Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот damyanov1963 » 03 яну 2018 15:07

metodito написа:
metodito написа: Трябва ни някой, който тази есен активно вкарва и е в оптимална форма, а не някой, който е търкал пейката нейде. А такъв струва пари.....

Ей, много слушка това момче Буки. Бравос. Само че какво ли ще избере тоз младеж: да играе срещу Меси и Роналдо или срещу ИвУ Глъвътъ и КосъмЪ? Хм... труден избор.

Ако бях на мястото на Букарев, щях да му кажа българската поговорка - По добре цар на село, отколкото ратай в града!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 03 яну 2018 15:18

Важно нареждане на "Герена"!
Pik: Sports
2 дни назад

Делио Роси е категоричен, че не иска да се разделя с Жуниор Мапуку, пише "Тема Спорт".

Треньорът на Левски е стопирал всякакви изходящи трансфери, като това е със срок "до второ нареждане".

Роси няма да разреши никакви продажби на офанзивни играчи, докато не бъдат привлечени нови атакуващи футболисти.
На този етап единственото ново попълнение на "сините" е Аймен Белаид. Тунизийският защитник се върна на "Герена" като свободен агент и не е играл в официален мач от пролетта.
В Левски обмислят идеята да си върнат още тази зима Деян Иванов. Централният защитник е под наем в Ботев (Враца) до края на сезона, но столичани може би ще прекратят преотстъпването.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 яну 2018 16:21

Работата отива на закъсняла селекция и пролетни оправдания... Дано ме опровергаят, но засега натам отиват нещата!

Иначе този испанец Мата е добър, но едва ли ще приеме да играе в умрялата Дриша лига. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 03 яну 2018 16:25

Може да се повторя но да кажа пак за създаването на един "отбор " е нужно време. Трябва по веднъж да се напият,по веднъж да се сбият и по веднъж да си харесат жените
Веенъж бях на маса с Вальо Михов а на него са му ясни нещата,и го попитах защо оня Левски с приказката беше толкова силен,отговорът му беше дословно следният.
- Виж сега ние с тебе сядаме за първи път заедно аз ти казвам сипи по едно, ти първо питаш " от кое " после се оглеждаш в коя чаша и докато ми сипваш го правиш бавно и ме чакаш да ти кажа стига. А след шест месеца пиянстване и наздравици ти само като видиш че чашата ми е празна и веднага знаеш от кое да ми налееш преди аз да съм го помислил. И така вече сме крачка пред другите на масата и си пеем от сърце...
По точен пример от това здраве му кажи така че търпение му е майката и по малко мрънкане

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 яну 2018 16:28

Относно Мапуку, постоянно го троля, но и аз съм за оставането му. Първо, може да няма качествата за "Левски", но има желание, а това понякога е по-важно (примери: Сашко, Старокин, Легендата) и второ, нямаме пейка. А и аз го троля с надежда да ме опровергае също. Обикновено почна да троля някой футболист, докато зяпам примерно от европата мач, и той вземе че вкара... :mrgreen:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 яну 2018 16:32

damyanov1963 написа:
metodito написа:
metodito написа: Трябва ни някой, който тази есен активно вкарва и е в оптимална форма, а не някой, който е търкал пейката нейде. А такъв струва пари.....

Ей, много слушка това момче Буки. Бравос. Само че какво ли ще избере тоз младеж: да играе срещу Меси и Роналдо или срещу ИвУ Глъвътъ и КосъмЪ? Хм... труден избор.

Ако бях на мястото на Букарев, щях да му кажа българската поговорка - По добре цар на село, отколкото ратай в града!

Ма в тоз "град", има не знам колко златни обувки топки, КЕШ и кешовица. При нас пък има леки каки и чака-рака. Трябва първо ги развеждат по чалготеките, после да ги питат искат ли в София...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 03 яну 2018 16:48

metodito написа:
damyanov1963 написа:
metodito написа:

Ако бях на мястото на Букарев, щях да му кажа българската поговорка - По добре цар на село, отколкото ратай в града![/quote
Ма в тоз "град", има не знам колко златни обувки топки, КЕШ и кешовица. При нас пък има леки каки и чака-рака. Трябва първо ги развеждат по чалготеките, после да ги питат искат ли в София...

Че то така може да привлечеме и Роналдо и Меси, че и Месут Йозил даже!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 яну 2018 17:00

koisa написа:Работата отива на закъсняла селекция и пролетни оправдания... Дано ме опровергаят, но засега натам отиват нещата!

Иначе този испанец Мата е добър, но едва ли ще приеме да играе в умрялата Дриша лига. :geek:

Е, в Дриша лига играха Аниете и Калво. Все кадърни испанци... Оня Перес(Алехандро) няма да го броя. :lol: :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 яну 2018 17:23

damyanov1963 написа:Че то така може да привлечеме и Роналдо и Меси, че и Месут Йозил даже!

Е, те са улегнали вече с жени, деца... Ма Азар да речем или Инсинье... :lol:

Върни се в “Левски”