Serafim написа:TristaNNN написа:Засега всичко е в сферата на догадките, поне докато Стоянов не се снима повторно със светия син шал, ама се чудя откъде ще се намерят пари, за да му плащаме. Щото ако някой си мисли, че човека ще дойде да работи за 1000 лева, понеже е пленен от синята магия, а помощниците му ще чиракуват безплатно, за да научат занаята ...![]()
И ако не стане спойката - неустойки, съд, напрежение, медийни интриги, пак чичо Гошо в ролята на кормчия и всичко останало, което по принцип вече знаем наизуст, когато стане поредната разлъка с наш треньор.
Според мен тука играят някакви обещания, само на приказки. Предполагам, че заплатата ще му е максимално ниска с обещания нещата да се променят, ако дойдат някакви пари. Пък и не мисля, че са се наредили за опашка при него. 9 загуби от 10 мача записа с Латвия в квалификациите за евро 2020. Малко е надценен май май, ама мое мнение.
Националния на дадена страна не би трябвали да е сигурен критерии, а работата му в клубовете, където е бил. Нашия чичо Гошо и той реди загуби след загуби. Но какво да направи при липса на качествен материал?
Според мен имаме нужда от треньор, който е тактически грамотен и да въведе дисциплина на терена, за да компенсиране липсата на класа, но точно такъв не ми изглежда Славиша.