Славиша Стоянович

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Славиша Стоянович

Мнениеот realno » 04 ное 2020 10:37

Serafim написа:
TristaNNN написа:Засега всичко е в сферата на догадките, поне докато Стоянов не се снима повторно със светия син шал, ама се чудя откъде ще се намерят пари, за да му плащаме. Щото ако някой си мисли, че човека ще дойде да работи за 1000 лева, понеже е пленен от синята магия, а помощниците му ще чиракуват безплатно, за да научат занаята ... :?
И ако не стане спойката - неустойки, съд, напрежение, медийни интриги, пак чичо Гошо в ролята на кормчия и всичко останало, което по принцип вече знаем наизуст, когато стане поредната разлъка с наш треньор. :?

Според мен тука играят някакви обещания, само на приказки. Предполагам, че заплатата ще му е максимално ниска с обещания нещата да се променят, ако дойдат някакви пари. Пък и не мисля, че са се наредили за опашка при него. 9 загуби от 10 мача записа с Латвия в квалификациите за евро 2020. Малко е надценен май май, ама мое мнение.

Националния на дадена страна не би трябвали да е сигурен критерии, а работата му в клубовете, където е бил. Нашия чичо Гошо и той реди загуби след загуби. Но какво да направи при липса на качествен материал?
Според мен имаме нужда от треньор, който е тактически грамотен и да въведе дисциплина на терена, за да компенсиране липсата на класа, но точно такъв не ми изглежда Славиша.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 ное 2020 11:36

Мантрата "дисциплина" я видяхме. И при Роси (при който играехме наистина дисциплинирано - но крайно безидейно), и при Хубси (отново - дисциплинирано, страхливо и безидейно - нямаше грешки, защото нямаше рискове), и при Тодоров - опит поне за това.
Тези футболисти, както казаха един-двама на предните страници, имат спешна нужда от психолог. Първо Хубчев не спря да ги троли, а след това и Тодоров. Тея им стъпкаха самочувствие и всичко. Да не говорим за Сирака, който сигурно също им налива гипс. Футболистите при тези двама треньори играеха страхливо, сакън да не сбъркат някой пас - настрани и назад - най-сигурно. После оня улигофрен в съблекалнята няма да ти пили на главата. Така че на сър Хубчев глупостите ги забравете. Той прикриваше собствената си безидейност с тези приказки. Виждаме Здравко, който той беше зачеркнал с дебелия флумастер - агресивен и бърз футболист - какво по дяволите ще прави в бавната и заспала схема? "Левски" трябва да играе отново разкрепостено, с идея, атакуващо, с мисъл не "да не ни отбележат", а с нагласата, че "ако ни вкарат, ние ще им вкараме два".

;)
П.С. Има мачове, в които да се играе дисциплинирано - с по-силен съперник например. С Лудогорец ние бяхме дисциплинирани, но ни отнеха точката.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 04 ное 2020 11:48

Без дисциплина само на село в окръжната група за ........банкета :mrgreen:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 04 ное 2020 12:08

metodito написа:Мантрата "дисциплина" я видяхме. И при Роси (при който играехме наистина дисциплинирано - но крайно безидейно), и при Хубси (отново - дисциплинирано, страхливо и безидейно - нямаше грешки, защото нямаше рискове), и при Тодоров - опит поне за това.
Тези футболисти, както казаха един-двама на предните страници, имат спешна нужда от психолог. Първо Хубчев не спря да ги троли, а след това и Тодоров. Тея им стъпкаха самочувствие и всичко. Да не говорим за Сирака, който сигурно също им налива гипс. Футболистите при тези двама треньори играеха страхливо, сакън да не сбъркат някой пас - настрани и назад - най-сигурно. После оня улигофрен в съблекалнята няма да ти пили на главата. Така че на сър Хубчев глупостите ги забравете. Той прикриваше собствената си безидейност с тези приказки. Виждаме Здравко, който той беше зачеркнал с дебелия флумастер - агресивен и бърз футболист - какво по дяволите ще прави в бавната и заспала схема? "Левски" трябва да играе отново разкрепостено, с идея, атакуващо, с мисъл не "да не ни отбележат", а с нагласата, че "ако ни вкарат, ние ще им вкараме два".

;)
П.С. Има мачове, в които да се играе дисциплинирано - с по-силен съперник например. С Лудогорец ние бяхме дисциплинирани, но ни отнеха точката.

Освен дисциплината, която споменах пропускаш тактическата грамотност. Кой от споменатите от теб треньори имаше такава? Само дисциплина не стига, ако си тактически неграмотен.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 ное 2020 12:17

realno написа:
metodito написа:Мантрата "дисциплина" я видяхме. И при Роси (при който играехме наистина дисциплинирано - но крайно безидейно), и при Хубси (отново - дисциплинирано, страхливо и безидейно - нямаше грешки, защото нямаше рискове), и при Тодоров - опит поне за това.

;)

Освен дисциплината, която споменах пропускаш тактическата грамотност. Кой от споменатите от теб треньори имаше такава? Само дисциплина не стига, ако си тактически неграмотен.

