имали основание да се притесняваме поради липсата на нападатели провели подготовка с отбора.

Чул си го Хубчев да казва че не са му нужни тези футболисти ?
Защото все си мисля , че от Чичо Гошово време ПК се опитва да се отърве от тях , но щом казваш сигурно си прав !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 юли 2019 22:41

Абе, по отношение на Неделев, Хубчев ли го пусна за пръв път в средата или и в "Ботев" е играл там? Сори предварително за лаишкия въпрос.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 08 юли 2019 01:31

В Ботев си играе основно в "средата. Интересното при Неделев е,че все още е млад(не юноша,а просто млад :lol: ), а вече сякаш загуби част от скоростта си. Което само следва да покаже на какво ниво се подготвят българските играчи. Общо взето за мен сегашния трансферен прозорец му е един от последните шансове да направи някакъв трансфер. То е ясно,че ще е Турция/Русия/Китай. Ама поне да изкара кинти за висок стандарт и старини,както се казва.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 09 юли 2019 00:40

Аз въобще не го знам тоя тренира ли нещо. Като бог е у Ботев и може да прави квото си иска.
Тошко е по-простовато и скромно момче. Срещу 15 хилки на месец би си ритал у Ботев до 35 години. От Майнц изкара немалко пари и имайте предвид, че му плащаха заплата, докато играеше в Ботев под наем. По едно време бяха писали, че близо 50 хиляди лева прибира на месец в този период...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 юли 2019 10:01

sinfen14 написа:В Ботев си играе основно в "средата.

Благодаря. Мислех да не го е преквалифицирал Хубчев.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 юли 2019 23:23

Признавам без бой - сбърках в предварителните си очаквания за П.Хубчев. Гледах всички мачове под негово ръководство, без този с турските немци, и определено може да кажа, че сбърках. Да си национален и клубен са много различни неща.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 15 юли 2019 23:39

metodito написа:Признавам без бой - сбърках в предварителните си очаквания за П.Хубчев. Гледах всички мачове под негово ръководство, без този с турските немци, и определено може да кажа, че сбърках. Да си национален и клубен са много различни неща.

Аз ще поизчакам още малко преди да си призная :oops: . Но е факт, че дотук съм много приятно изненадан. Дори и говоренето му пред медиите не ми се струва толкова темерутско вече :)

Върни се в “Левски”