Очаквана картинка. Хайдук е напред в материала спрямо сините като сработеност, но не и като форма и индивидуалности. Логично грохнаха в 70 минута( нещо, за което говорих тук) и се прибраха отзад .
Нашите изиграха мача на нивото, което очаквах-без паника, спокойно и без грешките от предните срещи. Физически сме дръпнали очевидно( бате Пепи не спи!), разиграваме далеч по-сигурно, но...
Без крила няма да стане. На този отбор му трябват лявото крило на Сутиеска и дясното на Жалгирис. Факт.
ЛЕ / Хайдук Сплит - Левски |13.07| 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ / Хайдук Сплит - Левски |13.07| 21:30
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Педалски резултат е 1-0, мноо крив...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Какъвто и да е Петев е класи над Митов...Буш може петев неможе
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
- blue avalanche
- Контакти:
insaneboy1 написа:Тва да гледаш мач на Левски ебати мазохизма - чакаш чакаш да стане нещо и то накрая свърши.
По-голям мазохизъм е да четеш форума след мач. Бием, падаме, хикс - тука самосвалите с помията са готови. Чакат само момента...
NOMER14 написа:След включването на испанеца владеенето на топката се обърна - 47% към 53% за нас.
Тоя верно я разбира много.
В сравнение с мача преди седмица има прогрес в играта. Ако Гомес започне титуляр след седмица и намерят някой, който да смени Нар, няма да има никакви грижи да ги отнесем тия боклуци. Едно мощно начало както срещу черногорците и двубоя ще е решен.
аз незнам къде го намери този прогрес
само ритане напред и там каквото стане..
- popokutepetel
- Контакти:
1982 написа:tiamat написа:popokutepetel написа:Абе мамка му няма ли кой да каже на това нещо Нар, че това е футбол и целта не е да търчиш до аутлинията!
Нар освен за десен бек не виждам за какво друго може да се ползва...
За конус на тренировка.
И за това не става. Не знам този антифутболист до кога ще ни къса нервите! Напред тотал-щета, назад още по-зле. Фактически дузпата е 100% негова защото маймуната вместо да се върне и да покрие навлизащия десен защитник той си бараше оная работа.
-
Jordan1914
- Контакти:
Жалко,жалко и пак жалко!Хайдук имаха един изстрел във врата и то самата дузпа!Ясно е,че отпадаме,защото ние на тия не можем да вкараме гол в София,а те почти сигурно ще ни вкарат,защото ние видяхме как с 3:1 в първия мач със Сутиеска,бяхме насрани във втория,а не ми се мисли сега какво ще е !1-во Хайдук за мен в мач в който са домакин,бяха кръгла 0,Сутиеска във втория мач имаха по-чисти положения!2-ро защитавах Митов,но той просто няма дух за да води ЛЕВСКИ,как може 90 минути да играем само с един нападател,при положение,че двамата им централни защитници неутрализират единственият ни нападател.За мен,този треньор няма топки да излезе и да мачка с отбора си!Какво като Буш и Мапуку издържали по 1 полувреме,ами да бяхме почнали с тях,да вкараме 1 гол и после ако иска и Митрев да пуска крило!Аман от тази тъпа схема с тия псевдокрила!3-то погледах Ботев на нашето полувреме,тези момчета играят футбол и съм 100% сигурен,че ако техния съперник хване Хайдук ще ги смели!4-то в първенството отново не ни чака нищо хубаво!То е достатъчно само да видиш хибрида,Лудогорец,Ботев,как играят и ти става ясно,че сме нищожни!5-то кажете ми един отбор,който играе с атакуващ халф зад нападателя,но въпреки това топката се изритва само напред и през плеймекъра топка не минава(после викате Мапуку и Вутов били зле)!След това,от централните защитници и деф.халфове до Вътов и Мапуку имаше поне 10 м разстояние.Ония избиват топка от наказателното им поле и няма кой от наще да я поеме на 16-то!ЖАЛКО,НО ФАКТ!ИМАМЕ МНОГО ДОБРИ ФУТБОЛИСТИ,НО С ТАЯ КОСТЕНУРКА,КОЯТО Я Е ИЗСТРАХ,ЩЕ ПАДАМЕ И ПАДАМЕ!
След 2 или 3 жълти картона влизат наказанията?
Някой пропуска ли реванша?
Някой пропуска ли реванша?