Ами, мисля, че и Роси и Хубси притежаваха такава. В смисъл, и при двамата треньори "Левски" можеше да направи хикс с всеки отбор. При това нулев. :lol: Най-силният в тактическо отношение мач на Хубчев беше с Лудогорец за Купата. Виж обаче какво нещо е футболчето. Този мач го изиграхме перфектно тактически. Индивидуално и отборно сгрешихме само веднъж - в края на мача за дузпата. Евем ти тактическата дисциплина, ако бяха ни вкарали дузпата, нали? Е, някой отгоре помогна и Миятович я спаси.

П.С. Няма как да не се греши, това е футбола. Но във футбола трябва и да се рискува. Даже и да загубиш, поне да си пробвал. А най-тъпото е, когато не си рискувал и си загубил.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 04 ное 2020 12:34

metodito написа:
realno написа:

;)

Ами, мисля, че и Роси и Хубси притежаваха такава. В смисъл, и при двамата треньори "Левски" можеше да направи хикс с всеки отбор. При това нулев. :lol: Най-силният в тактическо отношение мач на Хубчев беше с Лудогорец за Купата. Виж обаче какво нещо е футболчето. Този мач го изиграхме перфектно тактически. Индивидуално и отборно сгрешихме само веднъж - в края на мача за дузпата. Евем ти тактическата дисциплина, ако бяха ни вкарали дузпата, нали? Е, някой отгоре помогна и Миятович я спаси.

П.С. Няма как да не се греши, това е футбола. Но във футбола трябва и да се рискува. Даже и да загубиш, поне да си пробвал. А най-тъпото е, когато не си рискувал и си загубил.

А като падахме вътре от слабаците, пак ли имахме тактическа грамотност? Рискуват, които могат да си го позволят и имат потенциал, в противен случай е сигурна загуба. Ние които сме на нивото на Етър можем да отмъкнем нещо само с дисциплина и тактическа грамотност. Дори когато рискуваш пак е нужна дисциплина и тактическа грамотност иначе си обречен.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 ное 2020 13:02

Аз съм на друго мнение, особено когато мача е в София. Излизаш, атакуваш от първата минута, натикваш ги в тяхното наказателно до гол. На тях им се връща лай*ото още от първата минута и първата им мисъл е да не допуснат още един. Вкарваш им втори, прибираш се отзад и чакаш сгода за трети.
Говориш за етъърчето, на които врачани им вкараха петичка? Нали за същите?

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 04 ное 2020 13:46

metodito написа:Аз съм на друго мнение, особено когато мача е в София. Излизаш, атакуваш от първата минута, натикваш ги в тяхното наказателно до гол. На тях им се връща лай*ото още от първата минута и първата им мисъл е да не допуснат още един. Вкарваш им втори, прибираш се отзад и чакаш сгода за трети.

Същите ни направиха 0:0 на Герена. Ако си забравил.
Но темата е друга - Стоянович. Много добре си спомням как прецака мача за купата с Морето. Левски имаше превъзходство през целия мач, но просто не го изигра правилно. Следващия мач с Морето за първенството, десет дена по-късно, вместо да си напише домашното и да го изиграе като хората, точно обратното. Морето ни надигра като ни би реално с една вратарска грешка, но беше достатъчно. Тия мачове така се взимат. А не с юрош. От този мач нататък представянето на отбора беше трагично.
Да не го плюем предварително, но нямам положителни очаквания за Славиша. Същото беше и с Хубчев, който обаче надмина очакванията ми. В отрицателен смисъл.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 ное 2020 14:28

vvessel написа:
metodito написа:Аз съм на друго мнение, особено когато мача е в София. Излизаш, атакуваш от първата минута, натикваш ги в тяхното наказателно до гол. На тях им се връща лай*ото още от първата минута и първата им мисъл е да не допуснат още един. Вкарваш им втори, прибираш се отзад и чакаш сгода за трети.

Същите ни направиха 0:0 на Герена. Ако си забравил.
Но темата е друга - Стоянович. Много добре си спомням как прецака мача за купата с Морето. Левски имаше превъзходство през целия мач, но просто не го изигра правилно. Следващия мач с Морето за първенството, десет дена по-късно, вместо да си напише домашното и да го изиграе като хората, точно обратното. Морето ни надигра като ни би реално с една вратарска грешка, но беше достатъчно. Тия мачове така се взимат. А не с юрош. От този мач нататък представянето на отбора беше трагично.
Да не го плюем предварително, но нямам положителни очаквания за Славиша. Същото беше и с Хубчев, който обаче надмина очакванията ми. В отрицателен смисъл.
Не знам как ще е Славо. Надявам се на успеха му. Иначе по отношение на Хубчо... за малко ме заблуди покрай Ружомберок, но бързи ми върна очакванията. И мен не ме "разочарова".

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 ное 2020 18:27

[offtopic]
ikar написа:Без дисциплина само на село в окръжната група за ........банкета :mrgreen:

Хубси, ти ли си. Връщай заплатите, немец! :mrgreen:[/offtopic]
Ай да ни е харлия новият-стар треньор! Желая му успех. Да вдигне самочувствието на отбора и да направи показно на предишните ни треньори как може да стане и без много пари. ;)

Върни се в “Левски”